ByVaTon.com

Iepurașul plictisit - cum să vă distrați iepurele

Un iepuras plictisit este un bun iepure rău și mulți iepuri se plictisesc pur și simplu pentru că proprietarii lor au puțină apreciere pentru cât de inteligenți sunt și cât de mult trebuie să joace și să "lucreze" creierul lor. Dacă aveți un iepure deoarece credeți că sunt o creatură plictisitoare, dar drăguță, care se va așeza într-o cușcă mică toată ziua, atunci ați ales animalele de companie greșite și ar trebui să vă gândiți să obțineți în schimb o mașină de aur!

Vestea bună este că există multe modalități simple de a vă distra pe iepure, de a-și stimula mintea și de a nu-l ține departe de necazuri. Citiți mai departe pentru a afla cum să vă păstrați bunnicii sănătoși în minte, nu doar pe corp.

Răsturnați și aruncați

Iubitorii de multe ori place să arunce lucrurile în jurul valorii. Unii iepuri vor ataca chiar și lucrurile dacă le aruncați spre ei, la fel ca un câine ar face. Există o mulțime de jucării mici disponibile pentru iepuri, de obicei făcute dintr-o formă de sisal sau trestie de zahăr, care sunt perfecte pentru a fi luate în gura unui iepuras și aruncate în jurul.

Chewing

Desigur, o mare parte din repertoriul unui iepuraș este de mestecat. Dacă un iepure nu are jucării bune pentru a mesteca, va începe în curând să mestece lucruri pe care nu ar trebui să le facă. Măduirea obsesivă este, de asemenea, un semn al nevrozei, care se poate dezvolta atunci când iepurele dvs. este pur și simplu plictisit de tot.remodelarea

Dându-i un iepuraș "ceva remodelat", instinctele clădirii naturale vor face o treabă și sperăm să vă salvați mobilierul. Cutiile din carton fac excelente centre de remodelare pentru iepuri. Bateți-le, tăiați câteva găuri în ele, astfel încât iepurele să poată trece prin ea și aveți o jucărie pe care iepurele o poate mesteca în satisfacția sa, ca să nu mai vorbim de fugă, de ascuns în și în spate și de alte lucruri de bunny distractiv.

obstacole

Schimbă-ți mediul de iepure din când în când. Cutiile din carton, asa cum se mentioneaza in sectiunea anterioara, sunt jucarii excelente (atata timp cat iepurasul nu mananca cutiile) deoarece sunt usoare, ieftine, foarte dragute si ofera ore de divertisment literal pentru iepurii, în jurul lor, a alerga prin ele, și nibble găuri mai mari în ele în conținutul lor inimile.

Ceea ce se întâmplă cu adevărat este nevoia de a juca și de a juca. Am scris o mulțime de hub-uri pe această temă, inclusiv pe cele cu sugestii și inspirații de jucărie mai expansive. Nu toți iepurașii se joacă la fel, dar toți iepurii nu doresc să se joace. Dacă iepurele dvs. pare să stea acolo toată ziua și toată noaptea nu face niciodată nimic, atunci probabil că este plictisit din craniu și încet încet.

Check out aceste hub-uri pentru mai multe sugestii:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com