ByVaTon.com

Șapte rase mici de câini pentru un apartament

Basenjis este una dintre cele mai bune rase mici dintr-un apartament.
Basenjis este una dintre cele mai bune rase mici dintr-un apartament. | Sursă

Căutați un câine extraordinar pentru a vă împărtăși apartamentul? O mulțime de oameni care locuiesc în apartamente trebuie să lucreze în afara casei cea mai mare parte a zilei, astfel că este important ca câinele să fie potrivit pentru a fi singur și într-un spațiu mic.

Iată câteva dintre rasele de câini care cred că sunt potrivite pentru aceste cerințe:

Basenji vă va bucura de timp și de apartament.
Basenji vă va bucura de timp și de apartament. | Sursă

Basenji

Acești mici câini africani au multe de făcut pentru ei. Ele sunt minunate pentru un apartament deoarece sunt mici (de obicei mai puțin de 14 kg sau aproximativ 25 de kilograme), nu vărsăm foarte mult și nu facem lătrat de zgomot.

Basenji sunt câinii fără păsări. Ei vor face un sunet "iodeling", dar nu este constant și vecinii dumneavoastră sunt puțin probabil să se plângă.

Sursă

Buldog francez

Cred ca acesti caini sunt minunati pentru ca sunt pe lista mea pentru cainii mici care nu latre prea mult. Vecinii din apartamentul dvs. vor aprecia cu adevărat acest lucru.

De asemenea, ei vor face bine, de obicei, dacă trebuie să fiți departe pentru cea mai mare parte a zilei de lucru. Francezii sunt renumiți pentru că dorm.

Dacă decideți că acesta este câinele potrivit pentru apartamentul dvs., trebuie să țineți cont de anatomie și să vă asigurați că apartamentul nu se încălzește prea mult când nici un om nu este în jur. Acești câini nu pot lua căldura, motiv pentru care nu trebuie să le luați pentru o plimbare lungă în afara dacă ziua este prea caldă și umedă.

Acești câini nu sunt la fel de mici ca o rasă de jucării, dar sunt încă doar aproximativ 10 kilograme sau 22 de kilograme. În afară de fețele lor neobișnuite, pot avea și alte probleme de sănătate, cum ar fi luxarea patelilor, răni înapoi și probleme oculare. Vă vor ține companie în jur de 11 sau 12 ani.

Un pudel alb de jucărie.
Un pudel alb de jucărie.

Pudel de jucărie

În afară de a fi o rasă de câine asta nu varsă prea mult, pudelul este un câine bun de apartament. Păstrați-l ocupat totuși! El este inteligent și energic, așa că se plictisește ușor și, uneori, bătrâne prea mult, intră în lucruri pe care nu ar trebui să le facă și suferă de alte probleme comportamentale - exercițiul adecvat va ajuta cu totul. Doar având un câine de jucărie nu înseamnă că nu va trebui să vă scoateți câinele să-și exercite. Nu vorbesc despre a lua câinele dvs. o dată în jurul blocului doar pentru a face "afacerea" lui.

De asemenea, puteți să vă antrenați Pudelul pentru a răspunde la comenzile de ascultare, iar câinii vor învăța cu ușurință trucuri. Pudelii vin în dimensiune pentru toată lumea, dar Toy este cel mai bun pentru un apartament mic, deoarece câinele are mai puțin de 11 centimetri la greabăn.

Dacă vă place unele dintre caracteristicile pudelului, dar doriți încă o rasă de câine, există o mulțime de hibrizi disponibile. Peekapoos sunt o cruce Poodle și Pekingese, Bichapoo sunt Bichon Frise și Poodle cruci, iar Cockapoos sunt un popular Cocker Spaniel și Pudl cruce. Am auzit, de asemenea, de Yorkipoos, Maltipoos și oricine caută un câine mai mare poate obține o Labradoodle! (Nu aș recomanda ca rasa de lucru / de vânătoare pentru un apartament deși.)

Pudrele de jucărie sunt active și acrobatice.
Pudrele de jucărie sunt active și acrobatice.
Toy Poodle este o rasă inteligentă și învață rapid trucuri.
Toy Poodle este o rasă inteligentă și învață rapid trucuri.
Un bărbat japonez.
Un bărbat japonez.

Chin japonez

Acest câine mic nu este unul dintre marii barkeri, deci, dacă aveți ziduri subțiri sau vecini nasoși, el ar putea fi cel mai bun câine de apartament. Unele dintre ele sunt la fel de mici ca o chihuahua sau malteză și hainele lor de mătase sunt destul de ușor de a avea grijă de. Chinul dvs. ar putea avea nevoie să-și exprime uneori glandele anal, el va avea nevoie de dinții zilnic periați, iar probabil că va avea nevoie de fața lui curățată uneori, dar ei sunt mai ușor de îngrijit și un câine de apartament bun.

