ByVaTon.com

Cinci alegeri de rase de câine pentru cei care se rătăcesc

Câinii afgani gândesc să meargă pe jos.
Câinii afgani gândesc să meargă pe jos. | Sursă

Slackers ca mine au nevoie de ceva mai mult în viață decât beanbags și un hamac bun, m-am gândit, așa că aici sunt cu o listă de câini excelent pentru stilul de viață mai slăbită. Acesti caini nu garanteaza unui barbat un stil de viata plin de viata sau un venit pasiv, insa va vor face sa inlaturati controlerul jocului video si sa va imbunatatiti calitatea vietii.

Gandeste-te la asta.

Afgan Hound

Huntul afgan este energic.
Huntul afgan este energic. | Sursă

Aceasta este prima alegere minunată pentru un slăbos. Afganul este într-adevăr un câine extraordinar și suficient de moale pentru a se potrivi unui stil de viață înapoi.

Această rasă a fost păstrată ca un câine de pază, așa că poate nu se potrivește fiecărui stil de viață mai slăbit (Ei bine, poate doar acele case care au mulți oameni care se apropie la orice oră.

De asemenea, ei nu sunt cei mai buni caini care se intalnesc in jurul animalelor mici, deoarece de multe ori se presupune ca ele sunt prada si sunt menite sa fie alungate si devorate. Hamsterii și puieții păzesc!

Principala problemă cu această rasă este stratul. Câinele afgan are nevoie de mult timp în fiecare zi pentru a-și piepteni afară și pentru a aranja bretonul în cea mai recentă coafură. Dacă slăbosul încearcă să economisească timp prin tăierea câinelui scurt, ar părea la fel de urât ca un vechi greyhound slab - dacă slăbosul își petrece atât de mult timp pieptănând în fiecare zi ar putea să scrie un articol nou sau să stea în hamac și să gândească la gânduri pozitive.

Celălalt dezavantaj al acestei rase este dimensiunea lor. Ele sunt într-adevăr prea mari pentru a se încinge într-un beanbag și sunt prea ciudat să se întindă pe un hamac. Cred că au nevoie de canapea proprie.

Huntul afgan are onoarea de a câștiga ultimul loc în scorurile de inteligență. Fiecare om de afaceri care abia a reușit să treacă printr-o clasă de creație creativă va aprecia această calitate.

Captivanul afgan ocupând întregul său potențial.
Captivanul afgan ocupând întregul său potențial. | Sursă
Whippet păzind casa lui.
Whippet păzind casa lui. | Sursă

whippet

Acești câini nu sunt prea înalți ca și câinii afgani, așa că sunt mai buni pentru slăbiciunile care sunt blocate în acele apartamente de deasupra garajului sau în subsoluri mici. Acestea vin în tot felul de culori, astfel încât cei mai mulți slackers pot găsi un câine pentru a se potrivi cu mobilierul.

Sunt mici canini, dar sunt, de obicei, linistiti si multumiti de a se afla in jurul casei, luand-o usor. Din păcate, ei au nevoie de exerciții regulate și o șansă de a alerga, astfel încât nu sunt cea mai bună alegere pentru cei care vor să le ușureze.

Acest câine este într-adevăr slab astfel încât nu vor face să se îndoaie și cea mai bună parte a acestei rase este că ei nu au aproape nici păr, astfel încât să fie ușor de mire.

Ele sunt mult mai bune la cursurile de agilitate decât cele obișnuite, deci dacă aveți dorința de a petrece timp cu un câine, ar fi o alegere bună.

Whippetul nu a făcut aproape la fel de rău ca și câinele afgan la testele IQ, astfel încât să nu fie cel mai bun câine de pe listă. Am uitat însă.

Acest Whippet a decis să se trezească, dar nu este dispus să se ridice și să verifice zgomotul.
Acest Whippet a decis să se trezească, dar nu este dispus să se ridice și să verifice zgomotul. | Sursă
Basenj de serviciu.
Basenj de serviciu. | Sursă

Basenji

Nimeni nu este de acord cu mine pe acest câine. Acesta este un hunt care vâna, dar nu latra ca ceilalți din acel grup și este în regulă într-un apartament.Basenji sunt câini de junglă originali, astfel că au mai multă energie decât câțiva câini slăbit, dar din cauza scorurilor scăzute ale inteligenței se pot adapta destul de bine la o canapea moale și la un apel de întârziere. Lista de informații clasifică câinii în funcție de dorința lor de a răspunde la comenzi. Pe măsură ce orice om de știință știe că o comandă merită să răspundă doar dacă va fi un beneficiu.

