ByVaTon.com

Pantofi de mestecat obiceiul

Câini de mestecat pentru câini

Un obiect de mestecat poate schimba relația dintre proprietar și animal de companie. Distribuiți dilema unui vizitator și căutați disperată o soluție.

Cum distrugem un obicei de mestecat pentru pantofi?

Câinele meu este un amestec de Shih Tzu / Yorkie, instruit în cutii de 8 luni și instruit în casă. Este un câine minunat care a trecut prin multe dintre problemele tipice ale catelusului care cresc, cum ar fi plânsul, sânii, etc. Recent, a început să fure pantofii de pe rafturi pentru a mesteca.

Am fost foarte buni la disciplinarea și combaterea comportamentelor rănite din trecut, dar suntem îndoiți de asta. Indiferent ce facem noi, nu se va opri. Am încercat procedura recomandată de a-i oferi jucăria când are un pantof, dar asta nu a ajutat. Am fluturat pantoful și nu am strigat. Din disperare, chiar l-am lovit cu un flip-flop. Da, știm că nu este potrivit, dar suntem doar oameni.

Dacă mergem jos și avem un pantof, el se ascunde sub masă, ceea ce înseamnă că știe că nu ar trebui să o facă. El chiar va alege unul chiar în fața noastră, de parcă nu ar avea nicio idee că nu este nimic în neregulă cu asta!

Suntem complet alături de noi înșine și nu avem nici o idee cum să rezolvăm această problemă. Pentru moment îi eliminăm accesul la pantofi, deși în cele din urmă vom dori să-i păstrăm acolo unde le dorim. Ce faceți din acest comportament unui câine care se comportă altfel? Orice ajutor ar fi apreciat.

~~ MichelleExpert Răspuns

Bună Michelle,

Apreciez cu adevărat frustrarea voastră, dar bâzâitul nu vă va ajuta și nu vreți să-l învățați să vă teamă de tine. Cea mai mare atracție pe care o au pantofii pentru el este faptul că acestea poartă mirosurile oamenilor pe care îi iubește.

Cred că ați făcut deja lucrurile potrivite prin mutarea rackului de pantofi, astfel încât să nu se poată apropia de el. Trebuie să spargeți ciclul pentru o vreme și să îi oferiți lucruri potrivite pentru a mesteca. Cu toate acestea, nu există nici o garanție că el nu va alege comportamentul înapoi dacă mutați pantofii înapoi la locul lor vechi.

Cred că cea mai bună soluție este menținerea ispitei în imposibilitatea ei de a avea o bază permanentă. Ar putea părea ciudat chiar acum, dar s-ar putea să vă obișnuiți să păstrați rackul de pantofi în noua locație. Dacă nu puteți, atunci ați putea încerca să cumpărați o poarta pentru copii care să-l țină din acea cameră.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. ~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com