ByVaTon.com

Cel mai bun podea de canisa

Puiul mastiff

Un vizitator ar dori niște sfaturi despre cel mai bun canion pentru câinele său.

Care e cel mai bun podea de canisa?

Am un Mastiff Englez de cinci luni care cântărește aproximativ 112 de lire sterline. Am o canisa atașată la casa mea, dar nu am decis încă pe teren.

Experiența mea anterioară în curățare a fost destul de dezordonată când am folosit o pardoseală de pietriș, iar acest catelus îi place să mănânce pietre. Cum vă simțiți despre o piatră mare de patio, care se odihnește pe nisip, și niște iarbă? Ar putea să-i rănească în nici un fel labele? Este o zonă destul de mare și intenția mea este să-l țin în canisa în timp ce taie peluza etc.

Multumesc ~~ BJ

Expert Răspuns

BJ BJ,

De fapt aș recomanda turnarea unei plăci de beton gradate.

Acest câine va fi foarte greu când va termina în creștere. Sunt puțin îngrijorat că poate rupe unghiile în canelurile dintre pietrele de pe terasă. Mai mult decât atât, îmi imaginez mirosul când urina se colectează în nisip. Betonul ar fi mult mai ușor de curățat și puteți folosi chiar și un dispozitiv de etanșare pe el dacă doriți.

Dacă doriți o podea de canisa durabilă care să se ridice la tipul de uzură pe care o implică în mod natural un Mastiff, cred că betonul este cea mai bună soluție. Puteți lăsa cu siguranță o parte din teren acoperit în iarbă, în funcție de cât de mare este fuga, dar va face întreținerea mai dificilă.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. ~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com