ByVaTon.com

Dap - câine relaxant feromon pentru a ajuta cu anxietate câine

Fermonele de apelare DAP pentru câiniFeromonii care acționează pe câini îi ajută pe câini să se simtă mai siguri și mai puțin anxiosi.

Produsele DAP sunt o modalitate excelentă și naturală de a face câinele să se simtă mai sigur și mai puțin anxios. Feromonii de câine utilizați în produse simulează un câine-mamă care alăptează, ceea ce ajută puii să se simtă mai în siguranță și mai puțin îngrijorați. Acest lucru ajută la diminuarea stresului datorat unor astfel de activități, cum ar fi întâlnirea cu noi oameni și câini, mutarea într-o casă nouă, călătoria cu câini și chiar reacțiile fobice.

Gulerul DAP pentru câini este o modalitate excelentă de a merge dacă câinele este în permanență anxios sau nervos. Gulerul permite feromonilor să fie prezenți tot timpul, în interior sau în aer liber. Fiecare guler DAP durează aproximativ 4 săptămâni.

Difuzoarele DAP sunt un alt mod de a vă ajuta câinele să se simtă în largul său. Acesta este un difuzor electric pe care îl conectați la o priză electrică și acoperă o cameră de până la 600 de picioare ft. Fiecare difuzor durează 4 săptămâni. Sunt disponibile rezervări, astfel încât să nu fie nevoie să cumpărați unitatea completă de fiecare dată.

Sprayul DAP este un alt mod de a utiliza feromonii de înălbire, dar durează doar 1 până la 1 1/2 ore. Pur și simplu pulverizați zona câinelui dvs. va fi de 15 minute în prealabil. Acest lucru este minunat de utilizat în mașină, mergând la veterinari, într-un transportator de animale de companie, etc.

Aceste produse pot fi utilizate împreună. De exemplu, dacă aveți câinele purtând gulerul, acesta poate fi încă într-o cameră în care este folosit un difuzor. De fapt, cu anxietate severă, poate doriți să încercați aceste tipuri de combinații. Feromonii sunt o modalitate excelentă de a vă relaxa câinele fără a utiliza medicamente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com