ByVaTon.com

Rase de câine care nu se varsă

Laboratorul meu de ciocolată / Catahoula Leopard Mix ... Rilee nu se varsă decât după iarnă, când își scutură haina de iarnă.
Laboratorul meu de ciocolată / Catahoula Leopard Mix ... Rilee nu se varsă decât după iarnă, când își scutură haina de iarnă. | Sursă

Este important să rețineți că nici o rasă de câini nu este complet dezgustată. Cu toate acestea, există multe rase care se varsă mai puțin și sunt cunoscute sub numele de câini hipoalergenici. Acești câini vor părăsi de obicei puțin în jurul casei tale. Cu toate acestea, majoritatea câinilor vor trece printr-un sezon de vărsare, ceea ce înseamnă că în anumite luni ale anului vor fi vărsați, iar restul anului va părea eliberat. Indiferent că sunteți în căutarea unui câine mic sau mare de rasă, există câteva rase care vor părea mai neîncetate decât cele mai multe rase populare de câini.

*Notă: Doar pentru ca o rasa de caini are parul scurt nu inseamna ca nu va fi varsat. Cainii cu parul scurt pot fi cateva dintre cele mai inalte rase de caini de ras. De exemplu, Labradorii sunt unul dintre cei mai mari câini de rasă scurtă.

În nici un caz, această listă nu este exclusivă. În cadrul unei rase care nu se varsă, există încă o șansă să obțineți un câine care se varsă mai mult decât alții. La fel ca și în cazul raselor de câini vărsați, puteți avea noroc și aveți un câine care nu se varsă la fel de mult.

În funcție de ceea ce căutați într-o rasă, această listă vă va ajuta să decideți ce rasă de câini care nu se varsă sau care se scufundă, împreună cu caracteristicile acesteia sunt cele mai bune pentru dvs. și pentru familia dvs.

Non-Shedding mici rase:

Cele mai multe rase terrier sunt non-vărsat. Alte rase mici includ Malteza și Shih Tzu, printre altele.

Cairn Terrier: Cel mai bine cunoscut sub numele de "Toto" de la Wizard of Oz, Cairn Terrier, este o rasă mică activă. Ele sunt puternice, deși ele nu sunt construite puternic. Cairn`s sunt cunoscuți pentru a fi loiali și iubitori cu familiile lor, totuși ei pot testa limitele și pregătirea de ascultare este foarte recomandată. Exercițiul și formarea sunt necesare pentru a menține această rasă fericită, potrivită și sănătoasă.

Scottish Terrier: Această rasă este recunoscută cel mai bine pentru că este negru, dur și rezistent la intemperii. Cu toate acestea, ele pot veni în culoarea brindle și de grâu. Ca mulți terieri, Terrierul scoțian este cunoscut ca fiind mic, puternic, rapid și alertă. Ei se dezvoltă ca animale de casă, deoarece sunt blând, îngrijesc și iubesc familia lor. La fel ca și Cairn, Terrierul scoțian necesită o pregătire activă de ascultare pentru a-și păstra caracterul plin de viață. Exercitarea pe o lesa este o necesitate, deoarece acestea au o dorinta puternica de a urmari si sapa. Dacă nu sunteți pregătiți să vă ocupați și să corectați aceste comportamente, o altă rasă ar putea fi o alegere mai bună pentru familia dvs.

malteză: Aceasta este o rasă de câine de jucărie acoperită de la cap până în picioare, cu păr lung și alb. Această rasă este genială și iubitoare față de oameni. Ei sunt extrem de energici, jucăuși și fără teamă, în ciuda dimensiunilor lor mici. Fiind un câine extrem de inteligent, maltezii fac câini de familie excelenți. Cu toate acestea, deoarece au părul atât de lung, ei au nevoie de îngrijirea zilnică și ar trebui să fie periați adesea pentru a preveni formarea covorașelor.Schnauzer de miniatură: Schnauzerul miniatural este un câine mic adaptabil, ceea ce le face ideale pentru orice situație vie. Ei se vor îndura în apartamente mici la fel de ușor ca într-o fermă mare. Minnalele de schnauzeri sunt câini foarte inteligenți și fericiți care iubesc să fie cu proprietarii. Aceste calități îi fac foarte orientați spre familie. Acest terrier se aruncă foarte puțin, dar necesită perii săptămânale pentru a-și păstra cele mai bune rezultate și pentru a menține la minim.

