ByVaTon.com

Cum de a construi o bucată de iepure

Familia de iepuri într-o casă de lemn.

Învățarea cum să construiești o iepure de iepure nu este atât de greu de făcut. Făcând-o singură, puteți să economisiți niște bani și nu vă limitați la cât de mari sau mici doriți ca animalul dvs. să fie acasă. Cele mai multe cabane de iepure vândute la magazinele de animale de companie pot costa cu mult peste 100.00 dolari, dar cu o excursie la magazinul de îmbunătățire acasă și câteva instrumente simple, puteți construi unul în câteva ore.

Planificare și proiectare

La fel ca toate proiectele de construcții, lucrarea de a construi o hula de iepure începe cu elaborarea planurilor. Aveți o imagine în mintea voastră despre ceea ce doriți să vă arate cumva, așa că trageți-o pe hârtie și aflați cât mai detaliat posibil. Notați măsurătorile și o listă de materiale de care aveți nevoie (adică șuruburi, balamale, plasă de sârmă etc.).

Dacă nu ești un arhitect, nu-ți face griji, un ciob de iepure nu trebuie să fie fantezist. Nu vă lăsați prinși să vă gândiți că hutch trebuie să aibă o serie de camere diferite pentru iepure. Cele mai multe iepuri se simt bine cu un singur spațiu de locuit. Hutch este de fapt pentru a manca si a dormi. Atâta timp cât iepurele are suficient spațiu pentru ambele, este fericit.

Instrumente și materiale

 • Ciocan
 • Unghii de 3 inch și 1 inch
 • Aparate de tăiat fire
 • Cleşte
 • Șurubelnițe
 • Marginea dreaptă
 • Bandă de măsurare
 • (2) Balamale pentru uși
 • (2) Placi de placaj, 24 "x 72" x 3/4 "
 • (2) Șase metri lungime 1 "x 2" s
 • (8) O lungime de 2 picioare de 2 "x 4" s
 • Staples
 • Sârmă de pui, 24 "x 96"
 • Dispozitiv de blocare a ochiului și dispozitiv de blocare a ochiului

Cum se construiește o habitaclu de iepure

Construirea cadrului

Pentru rama acestui cocoș de iepure, ai nevoie de patru patruzeci la o lungime de 48 de centimetri și opt două-patruzeci lungi la 24 centimetri.

Folosind un ciocan și unghii, alăturați-vă unei plăci de 24 inchi până la capătul unei plăci de 48 de inci, astfel încât aceasta să seamănă cu litera L. Unghii un alt 48-inch de bord la cealaltă parte a bord de 24 inch așa că acum arata ca un U. Când adăugați cea de-a doua placă de 48 de inci, asigurați-vă că vă alăturați în același mod ca și cel precedent, adică împotriva sfârșitului plăcii de 24 inci sau în partea de sus a acesteia. Completați partea inferioară a cadrului prin îmbinarea unei alte plăci de 24 inci la capătul deschis al ramei.

Rotiți cadrul, astfel încât unul din laturile de 48 inci să vă fie orientat spre dvs. Alăturați-vă unei plăci de 24 inci, poziționată vertical, la colțul cadrului. Partea cu lățimea de patru inci a acestei plăci ar trebui să fie împotriva laturii de 48 inchi a cadrului și a laturii de 2 inci față de placa de 24 inci de-a lungul capătului cadrului. Alăturați-vă câte o tablă în fiecare colț în acest fel.

Alăturați-vă unei plăci de 48 de inci la partea superioară a plăcilor verticale, astfel încât să arate exact ca partea de jos a cadrului. Finalizați adăugarea în partea superioară a cadrului utilizând două plăci de 24 inchi și un alt placă de 48 de inci. Când cadrul este terminat, acesta va arăta ca un dreptunghi încadrat.Tăiați câte o bucată de placaj de trei sferturi în două piese pătrat, cu două picioare și câte un unghi la fiecare capăt al tălpii. Tăiați o altă bucată de placaj, astfel încât să se măsoare 24 de centimetri până la 48 de centimetri și să-l pui pe partea din spate a hutch. Ciocan într-un cui la fiecare trei centimetri, astfel încât partea din spate este securizat în loc.

Tăiați o bucată de sârmă de pui, astfel încât să se măsoare 24 de centimetri până la 48 de centimetri și să-l tăiați cu unghii în partea de jos a cocoșului de iepure. Tăiați o altă bucată de sârmă de pui, deci măsurați 24 de centimetri până la 24 de centimetri și faceți cap la cap în partea stângă a vârfului. Tăiați o bucată de placaj cu o lungime de 24 de centimetri și lăsați-o în partea dreaptă a vârfului.

Construirea ușii

Tăiați două lungimi de câte 46 de inci de câte două și încă două, la lungimea de 24 de centimetri. Alăturați-vă pentru a face un dreptunghi, la fel ca și cu partea inferioară a cadrului. Tăiați o bucată de placaj care măsoară 23 de centimetri cu 24 de centimetri și o ungeți în partea dreaptă a dreptunghiului. Tăiați o bucată de sârmă de pui care măsoară 23 centimetri cu 24 de centimetri și o strângeți în partea stângă a dreptunghiului.

Adăugați balamale în partea de sus a lungimii de 46 inchi de lemn care alcătuiesc ușa. Fixați cealaltă parte a balamalelor pe placa de 48 de inci pe partea din față a brațului, astfel încât ușa să se învârtă în sus. Atașați mecanismul de blocare a ochiului și a cârligului de pe partea inferioară a frontalului.

Adăugarea Picioarelor

Atunci când învățați cum să construiți o bucată de iepure, este important să vă aduceți aminte că trebuie să vă asigurați că este pe picioare, astfel încât partea inferioară a găurii să nu intre în contact cu solul. Acest lucru permite ca iepurele să fie mai uscată și sănătosă, deoarece excrementele sale vor cădea la sol mai jos.

Rotiți mânerul deasupra și asociați o lungime de 48 de inci de câte două la patru panouri la fiecare colț. Asigurați-vă că toate cele patru picioare au o lungime egală, astfel încât articulația să stea uniform.

Terminarea lui Rabbit Hutch

Cocoșul de iepure este complet. Acum puteți alege să pictați lemnul, să-l patați sau pur și simplu lăsați-l să vină în mod natural. Dacă alegeți să utilizați vopseaua sau petele, nu o aplicați pe lemnul din interior, deoarece iepurii pot mesteca pe lemn și nu doriți ca acestea să înghită vopseaua sau petele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com