ByVaTon.com

Top 10 crescători de iepuri online

Crescătorii de iepuriCrescătorii de iepuri rareori va vinde și va transporta iepuri online, dar puteți găsi în continuare crescătorii locali pentru dvs. și să cumpărați consumabile prin internet. Iepurii sunt foarte sensibili la transport și mulți mor din cauza insuficienței cardiace în tranzit. Acest lucru a determinat majoritatea crescătorilor să oprească transportul animalelor, iar multe state au făcut-o ilegală. Dacă sunteți în căutarea pentru iepuri de companie de vânzare în zona dvs. online, deși, aici este o listă de cele mai bune site-uri care vă vor îndruma în direcția cea bună.

1. https://inetgiant.com/home/rabbits-and-bunnies - Inet Giant este un site de anunțuri clasificate care găzduiește înregistrări de la mai mulți furnizori diferiți. Puteți căuta după rasele de iepuri de animale, regiune sau preț.

2. https://rabbitsonline.org/ - Rabbits Online este o resursă excelentă pentru informații despre îngrijirea iepurilor. Ei nu au multe legături cu crescătorii, dar informațiile sunt mai mult decât valoroase.

3. https://thefairhare.com/ - Hair Fare este un site al crescătorului din Arkansas care poartă o cantitate de informații. Acest ameliorator vinde numai rasele angoreze Angora și Lionhead.

4. https://barbibrownsbunnies.com/ - Bunnii Brown lui Barbi sunt o altă sursă puternică de informații despre îngrijirea iepurilor. Aici puteți cumpăra iepuri de iepure și cuștile de transport maritim oriunde în zona de jos 48. Barbi`s este unul dintre mulți crescători de iepuri din statul California.

5. https://rairfind.com/ - Fair Find Rabbits are o multitudine de informații despre îngrijirea iepurilor. Ei vând rase de iepuri de vârf în California. Acest site are o mulțime de linkuri care vă vor ajuta să găsiți un ameliorator local pentru dvs.6. https://rrbunnybarn.weebly.com/index.html - RR Bunny Barn este unul dintre mulți crescători de iepuri din Florida. În ciuda căldurii, crescătorii par să facă foarte bine în Florida. RR Bunny Barn vinde iepuri în doar câteva ore cu mașina de la iepurașul lor.

7. https://willowbrookrabbitry.com/ - Willow Brook Rabbitry este un ameliorator bazat pe Colorado. Ei vând atât iepuri pentru animale de companie, cât și iepuri crescători. Există, de asemenea, o cantitate mare de informații de reproducere pe acest site.

8. https://rosewoodxxrabbitry.webs.com/ - Rosewood Rabbitry este un crescător de origine Connecticut care vinde un număr mare de rase, multe dintre ele cu pedigree pline. Crescătorii de rasă care poartă această rasă sunt rare, din fericire servesc o mare parte din regiunea Notheast.

9. https://ewokrabbitry.net/ - Ewok Rabbitry este un alt crescător de iepure al Floridei. Acest ameliorator are, de asemenea, o mare varietate de rase de vânzare - acestea servesc în principal regiunea din Florida de Sud.

10. https://freewebs.com/kimmer54/ - Toohill`s Rabbitat este un mic ameliorator din Illinois care vinde o mână de rase mari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com