ByVaTon.com

Locuri pentru a cumpara un iepure

Locuri de a cumpăra un iepure
Când căutați să cumpărați un iepure ca animal de companie, există 3 surse principale de luat în considerare și acestea sunt detaliate pentru a vă ajuta să decideți unde este cel mai bun loc pentru a căuta un iepure de companie.

Saloane de salvare

Multe iepuri, din păcate, devin abandonate sau fără adăpost, fără nici o vină propriu-zisă în fiecare an, din cauza incapacității proprietarului de a avea grijă de iepure în mod corespunzător sau a unei schimbări în situația proprietarului, iar acești iepuri ajung în adăposturi de salvare.

Iepurii vor avea, de obicei, un control de sănătate la sosirea în adăpostul de salvare și să fie tratați pentru orice afecțiuni pe care le-ar fi suferit pentru a se asigura că iepurele este sănătos înainte de a fi oferit pentru rehoming. Adesea, temperamentul iepurelui va fi, de asemenea, evaluat pentru a se asigura că este adecvat ca animal de companie. Acest lucru înseamnă că orice nou proprietar este asigurat de a fi oferit un iepure de temperament și sănătate, deși poate fi puțin sau nu se știe nimic despre vârsta, istoria exactă a iepurelui sau despre părinți.

De asemenea, adăposturile de salvare oferă, de obicei, un sprijin continuu pentru proprietarii de iepuri reomomed de către ei, astfel încât poate fi o mare sursă de sfat în cazul în care orice preocupări apar atunci când oferă o casă pentru un iepure lor.

În funcție de adăpostul de salvare, orice potențial proprietar poate fi obligat să completeze o serie de formulare, să fie intervievat sau chiar să primească o vizită la domiciliu pentru a-și evalua adecvarea ca potențial proprietar de iepure. Principala preocupare a adăpostului de salvare este de a asigura plasarea corectă a iepurilor în îngrijirea lor cu un nou proprietar capabil și angajat să se îngrijească de iepure în mod corespunzător.

Adăposturile de salvare au adesea iepuri pentru adulți și sunt considerați de mulți ca fiind cel mai bun loc pentru a căuta un iepure de companie și poate fi foarte satisfăcător pentru a oferi unui iepure fără adăpost un viitor luminos.

Privat, hobbyist și să arate crescătorii de iepuri

Proprietarii de iepuri proprietari de animale private sau de pasionați își pot să îi reproducă iepurele de companie, iar mulți proprietari de iepuri arată și iepurii, cu scopul de a produce viitori câștigători de spectacole, de a crește rasele și de a dezvolta noi rase de iepuri, dar nu își cresc iepurii la scară comercială.Cei mai mulți crescători de animale private, de hobby sau de iepuri arată planurile cu grijă pentru a produce iepuri sănătoși și sănătoși. De asemenea, crescătorii de iepuri private, de hobby sau de la iepuri se ocupă și de iepurii tineri și, prin urmare, fiecare iepure pe care îl vând este de obicei încrezător în a fi manipulat. Există, de asemenea, posibilitatea de a vedea părinții și de a afla data exactă a nașterii iepurelui pe care intenționează să îl achiziționeze.

Producătorii de iepuri de ieșire vor avea iepuri de rasă pură și vor avea ca scop producerea iepurilor de mărime bună și un bun exemplu de rasă de iepure în conformitate cu standardul pentru rasele de rasă, de multe ori cu intenția de a menține unii dintre iepurii tineri prezentarea și vânzarea surplusului de iepuri pe care nu îl păstrează. Dacă căutați un bun exemplu de rasă particulară sau sigur de iepure pură dintr-o anumită rasă, probabil cu speranța de a vă arăta la iepure în viitor, atunci un crescător de iepuri arată este cel mai bun loc pentru a cumpăra un iepure.

Crescătorii privați și pasionați de multe ori fac publicitate iepurilor de vânzare pe internet, în ziare locale, în magazine de animale de companie sau veterinari și sunt cel mai bun loc pentru a cumpăra un iepure pentru cei care caută în special un iepure copil crescut într-un mediu acasă și care doresc cunoașterea vârstei și istorie. Afișarea crescătorilor de iepuri poate fi localizată, de obicei, prin contactarea unui club de iepuri relevant și este cel mai bun loc pentru a cumpăra un iepure pentru cei care caută un iepure pur de o anumită rasă sau pentru cei care ar putea dori să ia în considerare prezentarea iepurelui lor în viitor.

Magazine pentru animale de companie

Multe magazine de animale de companie vând iepuri și acest lucru este adesea în cazul în care mulți oameni cumpără primul lor iepure de companie. Deși unele magazine de animale de companie își pot achiziționa iepurii de la crescătorii privați, majoritatea își obțin iepurii de la crescătorii comerciali pentru a asigura o aprovizionare constantă. Iepurii furnizați de crescătorii comerciali sunt, de obicei, rezultatul programelor de creștere în masă destinate mai degrabă cantității decât calității și crescute exclusiv pentru profit. Este posibil ca iepurii să nu fi fost manipulați cu nimic înainte de a ajunge la magazinul de animale de companie și, de cele mai multe ori, nu sunt date informații despre data nașterii, părinții etc., la magazinul de animale de companie.

Unele magazine de animale de companie vor pune în carantină noi iepuri primite pentru o perioadă de timp pentru a se asigura că sunt sănătoase, iar altele ar putea avea personalul să se descurce cu ele pentru a se asigura că au temperaturi bune, înainte de a le oferi spre vânzare în magazinul lor, dar unele magazine vor oferi pur și simplu iepurii în momentul în care sosesc, nu au efectuat nici o evaluare a sănătății sau a temperamentului iepurilor.

Magazinele de animale de companie sunt adesea primul loc pe care oamenii îl gândesc atunci când doresc să cumpere un iepure și cel mai convenabil. Acestea pot oferi o gamă mai largă de culori și rase diferite decât cele disponibile într-un adăpost de salvare sau oferite de un crescător privat, pasionat sau de spectacol.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com