ByVaTon.com

Câinele imprevizibil este egal cu un câine periculos

Adult Pitbull

Un câine imprevizibil prezintă cu siguranță un pericol pentru cei din jurul lui. Distribuiți situația unui vizitator.

Fapt: Câine imprevizibilă este egală cu câinele periculos

Soțul meu are un amestec Pitbull de opt ani. El a avut acest lucru de când a fost un cățeluș în timpul căsătoriei sale anterioare și a răsfățat-o. Câinele a avut o plimbare liberă a casei, patului, canapelei etc.

Avem un băiat de 22 de luni și un copil pe drum. Câinele uneori arată agresivitate față de fiul nostru - la bătut o dată, tragând sânge și l-a lovit cu dinți înșiși în două alte ocazii. În timpul acestor episoade, fiul nostru nici măcar nu atingea câinele, ci pur și simplu umbla după ea.

Mi-a mârâit câteva momente când am încercat so scoată de pe canapea atunci când am vrut să mă așez și am făcut același lucru cu patul, chiar mârâind la soțul meu. Ea nu este întotdeauna agresivă și uneori este de fapt afectuoasă față de fiul nostru, dar ea este imprevizibilă.

Cea mai mare preocupare este pentru copiii noștri. Dacă nu ar fi fost sentimentele soțului meu, aș fi scăpat de câine până acum. Am ajuns la un acord că pentru a treia oară câinele arată agresivitatea față de fiul nostru, ea merge la kilogram. Nu vreau să văd că se întâmplă acest lucru, dar, evident, câinele nu are nicio idee unde ar trebui să fie locul ei în familie. Cred că are legătură cu modul în care a fost răsfățată. Putem face ceva? O parte din mine mă simt ca un părinte rău pentru că m-am ocupat de asta mai mult decât simt că ar trebui să am.

~~ Sandi

Expert Răspuns

Bună Sandi,

Îmi pare rău să aud despre situația ta. Desigur, un câine imprevizibil este un pericol pentru familia ta. Faptul că ea a tras deja sânge pe fiul tău face o situație foarte gravă și inacceptabilă. În unele municipalități ați fi fost deja obligați să vă predați animalul. Pisicile tind să aibă naturi mai agresive și, de vreme ce câinele soțului tău a fost lăsat să facă tot ceea ce dorește, se simte ca un membru dominant al familiei tale. Acestea fiind spuse, nu sunt sigur că vreți să îi dați oa treia ocazie de a arăta agresiune, considerând că a fost deja agresivă în mai multe rânduri. Cel mai important lucru aici este să vă asigurați că fiul și copilul care vine vin sunt protejați.

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com