ByVaTon.com

Top 10 rase de iepurași pentru animale de companie

Pet Bunny RaseExistă aproape cincizeci de rase de iepurași pentru animale de companie, deci alegerea celui potrivit pentru dvs. poate fi descurajantă. Când căutați rase de iepurași pentru animale de companie, este mai bine să căutați unul compatibil cu așteptările dvs. Se face mai ușor să se antreneze un iepure? Este unul mai bun pentru copii mici? Un pic de cercetare este cel mai bun prieten al tau atunci cand cauti un iepure de companie.

Iată zece rase populare de iepurași pentru animale de companie.

1. Mini Rex - Producători de iepuri a creat Mini Rex prin amestecarea piticului olandez cu standardul Rex. Ei sunt inteligenți, energici și în mod natural curioși și plini de umilință.

2. Thrianta - Încă o rasă relativ nouă, Thrianta (copac-an-ta pronunțat) sunt iubitorii de atenție. Thriantele sunt mici și au o maro moale, roșcată.

3. Mini Lop - Cunoscuți pentru urechile lor lungi, mini-urile sunt mai liniștite decât unele rase, deși se dezvoltă în atenție.

4. Olandeză Dwarf - Una dintre cele mai mici rase de iepurași pentru animale de companie, iepurele olandeză Dwarf sunt în medie doar 1 ½ -2 lire sterline. Nu este recomandat copiilor mici, deoarece sunt mai îngrijorați și excitabili.

5. Harlequin - Mai colorate în variantele japoneze, Harlequinul este de obicei modelat în alb și negru în vest. În medie, ei sunt foarte curioși și iubirea fiind centrul atenției.6. Chinchilla americană - Când îngrijirea pentru iepuri este mai ușoară decât un chinchilă, există un iepure american Chinchilla. Bărbații lor au fost crescuți cu atenție
imită modelul de argint și negru pe chinchille. Ușor de mare, dar ușor de mire cu o personalitate calmă și foame pentru atenție.

7. Himalayan - Sunt de formă cilindrică distinctă și vin într-o varietate de culori.

8. Lipsa americană fuzzy - Aceste lops sunt o rasă de păr lung și, prin urmare, necesită îngrijire de îngrijire de multe ori. Pe măsură ce îmbătrânesc blana lor devine mai puțin predispusă la mat.

9. Olanda Lop - O altă rasă cu o ureche lungă, cu un strat mediu care necesită îngrijire regulată. Poate fi timid sau skittish.

10. Giant flamand - În timp ce este puțin probabil să se încadreze în medie iepuri de iepure, acești gigani blânzi sunt încă animale de companie minunate. La aproape douăzeci de kilograme, sunt mai aproape de câini de talie medie sau de pisici mari, dar sunt sedați și se iau bine în compania umană.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com