Chinul japonez are problemele tipice ale unui câine brachycephalic. Își respira gura de când nasul este atât de mic și nu se descurcă bine în condiții fierbinți. Ochii săi mari se pot zgâria ușor, câinii mai tineri au hipoglicemie (scăderea zahărului din sânge) pentru că sunt atât de mici, iar când devine mai în vârstă, veți găsi că durata vieții nu este atâta timp cât câinii mici.Dacă sunteți în căutarea unui câine mic iubitor, care se întoarce în apartament ca o pisică, dansuri ca un câine de circ, dar este încă suficient de departe pentru a fi un câine de ceas, Chin japonez poate fi rasa de câine pe care ar trebui să o alegeți.

Un bărbat japonez pe plajă.
Un bărbat japonez pe plajă.
Un maltez.
Un maltez.

maltez

Micul rasa de ras este un ornament perfect pentru spatele unei canapele și un câine mare de apartament, dacă poți să-ți faci puțină latră. El cântărește doar aproximativ 6-9 lire sterline și rareori, astfel încât nu va acoperi canapeaua în părul matos alb. Maltezul are nevoie de dinți periați în fiecare zi, iar dacă luați câteva minute să-l pieptești, puteți evita orice încurcături sau covoare care se dezvoltă în haina lui. Ei trebuie să meargă bine, desigur, dar atâta timp cât eviți bălțile de noroi, maltezul va rămâne la fel de curat ca o jucărie umplute.

Problemele de comportament vor fi, probabil, singura problemă pe care o aveți cu această jucărie umplute într-un apartament. Atâta timp cât îl antrenezi în ascultare de bază și îl înveți cu câteva trucuri pentru a fi ocupat, lăsați-l să întâlnească vecinii și alți câini, astfel încât să nu se fixeze pe lumea sa mică, să-l informeze că nu este bine să scoarță la toate orele și reuși să nu-l strici cu tratații speciale de pe farfurie, el va fi un câine mare de apartament.

Maltezii pot fi, de asemenea, mai mult decât un câine de apartament. Maltezul meu a mers să lucreze cu mine în fiecare zi. Când era un catelus, se potrivea în buzunarul de jos al hainei de laborator și putea să meargă peste tot - ca un adult, să aștepte liniștit într-o cușcă în timp ce eram în operație. Dacă ar fi fost zăpadă și zăpadă în parcare, l-aș putea purta și când am ajuns acasă, era întotdeauna gata să se bată și un bun prieten pentru copiii mei. Această rasă poate fi un partener excelent.

Un maltez relaxant acasă.
Un maltez relaxant acasă.
Un Schauzer miniatural poate fi un câine grozav într-un apartament.
Un Schauzer miniatural poate fi un câine grozav într-un apartament. | Sursă

Schnauzer miniatural

Schnauzerul miniatural nu face, de obicei, aceste liste, deoarece este cunoscut că lăturează foarte mult. Nu toți câinii, totuși, și dacă găsiți un ameliorator a cărui câini nu latră foarte mult, veți găsi un câine mare de apartament.

Minerii Schauzers nu varsă prea mult, au peronalități docili, așa că fac bine cu străinii, sunt, de obicei, buni cu copiii și vor acționa și ca câini de pază mici.

Sursă

Shiba Inu

Un alt câine care nu latră prea mult și este grozav într-un apartament este Shiba Inu. Ei fac zgomot și câțiva câini din această rasă fac un sunet plin de voce, așa că nu sunt pentru toată lumea.

Multe familii Shiba vor comenta că câinele lor este la fel de curat și de fascinant ca o pisică. Dacă vă aflați într-o zonă în care vă duceți deseori câinele este o problemă, ei sunt cunoscuți a fi ușor de familiarizat și pot fi instruiți să folosească tampoane.

Acești câini sunt doar aproximativ 10 kilograme. Nu prea mic, cu certitudine în cerințele mărimii apartamentului.

Dacă sunteți interesat în adoptarea unuia dintre acești câini drăguți, asigurați-vă că faceți un minut pentru a viziona acest videoclip, iar alții despre "scutul Shiba". Shiba Inu nu latră prea mult, dar unii oameni nu vor acest fel de zgomot în apartamentul lor.

Mulți câini se vor descurca bine în apartamente atâta timp cât familia este dispusă să-i scoată să-și exercite. Cât timp câinele nu este o rasă de lucru și nu a fost selectat să iasă și să-și exercite toată ziua, probabil că va face bine.

Dacă sunteți în căutarea unei anumite rase de câine, verificați cu Petfinder.com sau căutați o salvare de rasă care funcționează în zona dvs. Nu cumpărați un câine de la un magazin de animale de companie pentru a evita sprijinirea moriilor de catelus și niciodată nu cumpărați un catel prin internet.

Chiar dacă sunteți într-un apartament studio, puteți găsi încă o rasă mare de câini! Du-te acolo și găsiți acel câine perfect.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com