ByVaTon.com

Șapte rase de câini care nu ți-au văzut casa

Maltezul nu miroase, nu varsă prea mult și este, de asemenea, foarte drăguț.
Maltezul nu miroase, nu varsă prea mult și este, de asemenea, foarte drăguț. | Sursă

Câinele mirosului nu este o problemă mare pentru mine. Sunt atât de bucuroasă că compania mea a câinelui meu sunt dispusă să pună în discuție câteva dintre aceste negative. Dacă găsește o grămadă de căldură caldă pe plajă, se oprește să se rostogolească înainte de a veni acasă după ultima noastră plimbare și aduce niște mirosuri ciudate, bine, cred că pot trăi cu ea.

Orice câine poate pufa odată la un moment dat. Unii câini, totuși, mirosesc de cele mai multe ori. Acestea sunt, de obicei, câini cu urechi floppy (predispuse la infecții cronice de drojdie), excese excesive sau pliuri ale pielii sau infecții secundare la alergii cronice ale pielii sau infecții demetrice. Orice rasă de câini care produce o mulțime de ceară de piele va mirosi puțin mai puternic decât ceilalți câini.

Câinii care sunt hrăniți cu o dietă brută care își păstrează dinții polizați nu vor dezvolta boală parodontală mirositoare și nu vor avea respirație cu câini. (Acest lucru este foarte important dacă sunteți în sărutări de câini.)

Dacă sunteți afară pentru a obține un câine nou, mai ales dacă locuiți într-un apartament sau o casă mică, mirosul ar putea fi un factor important pentru a vă ajuta să decideți ce rasă doriți. Iată câteva dintre rasele pe care ați dori să le luați în considerare și câteva alte domenii în care acestea excelează. Toate acestea sunt bune, deci nu există o ordine specială pentru această listă.

De fapt, toate sunt minunate!

Câini de câine care nu se mișcă

Numele rasei
mărimea
maltez
minuscul
Bichon Frise
Mic
Basenji
Mici / Medie
whippet
Mediu
Siberian Husky
Mediu
Alaamul Malamute
Mare
Kuvasz
Mare

maltez

Bine, aici trebuie să scriu într-una din acele disclaimeri, nu? Am deținut un maltez, sunt conștient de faptul că sunt câini extraordinari și îi încurajează pe toți să-și îmbunătățească calitatea vieții prin adoptarea unui singur câine.

Pe lângă faptul că ești bun pentru proprietarii pentru prima dată, ei sunt ușor să aibă grijă de ei, deoarece ei nu vărsa mult. Dacă lăsați haina să crească mult, va trebui să o pieptești zilnic pentru a evita murdărirea. Dar o mulțime de proprietari maltezi nu sunt dispuși să facă acest lucru și să-și facă câinele un "catelus tăiat", astfel că va fi chiar mai ușor să aibă grijă de el.

Cel mai important, totuși, maltezii nu mirosesc. Parțial pentru că sunt mici și pot fi scăldate cu ușurință și parțial pentru că nu au pliuri excesive ale pielii și nu sunt predispuse la acumularea excesivă de ceară. Ele sunt o alegere excelentă pentru oricine caută un câine curat.

Avantaj adăugat: ei se înțeleg bine cu pisicile. Reale negative: pot lătra prea mult. Posibile negative: nu sunt cele mai bune cu copiii.

Copii mei nu ar fi de acord cu asta.

Bichon Frisé este natural curat.
Bichon Frisé este natural curat. | Sursă

Bichon Frise

Acest câine mic este pufos și alb, așa că în timp ce el poate avea nevoie de o baie atunci când va ieși afară prin noroi, nu va fi din cauza mirosului excesiv.

Bichonul Frisé este unul dintre acei câini minunați care nu fac nici un miros.

Pielea lor este natural curată și nu are ceară excesivă de ceară pe care unii câini nepermanenți sunt afectați. Din moment ce acestea nu se varsa, va trebui sa obtineti parul in apropierea canalului lor urechial, astfel incat sa poata fi pastrat curat, dar in afara de faptul ca sunt caini cu adevarat inodosi.

Bichonii sunt, de asemenea mare într-un apartament, sunt niște copii în jur și, în timp ce un maltez preferă să stea pe canapea, un bichon va dori să fie în poala ta.

Sunt câini foarte afectuosi si curati.