Basenjis par să înțeleagă acest lucru.

Slackers care ține dragoni barbați sau alte animale de companie reptile rece trebuie să fie atenți la această alegere. De obicei se leagă destul de bine cu oamenii, dar va lua mereu în considerare orice altceva în prada corectă a casei.

Acest Basenji nu are datoria.
Acest Basenji nu are datoria. | Sursă
Un Bloodhound larg treaz.
Un Bloodhound larg treaz. | Sursă

Copoi

Aceasta este una dintre rasele vechi de pe lista de slăbiciune, care are, de asemenea, onoarea de a face lista lent-mândru. Ea a fost inițial crescut pentru a vâna căprioare, dar acum va sta pe veranda din fata si vegheaza lumea trece. Nu este una dintre rasele care se vor potrivi într-un apartament mic și are nevoie de o verandă mare pentru a sta, de preferință în țara dealului, unde poate de asemenea să țină cont de orice cultivare care se poate întâmpla.

Aceasta este o rasă care poate de fapt să facă ceva lucrul în timpul zilei de slăbiciune. Are un număr mare de celule din nas pe care le poate folosi pentru a ridica mirosurile (aproximativ 4 miliarde față de 5 milioane în om). Slacker-ul îl poate folosi pentru a urmări copiii pierduți în jurul cartierului, pentru a găsi obiecte pierdute în jurul casei, sau chiar să cauți chei de mașină pierdute în câmp în timpul cultivării.

Pe al doilea gând ...

Nu vă așteptați niciun ajutor de la acest câine.
Nu vă așteptați niciun ajutor de la acest câine. | Sursă
Maltezii vă supraveghează munca.
Maltezii vă supraveghează munca. | Sursă

maltez

Acesta este ultimul câine de slăbiciune. Ca să nu spun că nu există probleme, deoarece fiecare rasă are ceva ce nu este perfect, dar acest câine este cât se poate de apropiat. Este mic, feroce ca o pungă de marshmallows, dispusă să locuiască deasupra unui garaj sau într-un subsol cu ​​proprietarul său, interesată să meargă la lucru și să se întoarcă toată ziua în timp ce proprietarul are un somn sau lucrează la calculator, nu mănâncă prea mult proprietarul nu trebuie să-și facă griji cu privire la cheltuieli și dacă slăbosul nu este dispus să-și petreacă timpul pe îngrijire, el poate da câinelui un "catelus tăiat" și doar perie fiarei puțin cât de des este în starea de spirit.

Acest câine mic este de asemenea considerat hipoalergenic, chiar dacă nu există așa ceva. Asta înseamnă că un prieten poate să-i mintă pe prietenii săi și să-i asigure că câinele nu-și va agrava alergiile. Maltezii nu au nevoie de prea multă exercițiu ca niște rase și ar pleca la fel de curând în casă și vor oferi sprijin moral acelui slăbit care construiește o companie de internet de milioane de dolari.

Acești câini nu sunt niște afgani, dar se situează aproape de partea de jos a testului inteligenței. Sunt animale de companie excelente.

Maltezii sunt în special adepți la culcare pe canapea.
Maltezii sunt în special adepți la culcare pe canapea. | Sursă

Indiferent de rasa pe care o hotarasti sa o alegeti ca si companie insotita, asigurati-va ca va petreceti putin timp ingrijind sanatatea sa.

Un câine mare ca un câine afgan nu va avea nevoie de multă îngrijire dentară, dar va avea nevoie de multă periere și examinări regulate la domiciliu și de către medicul veterinar. Un câine mic, cum ar fi maltezii, va avea nevoie de dinți zilnic periați și va beneficia de examinări regulate și de îngrijire. Toți au nevoie de prevenirea inimii, o dietă naturală bună și o mulțime de exerciții fizice.

În vremuri disperate, maltezii se vor sprijini pe podea.
În vremuri disperate, maltezii se vor sprijini pe podea. | Sursă

Iar dacă vreunul dintre cei care te-ai apucat să se gândească la un câine nou, verifică-te cu adăpostul tău local de animale și cu Petfinder.com înainte de a lua o decizie finală. Este posibil să nu găsiți rasa pe care o căutați, dar există aproape întotdeauna un câine care are nevoie de un bun beanbag.

Cu orice noroc, el va fi la fel de inteligent ca un afgan.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com