ByVaTon.com

Este câinele dvs. speriat de tunet, fulgere și furtuni?

Câine speriat de zgomote puternice, cum ar fi furtunileCâinele dvs. este speriat de furtuni, dar nu este răspunsul. Află cum să-i ajuți să se liniștească.

Câinele sau câinele câinelui tău când tunde? Fugiți ca un câine sălbatic sau ritm în timpul furtunilor? Ascundeți în timpul furtunilor cu fulgere? Salivați excesiv? Curățați-vă, tremurați, scuturați sau încercați să vă urcați în poala dvs. în timpul oricărei furtuni de ploaie sau a focurilor de artificii?

Dacă da, atunci câinele dvs. se confruntă cu ceea ce se numește frecvent anxietate cu furtună, de asemenea cunoscută în general ca anxietate de zgomot. Dar vestea bună este că nu ești singur. Se estimează că există aproximativ 10 milioane de animale de companie care suferă de această problemă, iar proprietarii lor caută în mod activ soluții pentru ai ajuta pe tovarășii lor speriat.

Ar trebui să vă faceți griji dacă câinele dvs. este speriat de tunete, fulgere, furtuni și focuri de artificii? În timp ce cele mai multe reacții sunt, de obicei, ușoare (cum ar fi cogenerarea sau stimularea), în cazuri extreme poate duce la rănirea câinelui. Unii câini cu anxietate severă au zguduit prin sticlă, încercând să scape, să se sapă pe pereți sau să mestece și să zgârie (mâncărimea câinelui este de fapt o reacție foarte obișnuită de anxietate, este o reacție nervoasă la stres) pe pielea cainilor. Nu a fost suficientă cercetare pentru a explica de ce câinii obțin acest tip de anxietate severă, dar este foarte real. De obicei începe foarte ușor, iar dacă în timpul furtunii se prezintă un tip greșit de armare, situația se poate înrăutăți cu fiecare furtună care trece.

Dog Anxietate Dog - Cât de rău este?

Pentru câțiva câini, anxietatea de zgomot este atât de rea încât încearcă să scape - prin spargerea ferestrelor și prin prinderea pereților. Nu există nicio rațiune în mintea câinelui. Singurul lucru despre care se gândesc este supraviețuirea - fie că a scăpat sau a ascuns. Acum, aceasta este extremă - dar doar arată că este o problemă foarte serioasă.

Sper că câinele tău nu este la acea extremă, dar asta nu înseamnă că nu sunt în durere. Gândiți-vă la modul în care vă simțiți când sunteți cu adevărat speriat.

Anxietatea la zgomot la câini este foarte stresantă

Un câine nu se naște neapărat cu anxietate cu furtună. De fapt, se poate dezvolta aproape oricând în viața câinelui și crește șansele ca câinele să devină mai în vârstă. Deci, chiar dacă câinele dvs. a fost bine de ani de zile, poate veni un timp, atunci când din albastru, câinele dvs. este acum speriat de furtuni!

Și este mai mult decât câinele tău care acționează nebun - este foarte stresant pentru câinele tău. Iar sub stres ca acesta este nesanatoasa pentru cainele tau si poate duce la alte probleme, fizice si psihologice.

Dar nu încercați să vă liniștiți cățelul, trăgând-o! Acest lucru îi întărește doar gândirea că ceva nu este în regulă și trebuie să se teamă. Aflați despre diferitele produse și tehnici de calmare a câinilor disponibile pentru a ajuta câinele să își depășească teama.

Câine de teamă de Thunder, Lightning, Furtunile

Anxietatea zgomotului câinelui dvs. provine din sunetul și vibrațiile cauzate de tunet, lumina de la fulgere, sunetul ploii care lovește acoperișul, casa și solul și / sau schimbările de presiune care vin cu o furtună.

Dacă câinele dvs. este frică de tunet, este posibil să nu fie doar zgomotul, ci vibrațiile care se resimt când tunetele se întâmplă aproape de casă. Amintiți-vă că animalele sunt mult mai sensibile la vibrații decât oamenii - și de aceea tind să știe când vremea rea ​​vine mult mai devreme decât oamenii.Cu fulgere, câinii nu sunt singuri. Mulți oameni sunt, de asemenea, foarte speriați de strălucirea bruscă a fulgerului. În cazul în care câinele dvs. este frică de fulger, atunci nu fi surprins dacă acestea prezintă, de asemenea, simptome de anxietate, cu flash-uri de la camere.

Furtunile, în general, au multe proprietăți subtile pe care oamenii nu le iau, dar animalele, ca și animalele noastre de companie, o fac. Acestea includ schimbări de presiune (care tinde să afecteze câinii cu artrită) și vibrații, care sunt indicii pentru animalele care trebuie să fie conștienți de apropierea de pericol.

Focuri de artificii și câini: nu este o combinație bună

Focurile de artificii și câinii sunt o altă categorie mare de anxietate de zgomot pentru câini, care mimă o mulțime de probleme de furtună. Zgomotul puternic, vibrațiile și luminile puternice sunt foarte asemănătoare cu furtunile, cu excepția modificărilor de presiune.

Fie cainele dvs. raspunde la vibratii, fie ca relateaza ceva rau sau infricosator care sa intamplat cu ei atunci cand au fost facuti in trecut cateva pocnitori. Oricum, va fi necesar un fel de condiționare pentru a ajuta câinele să-și depășească fobia.

Tratamente pentru anxietate de zgomot

Mai jos sunt două dintre cele mai comune metode non-medicamente pentru a vă ajuta câinele să se ocupe de anxietatea de zgomot.

Sticlă de presiune

O modalitate foarte bună de a vă ajuta să vă ocupați de animalele de companie cu zgomot / furtună / anxietate cu fulgere este prin utilizarea unei folii de presiune pentru câini, cum ar fi cămașa tunetului. Aceste împachetări de presiune se comportă aproape în felul în care plictisirea ajută la calmarea unui copil, cu excepția faptului că picioarele câinelui nu sunt îngrădite. Învelișul sub presiune oferă o presiune blândă și liniștită în jurul pieptului animalului dvs. de companie, ceea ce oferă senzația de calmare pe care un copil o simte când este înfășurată. Câinii de vânătoare cu anxietate de furtună s-au dovedit a fi un tratament foarte eficient în reducerea anxietății.

Aceasta este o metodă excelentă de a încerca înainte de a încerca orice medicament și va fi și mai puțin costisitoare. Este cunoscut faptul că ambalajele de presiune funcționează, în unele cazuri, prima dată, în timp ce altele o iau de câteva ori purtându-le. În ansamblu, aceste ambalaje de presiune se mândresc cu o rată de succes de 85%, cu anxietate de zgomot la câini. Check out tricouri tunete pentru câini comentarii pentru mai multe informații.

Modificări de comportament

Modificarea comportamentului este o altă metodă pentru a ajuta câinii să se ocupe de anxietatea de zgomot, dar acest lucru necesită timp pentru a vedea orice diferență. Veți avea nevoie să vă antrenați câinele că zgomotul nu este ceva de care să vă fie frică. Acest lucru nu se face peste noapte, dar într-o perioadă de timp. Următorul site web prezintă detalii detaliate despre formarea de modificare a comportamentului pentru problemele de anxietate pentru câini.

Consultați Tratamentul de anxietate pentru câini pentru alte modalități de abordare a problemelor de anxietate pentru câini.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com