Pe lângă faptul că este curat, Basenji nu latră.
Pe lângă faptul că este curat, Basenji nu latră. | Sursă

Basenji

Acest câine slăbit a fost crescut ca un vânător și nu va deranja jocul, deoarece este una dintre cele mai curate rase din jur. Proprietarii Basenji comentează, de obicei, cât de proaspeți mirosesc câinii, așa că bănuiesc că aceștia aruncă sticlele de colin și parfum în baie atunci când sunt acasă singuri.Basenji au tendința de a se plictisi dacă sunt lăsați în jur fără să facă nimic, și ca toți câinii au nevoie de o plimbare bună cel puțin o dată pe zi.

Acest câine este, de asemenea, renumit pentru că el nu latră prea mult. Basenjis au un celebru "yodel", însă, care merge bine cu mirosul lor proaspăt.

Whippet este un câine mare de dimensiuni medii și nu se mișcă.
Whippet este un câine mare de dimensiuni medii și nu se mișcă. | Sursă

whippet

Whippet este un câine grozav, cu multe pentru el. Este un câine de dimensiuni medii, dar din moment ce el este atât de subțire, el este ca un câine mic. Nu latră prea mult, își petrece cea mai mare parte a zilei de dormit și face un partener ideal pentru un apartament mic.

Ștefele sunt bine cunoscute, de asemenea, deoarece nu au miros de câini. Acesta este un lucru bun, deoarece acest câine subțire va fi probabil pe canapeaua dvs. de fiecare dată când vă întoarceți.

Ciorchinii sibieni le place să vărs, dar nu mirosesc.
Ciorchinii sibieni le place să vărs, dar nu mirosesc. | Sursă

Siberian Husky

La fel ca multe dintre rasele arctice, Husky-ul siberian este curat. Adică, ei nu miros. Îi place să iasă și să se distreze, alergând prin noroi, totuși, și ei scot foarte mult. Dacă întâmpinați câțiva dintre acești câini de miros care trăiesc în interiorul casei, părul lor pare să ajungă peste tot.

Sunt bune într-un apartament? Nu chiar. Această rasă de câini necesită mult mai mult exercițiu decât mulți câini. O plimbare în jurul blocului o dată sau de două ori pe zi nu o va face. Dacă încercați să ignorați nevoile sale, sibul dvs. este probabil să vă săpați curtea, să vă mestecați pantofii preferați sau pur și simplu să scăpați și să nu vă întoarceți niciodată.

Dar cel puțin nu va călca atunci când o face.

Malamutul din Alaska este un alt câine de păsări care nu dă în mișcare.
Malamutul din Alaska este un alt câine de păsări care nu dă în mișcare. | Sursă

Alaamul Malamute

Un alt câine de sărituri care nu are miros de câine este Malamute. La fel ca Husky-ul siberian, au o haina groasa si se varsa peste tot.

Ca și Husky, Malamute au nevoie, de asemenea, de exerciții. Este posibil ca ei să stea în jur și să aștepte să ajungeți la ele, deci sunt o opțiune bună pentru cineva care petrece mult timp acasă, ca un scriitor.

Dacă puteți să stați peste tot în blană și căutați un câine mare care să nu ucide, malamutul din Alaska este o alegere bună.

Kuvasz are un strat dublu gros, fără miros.
Kuvasz are un strat dublu gros, fără miros. | Sursă

Kuvasz

Acest câine de pază a animalelor are un strat gros, dublu, alb și, la fel ca Malamutul Alaskan și Huskyle Siberian, nu are mirosul tipic "de câine". Ei sunt câini de talie mare, uneori peste 100 de kilograme (aproximativ 50 de kilograme) și se împrăștie, dar vor reuși să facă acest lucru fără a vă stinge casa.

Ei nu sunt un câine de apartament, dar dacă aveți mult spațiu și le oferiți o mulțime de a face, ele sunt minunate. Din moment ce devin atât de mari, ei trebuie să fie bine socializați și sunt cei mai buni pentru proprietarii de câini cu experiență.

Dacă Kuvasz are o turmă de oi pentru a proteja, el va fi mulțumit. Dacă nu, el își va petrece energia pentru a-și îngriji familia umană.

Dacă aceste șapte rase nu vă apelează la voi, există mai multe de ales. Dacă încerci să eviți un câine mirositor, stai departe de rase cu pliuri excesive și urechi floppy.

Dacă doriți să adoptați un câine dintr-un adăpost pentru animale, puteți găsi probabil câinele pe care îl doriți la petfinder.com. Ei au liste pentru adăposturi de animale din toată SUA și vă vor ajuta să localizați câinele pe care îl căutați.

Doar nu ieși și cumpăra unul de la un magazin de animale de companie. Vei ajuta să susții o moară de catelus și, în afară de a aduce acasă un câine prost socializat, poți ajunge cu un cățeluș care este imposibil să găsești un tren. Doggy doo-doo în pat tinde să miroase, la oricine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com