ByVaTon.com

Îngrijirea pentru iepuri: Top 10 sfaturi pentru a ajuta

Grija pentru iepuriiDacă vă îngrijiți de iepuri ca animale de companie, este posibil să aveți nevoie de câteva sfaturi pentru a vă ajuta să profitați la maximum de relația dumneavoastră. Iată câteva din cele mai importante indicii pe care doriți să le păstrați în minte.

1. Încercați antrenamentul pentru așternut - Iepurele pot învăța să folosească o cutie de gunoi. Asigurați-vă că utilizați un așternut de iepure care va fi în siguranță, cum ar fi cele fabricate din știuleți de porumb sau ziare reciclate. Stați departe de varietatea clumping.

2. Bunny proof casa ta - Asigurați-vă că nimic nu este în jurul valorii de iepure dvs. poate mesteca pe. Telecomenzile, cablurile electrice, încălțămintea și alte articole trebuie să fie introduse sau protejate. De asemenea, puteți utiliza porțile pentru copii pentru a limita unde poate ieși iepurele.

3. Găsiți un veterinar cu abilități de iepure - Dacă aveți de-a face cu un nas curbat de iepure, aveți nevoie de un veterinar care să înțeleagă nevoile de iepurași. Sunați în jurul unui veterinar specializat în mamifere mici.

4. Adăugați legume - iepurele dvs. trebuie să mănânce legume proaspete ca parte a dietei sale. Dați cantități mici de diferite până când vedeți ce legume îi place cel mai bine. Salatele verde sunt de obicei populare, dar evită varză și salată de aisberg.

5. Watch weight - O parte din îngrijirea iepurilor îi ajută să mențină o greutate sănătoasă. Evitați peletele și tratează cu conținut ridicat de proteine, grăsimi sau zaharuri, deoarece acestea pot crește riscul de obezitate, în special la iepurii mai în vârstă.6. Check out pierderea parului la iepure - Când un iepure își pierde firele de păr în patch-uri, care nu se datorează vărsării normale, ar trebui să vă consultați cu medicul veterinar. Cauzele pot varia de la infestații parazitare până la infecții bacteriene la problemele hormonale.

7. Uita-te pentru iepurii de iepure - Acarienii nu sunt atât de neobișnuite pe animale, mai ales dacă petrec mult timp în aer liber. Urmăriți simptomele sau "mătreața în mișcare" pe animalul dvs. de companie, apoi mergeți la medicul veterinar pentru tratamentul adecvat.

8. Păstrați alimentele fără pesticide - o dietă sălbatică de iepuri constă în majoritate din plante cu frunze, muguri și coajă, dar veți hrăni animalul de companie din secțiunea de produse, așa că încercați să vă concentrați asupra fructelor și legumelor care nu sunt tratate cu pesticide. Chiar și cantitățile de urme pot crește și pot fi dăunătoare pentru sănătatea lor.

9. Îmbrățișați regulat iepurele dvs. - Ca parte a îngrijirii pentru iepuri, răscați-le în mod regulat pentru a reduce vărsarea, pentru a preveni ingerarea blănurilor libere care pot duce la blocaje digestive și pentru a vă oferi timp de îmbinare pentru voi doi.

10. Păstrați iepurașul dvs. în interior - iepurii în aer liber sunt, de obicei, nefericiți. Nu le place să fie singuri. Păstrați-le în interior și utilizați celelalte sfaturi de mai sus pentru a vă păstra casa în siguranță pentru el, astfel încât să poată face parte din familie.

Când vă îngrijiți de iepuri, toate aceste sfaturi vă pot ajuta pe cei doi să aveți o relație mai fericită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com