ByVaTon.com

Ce îi face pe iepurii să-și mănânce bebelușii?

Este posibil ca mama iepure voi mananca bebelusii ei? Răspunsul extrem de scurt este da.

Raspunsul este mai bine - incidenta de a manca tinerii lor este neobisnuita, si nu stim de nimeni care nu doar ca si-a mancat copiii fara nici un factor.

De ce iepurele își mănâncă bebelușii?

Slepienii sunt animale de pradă care există în partea de jos a ierarhiei. În perspectiva iepurelui, totul are un set imens de colți sau o ciocă foarte ascuțită, împreună cu un apetit uriaș. Dar asta nu înseamnă că se dă pur și simplu și se așază pe farfurie. Doe face tot ce poate pentru a supraviețui personal și a continua să aibă copii pentru binele speciei.

Dacă ea se află în procedură de aprindere sau dacă are o puietură tânără și după aceea se sperie pentru viața ei, este bine documentat că ar putea mânca copiii ei, distrugând orice dovadă care ar atrage prădători sau ar reduce la minimum oportunitatea ei de supraviețuire .

Dacă acele truse au fost chiar de câteva zile (în sălbăticie), acest băiat ar fi probabil în prezent gravidă cu următoarea ei puiet. Ea va fugi să o facă într-o altă zi, ca să-și poată avea următoarea așternută și, în mod ideal, să ridice mult mai mulți copii.

Iepurele își mănâncă bebelușii? Dacă un iepuraș mama nou este stresat sau fricos, ea poate răspunde consumând gunoi. Instinctul ar putea să o informeze că posibilitatea ca așternutul ei să o facă să fie mai bine într-un alt moment sau loc.

Având în vedere o naștere nesfârșită, mâncarea unei așternuturi întregi este rară, însă mâncarea unul sau două pachete nu este neobișnuită. Mama ar fi putut constata că o persoană din seturi este rănită, defectă sau prea rară pentru a trece prin ea. În cazuri rare, un bețiv ar putea mânca în mod constant bebelușii ei, probabil din moment ce se luptă cu un deficit nutrițional. În astfel de cazuri, este mai bine să nu continuați reproducerea animalului.

După naștere, un iepure mama linge, de obicei, pachetele nou-născute curate. Apoi consumă placenta și toate celelalte materiale care au scos așternutul. Aceste obiceiuri predomină printre mamiferele mici, deoarece produsul placentar oferă substanțe nutritive pe care mama le cere după naștere și ar putea promova lactația. Consumul de naștere poate fi, de asemenea, o modalitate de a scăpa de urme de naștere, care ar putea atrage prădători.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com