ByVaTon.com

Cinci rase de câini care nu latră

Shiba Inu nu latră prea mult.
Shiba Inu nu latră prea mult. | Sursă

Rase de câine care nu latră, mult

Acesta este un grup de câini care nu latră prea mult. Această listă nu promite că va oferi o soluție garantată pentru toate problemele dvs., deoarece este mult mai ușor să obțineți o rasă care va lătra și apoi să vă instruiți câinele pentru a se potrivi nevoilor dvs. Ei bine, aproape întotdeauna mai ușor. Există câteva rase care vor latra mult, indiferent de ceea ce faceți!

Un cățeluș Shiba Inu.
Un cățeluș Shiba Inu. | Sursă

Shiba Inu

Această rasă nu va fi liniștită, doar pentru că nu latră prea mult. Siberian Husky și Beagle fac și lista raselor care nu latră prea mult, dar ambele rase de câini sunt vocale. Dacă vizionați videoclipul, veți vedea un câine Shiba Inu bine instruit care vocea.

Sunt totuși câini extraordinari, destul de mici pentru un apartament și ușor de rușinat. Dacă doriți să le instruiți pentru alte lucruri, totuși, va dura ceva experiență și răbdare.

Dacă doriți un câine curat și jucăuș care să nu latre prea mult, acesta este câinele pe care ar trebui să-l alegeți.

Un adult Borzoi lângă lac.
Un adult Borzoi lângă lac. | Sursă

Borzoi

Acest câine are aspectul supermodelului aproape la fel de mult ca un Saluki. De fapt, Borzoi este mai mult o cârpă cu păr lung și, ca și acei câini, au fost selectați pentru a urmări animalele de vânătoare. Ei nu au fost niciodată selectați pentru abilitățile lor ca câine de ceas și, de obicei, vor ignora vizitatorii și, uneori, chiar proprietarul lor.

O mulțime de proprietari Borzoi vor contesta acest lucru, desigur, și toți câinii sunt indivizi. Nu toate se vor potrivi stereotipului rasei.

Unii crescători de câini cred că Borzoi nu este inteligent deoarece de obicei nu asculta comenzi. Poate că acest câine alege să nu se supună. Câinele este înalt, vine în multe culori și, atâta timp cât aveți o suprafață mare, îl puteți elibera din când în când (ca un parc de câini închis), trăind într-o casă mică.

Dacă aveți nevoie de un câine care nu latră prea mult (și nu vă deranjează un câine înalt care șoproane oriunde) aceasta este o alegere destul de bună.

Răspunsul tipic de oțet la intruși.
Răspunsul tipic de oțet la intruși. | Sursă

Ogar

Acest câine este mai probabil să preia cana ta decât scoarța. Oglinzi sunt slab dar cine știe cum stau așa, pentru că de cele mai multe ori doar mănâncă, dorm, citesc despre cursele câinilor pe internet și lucrează la blogurile lor. La fel ca Borzoi, ar putea dori să meargă după tine pisică sau orice alt animal mic din casă, dar cu puțină antrenament obișnuitul coursing poate fi de obicei elaborat din ele.

Deși acest câine ar putea să nu fie bine cu copii mici sau bărbați de fier îngrijorați, aceasta este o rasă mare dacă sunteți în căutarea unui tovarăș care să vă păstreze scaunul de călcat cald când vă aflați în afara camerei și nu latră prea mult.Ca toți paznicii, el ar trebui să fie exercitat într-un spațiu închis, ca un parc de câini.

Mai multe despre oi

Un câine câine câine cântătoare nouă.
Un câine câine câine cântătoare nouă. | Sursă

Câine câine câine nouă

Acesta este un câine care nu cânta, dar din moment ce acestea sunt atât de rare, nu este un animal pe care probabil că îl veți găsi pentru apartamentul dvs. Rasa este sălbatică și într-adevăr disponibilă doar la câteva grădini zoologice - de fapt, videoclipul pe care l-am adăugat aici este împușcat la o grădină zoologică. Câinele nu urlă, cu siguranță nu latră - este într-adevăr un fel de cântat. Chiar și în Noua Guinee nu mai sunt mulți în jur, deși au fost trecuți cu câini ferali domesticieni.

Chiar dacă ați putea cumpăra unul dintre acești câini, probabil că nu ați vrea. Sunt greu de socializat, au un instinct ridicat de pradă, astfel încât probabil ar ucide alte animale mici din jurul casei tale, sunt agresive cu alți câini și probabil că nu ar fi afectuoși, chiar dacă ai putea să rezolvi celelalte probleme.

Cred că aș avea mai degrabă un câine care latră.

Basenji se întâlnește cu Basenji.
Basenji se întâlnește cu Basenji. | Sursă

Basenji

Acest câine este campionul acestei categorii. S-ar putea să latră dacă el ar putea doar că natura nu la făcut așa, încât tot ce poate face este să facă un sunet "de yodel". (De asemenea, un strigăt, un urlet și o grămadă de alte zgomote ciudate.) Unii proprietari de la Basenji susțin că câinii lor pot lătrui, dar de obicei nu aleg. Dacă este adevărat, mă face să-mi placă chiar și acești câini. Ar fi nevoie de un câine special pentru a rezista unei scoarțe.

Câinele este cunoscut pentru a fi jucaus, dar îi place și să stea în jur. Deci, nu numai că sunt fără scrupule, ci și a chiulangiu câine care face mare în apartamente. Sunt cam mici, de aproximativ 25 de lire sterline, dar din moment ce sunt destul de sălbatice, ei au nevoie de multă exercițiu, la fel de mult ca și cum ați considera normal un câine mare.

Orice câine va lătra. Aceasta este doar o listă de câini care latră mai puțin. Dacă câinele dumneavoastră latre foarte mult, trebuie să vă uitați la mai multe opțiuni înainte de a alege una dintre aceste rase. Citiți articolul meu pe lătrător și discutați această problemă cu un antrenor de câine bun.

Dacă în prezent nu aveți un câine și sunteți interesat să găsiți una dintre aceste rase, primul dvs. pas trebuie să fie verificarea internetului și găsirea resurselor locale de salvare în zona dvs. De asemenea, trebuie să contactați adăpostul local pentru animale și să aflați dacă au câinele pe care îl căutați și să verificați Petfinder.com pentru a găsi câini disponibili în zona dvs.

Nu mergeți la un magazin de animale pentru a găsi un câine care nu latră prea mult. Magazinele de animale de companie vând de obicei câini de la mori de catelus și deși noul tău câine poate să nu aibă probleme de lăturare, poate avea multe alte probleme care vă vor complica viața.

Mai multe despre problemele de bătătorie:

  • Cum de a instrui un câine când să scoți și să scoți
    Acest articol vă va oferi instrucțiuni despre cum să-i înveți pe câine să latreze la comandă. Puteți folosi această comandă atunci când jucați jocuri sau când vă antrenați câinele pentru protecție personală. Aflați mai multe aici.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com