ByVaTon.com

Ce iepuri sălbatice mănâncă?

Ce iepuri sălbatice mănâncăCând vedeți un iepure în sălbăticie, s-ar putea să vă întrebați ce are nevoie pentru a supraviețui. La urma urmei, acești crini par să apară în cele mai ciudate locuri. Întrebarea despre ce mănâncă iepurii sălbatici este probabil ceva pe care majoritatea dintre noi l-am gândit după ce am observat un iepuraș pufos într-o locație improbabilă sau când ne întrebam ce să ne hrănim cu animalul. Adevărul este că dieta sălbatică a iepurilor va fi diferită de ceea ce este hrănit cu un animal de companie.

Obiceiurile de hrănire ale iepurelui

În sălbăticie, iepurii mănâncă în primul rând plantele cu frunze pe care le pot lua dinții. De aceea atât de mulți grădinari și agricultori le văd ca pe niște neplăceri. Dar iepurii nu pot trăi numai prin plante, așa că și ei își mănâncă plantele lemnoase, coaja de copaci și mugurii de plante. Aceasta poate să nu pară o dietă bine echilibrată de utilizat, dar pentru iepurii funcționează bine.

Acum, dacă vă îngrijiți de iepuri și doriți să le dați o dietă sănătoasă, nu trebuie să vă grăbiți prin pădure pentru a găsi aceleași tipuri de bunătăți. În schimb, puteți înlocui fânul. Iepurele ar trebui să aibă tot fânul pe care îl doresc.

Puteți, de asemenea, să vă dați în siguranță legumele proaspete de iepure, în special acele verdeață cu frunze, care sunt preferate de ele, contrar a ceea ce majoritatea dintre noi am văzut în desene animate. Iepuri iepurași de animale pot, de asemenea, să mănânce zilnic cantități foarte mici de fructe proaspete. De exemplu, ați putea da aproximativ două linguri de mere la iepurele dumneavoastră. Prea multe fructe își pot supăra sistemele digestive.Alte probleme pentru proprietarii de bunny

Iepurele au nevoie de multa apa pentru a ramane sanatosi, astfel asigurati-va ca au intotdeauna o sursa ampla de apa dulce la indemana. De asemenea, vor primi o hidratare din legumele proaspete - un alt motiv bun pentru a le include.

S-ar putea să doriți, de asemenea, să configurați o iepure de iepure de iepure și începe să-l antreneze cum să folosească caseta. Un iepure antrenat în vânătoare se poate mișca mai liber în jurul casei, fără riscul de dezordine. Trebuie doar să știți că instruirea necesită răbdare și consecvență.

Împreună cu răspunsul la ceea ce mănâncă iepurii sălbatici, știți acum mai multe lucruri despre purtarea pentru tine de iepure de animale de companie, de asemenea, sălbatic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com