ByVaTon.com

Cele mai bune rase de câini mici și mijlocii

Cea mai bună rasă de câini mici și mijlocii

Dacă doriți să adoptați un câine, este important să știți mai multe despre fiecare rasă, astfel încât să puteți găsi partenerul perfect care să se potrivească stilului dumneavoastră de viață. Rasele mici și mijlocii (cele care cântăresc între 20 și 40 de lire sterline) sunt perfecte pentru persoanele cu copii, pentru persoanele care trăiesc în orașe și care nu au spații mari. Sau cel puțin așa gândesc oamenii. Fiecare câine are propriile nevoi și personaje, motiv pentru care la AnimalWised am creat această listă de cele mai bune rase de câini mici și mijlocii pentru a explica motivele pentru care acestea sunt cea mai bună alegere pentru dvs.!

Pudel

Rasa care se clasează pe primul loc în această listă cele mai bune rase de câini mici și mijlocii este Pudla. Această rasă de câini frumoasă vine în mai multe dimensiuni, deși un pudel mediu de dimensiuni medii va fi de 25 până la 45 de centimetri la greabăn și va cântări în jur de 18 - 22 de lire sterline. De ce se situează în topul listei? Pudelul este ideal pentru un număr mare de oameni, de la copii la bătrâni, așa cum sunt foarte sociabil și destul de ușor de antrenat, motiv pentru care sunt folosiți și ca câini terapeuți. Ei se adaptează bine locuinței în apartamente și în spații interioare, deși va trebui să le luați pentru două plimbări pe zi și nu ar trebui lăsați singuri prea mult din cauza anxietății de separare. De asemenea, se adaptează bine la viața țării, nu sunt foarte agresivi și sunt ușor instruiți dacă o faceți în mod corespunzător de la capota catelusului. Aveți nevoie de alte motive?

American Water Spaniel

American Water Spaniel este unul dintre cei mai buni tip de caini spaniel in jurul lumii. Aceasta este o rasă rară, dar este încă pe lista noastră, datorită faptului că sunt foarte bune calificați și versatil, adică se adaptează bine la orice situație. Îi place să petreacă timp cu familia și sunt foarte iubitori, dar, feriți-vă, au întotdeauna o persoană preferată. De obicei, acestea cântăresc în jur de 30-35 lbs în medie și au un strat frumos dens care le protejează împotriva tuturor condițiilor meteorologice și este destul de rezistent la apă. American Spaniels de apă sunt dornici să vă rog și să iubească înot și alerga în jurul valorii.

Imagine: SweetIceCreamPhotography

Basset Hound

Dacă nu aveți prea mult timp să vă duceți câinele la plimbări mai lungi, câinele baset este unul dintre cei mai buni câini de dimensiuni mici și mijlocii pentru tine, deoarece sunt considerați unul dintre cele mai lazi rase. Deși va trebui să vă îmbrățișați pentru a le instrui, acestea sunt un plus mare pentru o familie cu copii, deoarece sunt afectuoși și foarte prietenoși. Calmul lor inseamna ca nu pot petrece prea mult timp cu copii, dar se bucura inca de timpul de joc, in masura potrivita.

Basset Hound este foarte acasă și are nevoie de multă grijă, așa că asigurați-vă că le oferiți un mediu iubitor pentru a le face fericiți. Amintiți-vă că acestea sunt una dintre cei mai buni câini pentru copii mici.

câine de vânătoare

O altă rasă de câini, care este minunată să aibă în prezența copiilor, este Beagle. De obicei, acestea vor cântări de la 22 la 40 lbs în medie și au o înălțime de aproximativ 14-18 in. Acestea nu sunt cele mai bune animale de companie pentru a avea în oraș, deoarece instinctul lor de vânătoare este încă destul de prezent în caracterul lor, de aceea se bucură alergând și mergând pentru plimbări lungi, un total de 3 ori pe zi. Sunt câini activi și impulsivi, motiv pentru care nu este recomandat ca un beagle să împartă o casă cu animale din alte specii, cu excepția cazului în care aveți timp să vă supuneți unui proces de socializare îndelungat.

Pinser germanTrecând ecuatorul din lista noastră de cele mai bune rase de câini mici și mijlocii găsim Pinscherul german, care cântărește între 25 și 45 de lire sterline și este în jur de 1 ft 7 înălțime în medie. Acest câine frumos este destul de adaptabil la vremea caldă din cauza blănii sale scurte, dar poate tolera și climatul mai rece. Haină lor scurtă, de asemenea, înseamnă că acestea sunt foarte ușor de mire.

Acestea sunt una dintre cele mai afectuoase rase de câini cu familia lor, deși nu sunt foarte prietenoși față de alți câini dacă nu au fost socializați în mod corespunzător în timp ce erau câini. Pinserii germani vor avea, de asemenea, o mulțime de timp de joc, deoarece au niveluri mari de energie, deci asigurați-vă că aveți timpul necesar pentru a alerga.

Corgi

Amandoua Pembroke Welsh Corgi și Cardiganul Welsh Corgi sunt considerați redevenți canini. Acest lucru se datorează faptului că sunt Favoritele reginei Elisabeta a II-a. Nu e de mirare că înălțimea ei are un astfel de lucru pentru Corgis, deoarece sunt animale de companie foarte loiale, care sunt moderat active și se pot adapta bine la viața într-un apartament. Ei sunt, de asemenea, câini de supraveghere excelentă care iubesc viața interioară, chiar dacă sociabilitatea lor înaltă înseamnă că nu au tendința de a nu fi singuri pe perioade lungi de timp. Ei vor iubi să alerge în jur când se plimbă și joacă jocuri de pricepere.

Boston Terrier

Dintre toate tipuri de rase terrier, Terrierul Boston este probabil una dintre cele mai bune opțiuni pentru câinii de dimensiuni mici și medii. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt foarte ușor de antrenat, mai ales când se folosesc metode de întărire pozitivă, cum ar fi clicatorul. Sunt foarte prietenos cu familia și poate fi minunat pentru copii, deși nu sunt recomandate în special dacă aveți copii foarte mici. Ei se înțeleg foarte bine cu ceilalți câini din casa dvs. și nu au nevoie de exerciții excesive. Cu toate acestea, jocul în timpul plimbărilor vă va ajuta Boston Terrier.

De obicei, acestea cântăresc în jur de 20 lbs în medie și sunt în jur de 15,7 în înălțime, deși există, de asemenea, mai mici Boston Terrier.

Basenji

Nu în ultimul rând, pe această listă cele mai bune rase de câini mici și mijlocii în Basenji, un câine mare pentru cei care suferă de alergii ușoare așa cum sunt hipoalergenic din cauza blănii scurte și a vărsării rare. Poreclit "câine fără bark", nu înseamnă că sunt liniștiți. Adevărul este că ei coacă, dar fac un zgomot asemănător cu un țipăt. Acești câini sunt cei mai potriviți pentru persoanele care au o zonă în aer liber, cum ar fi o grădină, deoarece nu le plac locurile mici și închise. Îi place să sărind și să alerge și sunt ușor de antrenat. Ele nu sunt potrivite pentru copii mici, deși sunt foarte sociabili și au nevoie de un proprietar de câini cu experiență care să le ofere tot instruirea adecvată de care au nevoie pentru a se comporta. Dacă se dorește cantitatea de îngrijire și pregătire pe care Basenji o cere, va fi extrem de afectivă față de familia sa și față de alți străini.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com