ByVaTon.com

Kennel vs. Tie-line

câine de vânătoare

Dilema: canisa vs. linia de tir

Bună, tocmai am adoptat un Beagle de 3 ani și este minunat. Cu toate acestea, cred că are o teamă de a veni în fața mea. Urmează foarte bine în afară, dar de îndată ce ne întoarcem în casă, joacă pentru puțină vreme, și apoi o urcă în clipa în care el nu mai este în vizorul meu.

Am încercat să-l prind în faptă, dar nu pare să înțeleagă despre ce sunt nemulțumit. Sunt tehnician veterinar și am luat cursuri de comportament în trecut, însă nu am avut niciodată un animal de companie pe care trebuia să-l folosesc trenul. Ar fi posibil să-mi iau o legătură și să-i las să-și facă afacerea afară fără să fie o idee bună? Locuiesc într-o fermă, așa că nu vreau să se rătăcească. Doar confuză de ce nu va merge în fața mea în fața mea.

~ Sherry

Expert Răspuns

Bună Sherry,

Trebuie să fiu sincer, nu sunt un mare fan al legării câinilor pe o linie. Am aflat de un cuplu care a devenit prins în linie. Aș recomanda de fapt să achiziționați o canisa mică de câine în aer liber. Multe magazine de furnizare a clădirilor le poartă și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la podele etc., deoarece câinele dvs. nu va trăi în afara. Tot ce ai nevoie este o garnitură suficient de mare pentru legarea lanțului pentru a crea o incintă sigură pentru câinele tău.

În cazul în care câinele dvs. este cu adevărat timid despre pooping în fața dvs., acest lucru ar trebui să aibă grijă de problemă. În orice caz, vă va ușura mai mult să lăsați-l mai departe și, sperăm, acest lucru îi va oferi suficient timp pentru a-și îngriji toată afacerea.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. și noroc!

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com