ByVaTon.com

Casa de câine ajutând la rupere

Chihuahua closeup

Vizitatorul are nevoie de ajutor pentru spargeri

Chihuahua mea de zece luni, Toby, a început să-și marcheze teritoriul. Umple unde stau, pe scaunele noastre și în patul nostru. El chiar umezește prosoapele din baie. Tocmai l-am cerut să-i ajutăm la situație, dar el încă o face.

Are o mulțime de jucării și primește o atenție deosebită. Aș vrea să-l duc cu mine la casele prietenilor, dar mă tem că o va face acolo.

Ajutor, te rog. ~ ~ Moanne

Expert Răspuns

Hi Moanne,

Chihuahua-urile sunt umioare de notorietate ale casei și sunt foarte greu de trenuit. Vorbesc din experiență.

Există un produs nou pe care tocmai nu l-am încercat încă, dar nu pare să provoace nici un rău, așa că ar trebui să-l verificați. Se numește trupă de burtă.

Banda de burtă se înfășoară în jurul trunchiului câinelui masculin și funcționează ca un scutec de unică folosință. Producătorul le recomandă să le folosească ca ajutor pentru formarea olăritului. Ar fi trebuit ca câinele tău să poarte unul în casă în orice moment și să-l scoți când el iese din afară, ca să se elibereze într-un loc potrivit.

Dacă câinele dvs. încearcă să marcheze în casă în timp ce poartă trupa de burtă, el se va umezi numai și, sperăm, va găsi această senzație neplăcută. Dă-i câteva minute de disconfort pentru a-ți face punctul, apoi schimbă-l într-o nouă bandă uscată.

După câteva săptămâni de antrenament, trebuie să începeți să părăsiți grupul în casă pentru perioade scurte de supraveghere. Dacă câinele dvs. se abține de la marcarea interioară, puteți încerca să părăsiți grupul pentru perioade mai lungi. Sperăm că va veni o zi când nu ai nevoie de trupa deloc.

Dacă decideți să le încercați, vă rog să-i spuneți tuturor cum merge. Umezirea în casă este o problemă foarte frecventă pentru mulți proprietari de câini mici și căutăm mereu soluții mai bune.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. ~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com