Shih Tzu: O alta rasa cu parul lung care curge, aceasta rasa necesita periaj si mentenanta zilnica pentru a-si pastra blana de la imperechere. Shih Tzu sunt robuste, pline de viață și de alertă, dar au nevoie de puțin exerciții fizice. Shih Tzu fac tovarăși mari de casă, fiind prietenoși, dulci, jucăuși și încrezători față de toți.

Faceți clic pe miniatură pentru a vedea dimensiunea completă
Cairn Terrier
Cairn Terrier Sursă
Scottish Terrier
Scoția Terrier Sursă
maltez
Malteză | Sursă
Schnauzer miniatural
Schnauzer de miniatură Sursă
Shih Tzu
Shih Tzu | Sursă

Rase de rasă mare fără rahă:

Ratele de caini mari care nu se varsa sunt mai greu de gasit, cu toate acestea exista cateva rase care sunt in general slabe. Această listă nu este menită să fie integrală prin orice mijloace și este posibil să ajungeți la o rasă pe această listă care ar putea să varieze mai mult decât v-ați așteptat.

Pudel: Pudelul este extrem de inteligent, activ, și excelează în formarea de ascultare. Ele sunt cunoscute pentru că vin într-o varietate de culori solide, și sunt una dintre cele mai populare rase de azi. Pudelii sunt practic nedemonstrați și se știe că au un strat hipoalergenic care poate reduce reacțiile alergice. Poodle are nevoie de îngrijire profesională regulată pentru a-și menține hainele menajere și sănătoase. Fiind un câine activ această rasă are nevoie de exerciții fizice zilnice.

Ogar: Greyhound-ul este un câine înalt și slab, cu o haină scurtă, netedă și fermă. Haină lor scurtă este ușor de întreținut și nu necesită multă atenție. Greyhound este cea mai rapidă rasă de câine și este folosită pentru vânătoare și urmărire. Ei fac, de asemenea, câini însoțitori de câini bune, deoarece sunt iubitori și personibili. Totuși, pentru că sunt foarte atleți, ei au nevoie de exerciții zilnice pe o lecție sau într-o zonă împrejmuită în curte, deoarece au tendința de a fugi.

Basenji: Deși eleganța în căutarea acestei rase este jucăușă și activă, adesea folosită pentru vânătoare. Basenji este muscular și are o haină scurtă care nu are mirosul tipic "câinelui". Îngrijirea este minimă datorită stratului scurt. În mod obișnuit denumit "câine fără păsărică", Basenji va face un zgomot care sună ca un yodel când este excitat. O rasă inteligentă și afectivă tind să fie independentă și neprietenoasă față de străini.

Boston Terrier: Cu adevărat un câine "all-american" această rasă a fost o creație de la un bulldog englez și un terrier alb englez, fiind numit pentru orașul în care au provenit. Această rasă este extrem de energică, inteligentă și puternică. Ei fac animale de casa mari, deoarece sunt blând și loiali, preferând să rămână pe partea stăpânului. Boston Terrier sunt ușor de antrenat și necesită îngrijire minimă.

Faceți clic pe miniatură pentru a vedea dimensiunea completă
Pudel
Pudel | Sursă
Ogar
Greyhound | Sursă
Basenji
Basenji | Sursă
Boston Terrier
Boston Terrier Sursă

Când căutați o rasă de câini care nu este vărsat, este important să vă amintiți că niciun câine nu este în întregime nepoluat și că majoritatea câinilor vor vărsa cel puțin puțin. Majoritatea câinilor însă au un sezon de vărsare și vor vărsa doar câteva luni din an și vor rămâne în scădere cu restul anului. Îngrijirea câinelui în mod regulat vă va ajuta să eliminați vărsarea majoră și să vă mențineți la minim. Efectuați unele cercetări pe diferite rase de câine, caracteristicile lor și temperamente înainte de a cumpăra orice câine. Găsirea câinelui potrivit pentru tine poate fi ușor, cu puțin gândire, planificare și cercetare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com