ByVaTon.com

Despre noi

Acest site a fost făcut din cauza unui război în care eram soldat.
Nu vroiam să intrăm în război, de fapt nu aveam idee că va exista un astfel de război sau că aș avea vreodată parte din el, dar, ca mulți soldați ai trecutului, am fost redactat.

Mi-am trăit viața ca un om obișnuit, încercând să nu deranjez pe nimeni, am lucrat toată viața, am încercat să-mi păstrez facturile la timp și am încercat să fiu un tată bun fiicei mele. În acești ani relativ calm, războiul a izbucnit și m-am trezit brusc că m-am aruncat în câmpul de luptă.

A fost acest război, Vietnam sau Furtună în Desert? Nu…. A fost un război între mine și milioane de soldați de purici, da purici!

Tocmai m-am mutat în acest apartament, a fost covorat și am crezut că este locul perfect pentru mine să trăiesc, sperăm că în următorii câțiva ani. La început nu am observat nimic neobișnuit. Apoi au venit lunile calde de vară, și am început să am un hambar ocazional. Mă uitam la televizor sau stăteam lângă tejgheaua de la bucătărie și ar fi un purici care mă așează pe braț sau pe alt loc.

Nu mi-am dat seama la început, dar acești purici ocazionali erau doar trupele de cercetare, căutând dușmanul. În curând au lansat o invazie de ansamblu a întregului meu apartament. Acum eram încurcat de purici și l-am lăsat constant să-mi urce și să mă aterizeze. Nu aveam animale de casă, așa că m-am întrebat de ce erau puricii. Apoi mi-am amintit că, când m-am mutat mai întâi în apartament, am găsit niște alimente vechi de pisici în partea de jos a dulapului sub chiuveta de bucătărie, chiriașul în fața mea, avea animale de companie, mai târziu am aflat că are pisici.

Am mers online să încerc să găsesc o mare resursă despre purici, un site care să-mi spună tot ce vreau să știu despre ei, cât timp trăiesc, diferitele tipuri, bolile sau problemele pe care le pot provoca, cum să scapi de ei , și altele. Am constatat că există o mulțime de site-uri, care aveau biți și fragmente de informații despre purici, dar nici unul dintre site-urile de purici. Am hotărât să construiesc un site pentru purici, un site care să-i ajute pe alții care au fost afectați de purici sau au avut întrebări despre ei, așa cum am făcut-o, și așa a venit acest site.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com