ByVaTon.com

Top 10 rase de câini care latră cel mai puțin

Top 10 rase de câini care latră cel mai puțin

Clar, toți câinii coacă deoarece este una dintre caracteristicile lor principale. Cu toate acestea, câinii au tendința de a latra mai mult decât alții, de ex. Terrierii Yorkshire, Chihuahuas, Poodles sau Sheepdogs, în timp ce există alți câini care au o mai silențios natura și rareori fac un zgomot, lătrat numai în circumstanțe neobișnuite. Îți plac câinii, dar găsești sunetul unei scoarțe de câine extrem de iritant? Nu căutați decât acest articol pe care vă vom da o listă top 10 rase de câini care latră cel mai puțin.

Basenji: nu latră, ci face un zgomot care este unic pentru această rasă

Basenjis au o caracteristică extraordinară: ei nu latră, sau cel puțin nu fac zgomotul obișnuit din coajă. Sunetul pe care îl fac este similar cu un râs și este foarte diferit de lătratul obișnuit. Prin urmare, acestea sunt considerate câini liniștiți și perfecți pentru cei cu auz sensibil.

Mărimea ei mică înseamnă că este un câine perfect pentru cei care trăiesc într-un apartament, deși sunt câini foarte activi și necesită exerciții regulate pentru a le menține sănătoși și fericiți.

Golden Retriever: jucăuș, dar destul de liniștit

Retrieverii de aur sunt unul dintre ei cel mai inteligent, rase populare și adorabile de câini și, ca și când acestea nu ar fi suficiente, au, de asemenea, un caracter bine echilibrat și nu latră prea mult. Acest animal latra la străini sau în situații excitat, deci sunt ideale pentru persoanele cu auz sensibil.

Pug, mic și liniștit

Dacă doriți să alegeți una dintre cele mai silențioase rase de câini care se pot adapta bine și să trăiască într-un apartament și să latră foarte puțin, mops este câinele perfect. Acest animal adorabil nu are nevoie de prea mult exercițiu și are, de asemenea, un temperament foarte prietenos și calm și, prin urmare, rareori latra la nimic.

Bulldog-uri, inactive și liniștite

Fie că alegeți a Franceză sau un buldog englez, ambele fac prietenul perfect cu patru picioare pentru persoanele cu destul de sedentar vieți care apreciază un pic de calm și tăcere. și, de asemenea, apreciază tăcerea. Acestea necesită exerciții mici și sunt intolerante la temperaturi ridicate. În plus, ei nu folosesc lătratul ca pe o cale de a-și apuca atenția proprietarului și au tendința de a fi câini liniștiți.

Bloodhound, complet liniștit

Această rasă de câine este cu adevărat calmă și pusă înapoi, de aceea se îndreaptă către primele 10 rase care latră cel mai puțin. Sângele, care a fost crescut pentru a vâna datorită simțului său mirositor de miros, face un câine sensibil, blând și prietenos, care latră foarte puțin. Ea face un animal de companie iubitoare, deși ar trebui să fie supravegheat cu copii mici și necesită o mulțime de exerciții fizice. Datorită instinctului său de urmărire, acesta poate urma un miros intenționat și, prin urmare, ar putea fugi dacă nu este ținut pe plumb.

Clumber SpanielClumber Spaniel sa dezvoltat în Regatul Unit și a fost inițial pâine pentru a vâna păsări de vânătoare, acesta fiind motivul pentru care este atât de liniștit. Grațios și ascultător, Clumber Spainel este, de asemenea, foarte prietenos și afectuos, făcându-l una dintre cele mai bune rase pe care le are cu copiii din jur.

Labrador

Urmând lista câinilor care latră cel mai puțin, majoritatea raselor labrador sunt, de asemenea, destul de liniștită. Asta e atâta timp cât tine dați-le suficient timp de joc, deoarece acestea sunt foarte inteligente, dar nu tolereaza a fi singuri de mult timp si au nevoie de exercitii suficiente, astfel incat labradorul tau iti va face cunoscut nevoile in cazul in care acestea nu sunt indeplinite.

Ogar

Unul dintre cele mai rapide rase de caini poate fi destul de liniștit la domiciliu. Deși este posibil să nu credeți așa, ogoarele nu au nevoie de exerciții atât de multe și sunt foarte loiali proprietarilor lor și sunt foarte docili și afectuosi.

Mare taxă

Nu vă lăsați păcălit de mărimea ei Marele Danez este una dintre rasele de câini care latră cel puțin. De asemenea, cunoscut sub numele de "gigant blând", această rasă este grozavă în jurul atât a copiilor, cât și a altor câini - aceasta înseamnă că nu luptați atunci când vă plimbați pe Marele Dane în jurul parcului.

Akita

Nu în ultimul rând, pentru a încheia cu cele mai mari 10 rase de câini care latră cel puțin, Akita. Această rasă ar putea suna un clopot, deoarece cel mai faimos câine al acestei rase era Hachiko, câinele care aștepta la stația pentru proprietarul său decedat să ajungă ani și ani. Dacă nu ați știut încă povestea, ați putea avea o idee despre cât de loial și iubitor este acest câine.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Top 10 rase de câini care latră cel mai puțin, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com