ByVaTon.com

Cel mai bun tip de cuști de iepure

Cage de iepure

Odată ce a fost luată decizia de a obține un iepure pentru animale de companie, următoarea decizie este să găsiți cea mai bună modalitate de ao găzdui. Există multe de luat în considerare între tipul și mărimea cuștii, precum și dacă va trăi în interior sau în exterior. Următoarele informații vă vor ajuta să alegeți cuștile potrivite pentru noul animal de companie.

Afară sau interioară?

Iepurii sunt păstrați atât în ​​interior, cât și în exterior, dar care este cel mai bun? Unde sunt iepurii mai fericiți? Răspunsurile se pare că cele mai bune din ambele lumi vor face iepurele cel mai fericit. În timp ce iepurii pot fi animale în aer liber, trăirea în elemente extreme poate fi prea mult pentru sănătatea lor. O opțiune extraordinară ar fi ca iepurele să trăiască în principal în interiorul propriilor proprietari, dar să fie lăsat afară pentru soare și distracție într-o incintă sigură ori de câte ori apare ocazia.

Wire Floor sau Solid Floor?

Există două tipuri de pardoseală pentru cuști care sunt folosite în principal pentru iepuri - podele din sârmă și podea solidă. Ambele tipuri au puncte bune și rele.

Podele de sârmă

Cușcă cu tigaie adâncă

Avantajul major al cuștilor din sârmă este o curățare mai ușoară și mai rapidă. În mod obișnuit, au niște tavi care pot fi scosi pentru a îndepărta deșeurile, stergeți-le și umpluți cu așternut nou. Este foarte convenabil. Principalul dezavantaj al cuștilor este că iepurii nu sunt confortabili. Picioarele lor nu sunt menite să se afle mereu pe un grătar de sârmă și sunt chiar mai neplăcute pentru o rasă grea, cum ar fi un gigant flamand. Dacă alegeți podele din sârmă, asigurați-vă că există încă o zonă cu pardoseli solide, astfel încât iepurele să poată deconecta firele ori de câte ori alege.

Podele solideCagelele cu pardoseală solidă sunt mult mai confortabile pentru iepuri, totuși ele pot fi mai greu de curățat, deoarece iepurele trebuie transferat în altă parte în timpul curățării. În acest fel, cuștile trebuie să fie aruncate sau scoși afară, șterse și reumplete cu așternuturi. Pentru a menține colivia mai sanitară între curățare, unii proprietari preferă să-și antreneze iepurașii pentru a menține căderea în principal într-o tavă care este ușor golită și dezinfectată. Această opțiune funcționează cel mai bine dacă colivia este suficient de mare pentru a găzdui o cutie de gunoi sau dacă iepurele poate intra și ieși din cușcă printr-o ușă deschisă.

Cea mai bună dimensiune pentru o cușcă de iepure

Din moment ce cușca va fi spațiul principal de viață al iepurelui, trebuie să fie cât mai confortabil posibil. O modalitate de a vă face animalul cât mai confortabil este să oferiți o cușcă cât mai mare posibil. Regula generală de urmat este să vă asigurați că cusca este de cel puțin patru ori mărimea iepurelui, care este de aproximativ 24 x 36 cm pentru iepuri sub 8 kg și 30 x 36 cm pentru iepuri mai mari. În plus, iepurii se bucură, de obicei, din cuștile cu două etaje sau cele cu rafturi. Acest lucru le dă la dispoziție pentru a coborî de pe sol sau de pe podeaua cuștilor ori de câte ori doresc.

Cel mai bun tip de așternut / deșeuri

Este important să alegeți așternutul în condiții de siguranță. În timp ce folosiți așternut de pisică de lut poate părea convenabil, acest produs poate dăuna iepurilor, deoarece praful îi va irita plămânii delicați. Hay sau paie sunt, de asemenea, o alegere bună, deoarece ele fac așternut mare și oferă hrănire pentru animalul dvs. de companie. Dacă se folosește o cușcă de sârmă, parchetul poate fi acoperit parțial cu un covor de iarbă sau sisal care îi va proteja picioarele.

O eșantionare a cuștilor mai buni disponibile

Două uși din lemn de iepure din lemn

Primele custi interioare

  • Casa mea Deluxe, Giant este de 46,5 x 24 x 24 inchi, și are atât uși de sus, cât și din față pentru a ușura ieșirea și ieșirea iepurelui. Este pe rotile mici și are un raft de confort și rampă.
  • Casa de Super Pet My Habitat definită pentru iepurii este de 18,4 x 31,5 inchi, și are o bază adâncă pentru a asigura ajutorul pentru a conține așternuturile în cușcă. Are ușile mari în partea din față și de sus și tehnologia antimicrobiană încorporată în suprafețele din plastic. Acesta include un raft de confort, o rampă și o farfurie de mâncare.
  • Super Pet Primul meu casă extra mare este de 40-1 / 2 x 18 x 20-1 / 2 inci și se fixează împreună fără nici unelte. Are o ușă din față și o bază de plastic profundă.
  • Super Pet Primul meu Home Deluxe pentru iepurii cu suport este de 18 x 40,5 x 20 inci și este construit din fire rezistente la mestecare și piese rezistente la murdărire din plastic. Acesta include, de asemenea, două rafturi, două rampă, un alimentator de fân, un vas de alimentare și un suport.
  • Hoppity Habitat Expandabil Cage Rabbit este de 37,5 x 19 x 20 inci cu usi laterale si un capac de ridicare. Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei cuști este că este extensibilă. O a doua cușcă poate fi ușor atașată pentru a dubla spațiul.

Încălțăminte în aer liber

  • Ware Premium Plus Hutch este de 36 x 24 x 34,5 țoli și are o podea de sârmă cu trageți în tava. Acoperișul se deschide complet pentru o accesibilitate ușoară.
  • Super Pet Rabbit Hutch este de 48 x 50.5 x 24.25 inch și are două povești conectate printr-o rampă. Podelele de grătar au o tavă detașabilă pentru o curățare ușoară.
  • Trixie Rabbit Hutch cu incintă este de 48,25 x 37,75 x 29,75 inchi, are două etaje și se deschide atât de pe acoperiș, cât și de partea din față a brațului.

Confortul și siguranța vin în primul rând

Deși aveți o cușcă care este ușor de curățat probabil înseamnă că o veți curăța mai des, trebuie să vă asigurați că confortul și siguranța animalului dvs. de companie sunt principala dvs. preocupare. Alegeți cea mai bună cușcă pe care o puteți permite și faceți-o la fel de mare ca și în cazul în care aveți spațiu. Dacă faceți asta, iepurele dvs. va avea o casă care o face să se simtă în siguranță și sigur pentru anii următori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com