ByVaTon.com

Sfaturi pentru antrenamentele de casa

Cantar împușcat

Ce do faci când un prieten credincios începe să aibă din nou accidente? Citiți aceste povestiri despre câinii care se îndreaptă spre pregătirea casei.

Vizitator de câine backsliding pe casa de formare

Am un Bichon Frise de nouă ani care este în prezent pe Proin pentru a opri scurgerea urinei. Ea a fost pregătită de ani de zile și tocmai în ultima lună a început să bea pe podea, destul de des chiar după ce tocmai am ieșit afară.

Știu că o poate ține mai mult de atâta vreme, de când se duce toată noaptea fără să se uite pe patul nostru. Ce putem face? Ar fi diferit dacă ar fi un catelus și am simțit că o pot antrena, dar ea este deja formată și are accidente oricum. Ajutor!

~~ Nicolmom

Expert Răspuns

Buna,

Primul lucru pe care l-aș face este să-ți las medicul veterinar să știe ce se întâmplă. Dacă vă înțeleg corect, accidentele la domiciliu au început după ce ați început administrarea Proinului, astfel încât există o posibilitate de conectare, chiar dacă medicamentul este proiectat pentru a opri scurgeri. Veterinarul dvs. poate dori să vă reexamineze vezica urinară și ar trebui să vă poată spune dacă există un motiv fizic care cauzează accidentele frecvente.

Între timp, vă recomand să curățați cu atenție orice zonă în care a avut un accident cu oțet alb și apă. Acest lucru va elimina orice mirosuri care ar putea acum să o încurajeze să meargă din nou.

Câinele dvs. urinează deloc când este afară sau salvează totul pentru a vă întoarce în interior?

Mă întreb, de asemenea, dacă:

Ea a avut traume recente în timp ce afară Dacă au existat schimbări semnificative în gospodăria dvs., cum ar fi un nou animal de companie, un membru al familiei care vine sau ieșea, o schimbare în programul dvs. de lucru etc.

Reprofilarea este în întregime posibilă și poate fi necesară în situația dvs. Până când aveți o șansă să vă vedeți medicul veterinar, va trebui să o tratați mai mult ca un nou catel. Scoateți-o deseori afară și încurajați-o să-și facă afacerea, apoi să o laude sau să o dăruiască atunci când merge acolo unde ar trebui. Spune-o verbal dacă urinează în interior și o ia imediat din afară.

Spuneți-ne ce spune veteranul dvs. și vă mulțumim pentru întrebarea dvs.

~ ~ Kelly

Un alt set de instruire în casă

Știu că este probabil o întrebare obișnuită. Aproape că mi-am pregătit casa de puști, dar el încă mai merge sub scaunul meu când nu sunt acolo. Cred că încearcă să-mi spună ceva. Care este cea mai bună mișcare?

Multumesc ~~ Spud

Expert Răspuns

Bună Spud,

Stai acolo, aproape vezi lumina de la capătul tunelului. Se pare că puicuța ta se simte puțin anxioasă atunci când ești departe și e atrasă de scaunul tău favorit pentru că îți mirosește mirosul acolo. E mângâietoare pentru el. Probabil tocmai a decis să aibă grijă de o mică afacere în timp ce se afla acolo într-o zi, așteptându-vă să veniți acasă, și din moment ce mirosul accidentului ar putea fi înglobat acolo, el se întoarce din când în când.

Iată sugestiile mele:

  • Scoateți scena crimei cu o soluție de oțet alb și apă. Într-adevăr saturați. Acest lucru ar trebui să elimine orice miros rezidual și să-i oferiți puilor mai multe șanse la un nou început.
  • Să-i dăm catelului câteva lucruri care să-l țină ocupat și distras de vechea lui bântuire. Vă sugerez să luați unul dintre vechile tricouri, să-l purtați o zi și să-l dați pentru o pătură de securitate. Acesta va purta mirosul vostru, astfel încât el poate să nu se simtă atât de obligat să vă viziteze scaunul.
  • De asemenea, recomand să-i dați o jucărie Kong cu unul dintre biscuiții lui preferați ascunși în gol. Acest lucru îi va da o stimulare mentală care va elimina o parte din focalizare de la dumneavoastră.


Sperăm că sugestiile de mai sus vor face șmecheria, dar va trebui să fiți în continuare diligent pentru a finaliza pregătirea casei dumneavoastră. Dacă altceva eșuează, este posibil să fiți nevoit să vă demisionați pentru a vă îngrădi catelul într-o zonă limitată în timp ce vă aflați departe.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. ~ ~ Kelly

Accidentele casnice nu sunt controlate

Te rog ajuta-ma!

