ByVaTon.com

Este corect pentru dvs. basenji?

Gândește-te la obținerea unui Basenji?

Permiteți-mi să vă spun mai mult despre ce arată și să se comporte, astfel încât să puteți cunoaște mai bine colegul de cameră din lumea câinelui.

Aspect

Un Basenji este o minge mică de energie. Unii oameni se aseamănă cu cerb în miniatură, datorită aspectului lor și, de asemenea, alergării la bullet-rapid.

Au haine scurte, care de obicei sunt o combinație de bej și alb.

Au fețe mici, ascuțite, cu ochi de migdale, un fizic neted, care ascunde în mod înșelător o mulțime de mușchi și o coadă curbată care devine dreaptă atunci când încep să alerge.

ei doar cântărește aproximativ 24 de kilograme și asta e pe partea grea a mediei.

Luminozitatea lor le dăruiește agilității și tendinței lor de a alerga imprudență.

Dacă intenționați să obțineți un Basenji, ei sunt destul de ușor să mire.

Ei se păstrează curat în cea mai mare parte, ca o pisică. Ei trebuie doar să se îmbăieze la fiecare câteva luni și nu trebuie să-ți curățezi unghiile care de multe ori (pentru că le poartă așa de mult), doar o dată pe lună sau cam asa ceva.

Temperament

Ce este vorba despre acei basenji care îi fac atât de distrați să fie în preajmă? Ei bine, sunt energici, inteligenți și au un simț de umor rău. Dar nu credeți că este vorba de distracție și jocuri.

Sunt și ei puțin nebuni.

Sunt a foarte rasă inteligentă, și au energia pentru a se potrivi. O combinație de genul asta poate face pentru o rasă care uneori este uneori enervantă.

Ei pot fi încăpățânați, greu de antrenat și chiar ar putea să vă ignore (The Gall!).

Pe deasupra, mintea lor de curse poate face ca ei să se plictisească cu ușurință, dar această inteligență vine la îndemână și în alte moduri.

Ei se păstrează curat, așa că nu trebuie să-i scăldați de atâtea ori. Asta eo ușurare, pentru că ar fi foarte greu să ții câinele încă destul de lungă pentru o baie.

Cu toată energia asta, știi au nevoie de multă exercițiu.

Deplasările regulate și datele de joc sunt o necesitate, dar trebuie să fiți atenți să nu le lăsați în afara leșei dacă nu sunteți siguri că nu există case de răsculați sau copii care să se străduiească.

Când sunt off-lesa, ele pot fi un pic de pericol pentru ei înșiși.

Sunt crescuți pentru a fi vânători, astfel încât schnoz-ul lor le poate aduce cu ușurință în multe situații lipicioase.Dacă căutați un câine de pază, aruncați-vă în altă parte - acești tipi nici măcar nu latră!

Asta nu înseamnă că nu fac sunete - vor bea când nu sunt fericiti, dar cu siguranță nu latră.

Dacă aveți în vedere obținerea unui Basenji, trebuie să fiți în legătură cu voi și cu ce fel de câine doriți să vă potriviți personalității. Există câteva trăsături esențiale de personalitate pe care trebuie să le aveți atunci când vă îngrijiți de un Basenji.

Un lucru pe care trebuie să vă asigurați este că voi aveți suficientă energie. Acest câine este neobosit!

Un alt lucru pe care trebuie să vă asigurați este că aveți atât un mediu sigur de acasă, cât și un mediu înconjurător sigur.

Basenjis’ energia și natura curioasă pot fi foarte periculoase pentru ei înșiși și pentru alții într-un cadru greșit.

O altă necesitate este că tu nu le pot lăsa singuri pe perioade lungi de timp. Basenji-ul tău nu va putea să se răcească destul de mult pentru a te aștepta să te întorci de la o schimbare lungă la locul de muncă.

În timp ce nu trebuie să fiți mari și puternici pentru a scoate un basenji în brațele voastre, aveți grijă, pentru că ei vor să se gândească la ei înșiși ca niște câini mari, chiar dacă sunt mici.

Instruire

Dacă intenționați să vă antrenați un Basenji, cheia este, din nou, răbdare.

Antrenamentul unui basenji este ca și instruirea altor câini, cu excepția faptului că Basenji este atât de capricios.

Aceștia răspund bine armării pozitive, cum ar fi recompensele de mâncare sau laudele prin prinderea capului și zgârierea bărbiei. Formarea lor în trucuri simple cum ar fi ședința în jos poate fi realizată cu un sistem de recompense și laudă.

Fiind capabil să-i spună cu fermitate lui Basenji "NU!" este o necesitate, deoarece vor ignora comenzi mai puțin directe.

Formarea unui basenji astfel incat sa nu traga de lesa este oarecum dificila, deoarece energia lor gung-ho va face sa doresti sa barrel inainte cat de repede poata.

Ce fel de zgardă vrei să te deplasezi dacă vrei să-ți antrenezi Basenji să fii ascultător la sfârșitul unei leduri sau dacă vrei ca el sau ea să nu mai tragă.

Curelele pentru curele vor ține Basenji-ul tău să tragă pe jos, dar nu-și va ajuta ascultarea.

Pentru mai multe lucruri pe care trebuie să-i înveți pe Basenji, uita-te la articolul nostru despre "10 lucruri pe care ar trebui să-ți înveți câinele.

În concluzie, dacă credeți că puteți face toate acestea, un Basenji ar putea fi potrivit pentru dvs.

Dat fiind că ai energia, răbdarea, simțul umorului și siguranța pentru Basenji, ei fac un animal de companie grozav.

Despre autor

John este un nativ din Atlanta care a crescut cu patru câini în familia sa. În prezent, și-a terminat licența la Universitatea de Stat din Georgia. În timpul liber, îi place să citească, să scrie, să gătească și să vizioneze filme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com