ByVaTon.com

Câinele adoptat are probleme de ajustare

Pitbull

Câinele meu adoptat are probleme de ajustare

Întrebarea vizitatorului

Bună,

Mi-am deținut câinele acum mai bine de o lună. Sky este un mix de Staffordshire de șase ani și a trăit în afara cu mama ei de naștere până acum. Din nefericire, trebuiau să fie separați și Sky a venit acum să trăiască cu mine. Iată problemele mele curente.

În primul rând, Sky nu a fost niciodată pregătită în casă, și de când a trăit cu mine în prima săptămână și jumătate, a fost bine. Dintr-o dată, începu să bea noaptea în hol și în bucătărie. O luăm pentru o lungă ședere seara, la ora 11:30. și să te ridici la 6:30 dimineața pentru exercițiul de dimineață, așa că nu înțeleg de ce o face sau cum să o oprească.

În al doilea rând, Sky a devenit foarte atașată de mine și se opune atunci când partenerul meu încearcă să o ia pe plimbare dacă sunt în casă. El o va duce tot jos, dar nu contează ce face pentru a încerca să o scoată afară. Ea stă în picioare și nu se mișcă până nu mă alătur.

I-am sugerat iubitei mele că, atunci când va face asta, va trebui să-și piardă dorința de a merge și poate că atunci va înțelege că, dacă nu merge cu el, îi lipsește - dar în același timp nu Nu vreau să fiu crud.

Și Sky a mârâit la sora mea când sa apropiat. Am încercat să nu-i acord prea multă atenție, astfel încât ea să meargă să meargă împreună cu prietenul meu fără mine și să fie drăguță cu oamenii atunci când sunt în jur, dar mă simt crud să o fac și mă întreabă dacă există o cale în jurul valorii de asta. Nu eo problemă imensă, dar mă îngrijorez dacă se va menține și o voi permite, va deveni mult mai rea și într-o zi poate chiar să muște pe cineva.

Orice idei ar fi apreciate.

Multe mulțumiri ~ ~ KellyExpert Răspuns

Bună Kelly,

Instinctele tale sunt corecte. Sky-ul manifestă un comportament dominant asupra ta, indiferent cât de afectuos pare, și trebuie să-ți pui mâna pe acest comportament în muguri dacă vrei o armonie în gospodăria ta.

Pentru a începe, trebuie să o corectați cu un tare, ferm "Nu!" ori de câte ori mârâie la oaspeții din casa ta. Aceasta va trimite mesajul pe care îl ocupați aici, așa cum ar trebui să fii. Aș sugera, de asemenea, să vă înscrieți în cursurile de ascultare și să lăsați partenerul dvs. să participe la formare. În felul acesta, va învăța că trebuie să fie subordonată și amândoi și să-l ascultați. Omiterea plimbărilor va exacerba numai accidentele din casă.

Apoi, i-aș sfătui să-mi golească vasul de apă la ora 10:00 și să nu iau ora 11:00. umblați unul lung sau obositor, așa că nu este prea însetat când vă întoarceți. Acest lucru va atenua unele dintre nevoia de a merge peste noapte și vă va permite să obțineți o mai bună mâner cu privire la accidente.

Nu spui unde se culca, dar aș recomanda să-i punem într-o baie sau o spălătorie peste noapte. Poate că este puțin probabil să pământ într-un spațiu închis. Odată ce a obținut ideea, puteți încerca să o lăsați să iasă din nou, dar asigurați-vă că ați curățat cu atenție zona din fostele sale accidente cu oțet alb pentru a ajuta la distrugerea mirosului vechi de urină, sau va fi trasă imediat.

Vă încredințez că ați adoptat un câine de șase ani. Atât de multe animale vrednice de casă merg fără casă doar din cauza vârstei lor. Sky pare foarte devotată și recunoscătoare pentru că i-ați oferit o casă și o familie, ea nu a avut suficientă socializare pentru a-și învăța rolul potrivit. Cred că veți putea să rezolvați problemele actuale și să o transformați într-un bun partener de casă dacă îi oferiți suficient timp și o pregătire.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. ~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com