Sotul meu si cu mine am adoptat un Mini Pudel de 11 luni numit Eddie in februarie, doar pentru a gasi ca are probleme grave de formare in casa. Cărți am instruit-o imediat folosind comanda "culcare", și de atunci el merge mereu direct la cutia lui când este spus.

De la început, a fost greu să se decidă când să-l scoată, pentru că pur și simplu nu va mânca la orele programate de mâncare. Trebuia să mă despart și să-i las mâncarea. La inceput l-am tinut pe o lesa in orice moment, dar chiar si atunci el ar fi strecurati squirts inauntru.

Acum a trebuit să ne mutăm într-un apartament. Știam imediat că dacă câinele meu va începe probabil să aibă și accidente acolo, așa că am pus o ușă de alunecare de sticlă. L-am antrenat să treacă cu ușurință. De asemenea, am cumpărat "on-line" pentru balcon / terasă și l-am lăsat. El a început să o folosească imediat și am respins un oftat de ușurare. Asta a funcționat timp de aproximativ o săptămână. Dintr-o data, el a inceput sa aiba o "dimensiune mare" dimineata, dar lasati putin sa se strecoare in zona de sufragerie dupa-amiaza. Întotdeauna am curățat petele cu detergent enzimatic.

Ultima săptămână a fost teribilă. Am venit acasă de la serviciu dimineața și am găsit probabil șase poopse și patru bălți în sala de mese. Spațiul pe care îl folosește se lărgește treptat în sufragerie. Colegii noștri de cameră au fost iritați să spunem cel puțin, iar după ce au găsit fiasco-ul în sala de mese, a fost greu să rămânem în picioare pentru micul nostru tip.

Sotul meu amenință să-l trimită pe Eddie legilor noastre. Sunt la sfârșitul meu de inteligență. M-am asigurat că am avut timp să-l supraveghez în timpul zilei când l-am luat pentru prima oară, dar acum e imposibil. Lucrez în timpul turei de noapte și mă culc în timpul zilei și nu pot suporta să-l blochez în cutie toată ziua în care el este, de asemenea, închis în camera noastră acum noaptea.

Nu vreau să-l pierd. Puteți să oferiți vreun sfat?

~ ~ Amy

Expert Răspuns

Bună Amy,

În ce condiții ți-ai luat catelul? Există posibilitatea ca el să nu fi fost niciodată bine pregătit de primul său proprietar? Dacă este așa, atunci obiceiul era deja înrădăcinat și va fi greu de rupt.

Cred că folosind iarba olarului trimite un mesaj mixt. Ar trebui să existe un singur loc desemnat drept zona de exerciții. Oricum, mai multe puncte decât asta vor fi confuze pentru el.

Acum, să abordăm re-instruirea. În primul rând, trebuie să-l tratezi ca pe un nou cățel care trece prin prima rupere a casei. Trebuie să iasă imediat după ce se trezește dimineața. Dați-i destule timp să se elibereze, pentru că va trebui probabil să plece de mai multe ori. Adu-l înăuntru și îl hrănești. Dați-i 15 minute să mănânce, apoi ridicați mâncarea și nu-l oferiți din nou până dimineața următoare. El va deveni suficient de foame să mănânce când este servit, dar el nu va muri de foame între timp.

Câinele dvs. trebuie să iasă afară din nou în decurs de 15 minute de la masă și cel puțin o dată la fiecare oră după aceea în timpul antrenamentului inițial. Utilizați o comandă cu un singur cuvânt, cum ar fi "olita", pentru al instrui. Reduce confuzia. Când reușește, laudă-l cu dragoste, nu tratează. Tratamentele vor interfera cu formarea timpului de hrănire. Dacă nu pleacă afară, întoarce-te înăuntru fără să-i dea recompensa de dragoste.

Dacă îl prindeți în interiorul apartamentului, întrerupeți-l cu o firmă foarte tare "NU" și duceți-l direct afară. Prinde-l în act, asociază murdărirea casei cu nemulțumirea ta și este cel mai rapid mod de a-l învăța ce face el inacceptabil.

După cum puteți vedea, aveți lucrul tău tăiat pentru tine. Este nevoie de multă dăruire și diligență pentru a sparge un câine din obișnuința de murdărie a casei, dar se poate face. Dacă simțiți sincer că nu puteți pune timpul necesar, probabil că lăsarea câinelui dvs. în casă ar fi o soluție bună alternativă. Încă puteai să-ți vezi câinele, dar avea cineva care are timpul să rezolve problema.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. și sper că puteți rezolva situația.

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com