ByVaTon.com

10 Întrebări frecvente despre purici

10 întrebări frecvente despre fleasuriAm pus o lista impreuna cu primele 10 cele mai frecvente intrebari despre purici. Este destul de rapid să treceți și vă recomand să faceți acest lucru imediat, deoarece înțelegerea tuturor acestor paraziți enervant de suferinzi de sânge va face mult mai ușor să scapi de ei. Aceasta va beneficia în cele din urmă de tine, de familia ta și de sănătatea animalelor de companie.

Poate puricii să locuiască pe oameni?

Mulți oameni care au experimentat mușcături de purici se întreabă dacă puricii pot trăi de fapt pe oameni. Răspunsul la această întrebare este un liniștitor nu. Fleurile care se găsesc în mod obișnuit în gospodării constau în purici de pisică numiți de asemenea Ctenocephalides felis. În afară de pisici, acești purici trăiesc de asemenea pe câini, dar rareori pe oameni. Acestea fiind spuse, puricii ar dori să-și muște oamenii, dar în general le place să se ascundă în locuri blânde, moi și întunecate. Din fericire, pielea umană nu este acoperită cu păr suficient pentru ca puricii să trăiască confortabil în.

Puricii au aripi?

Flăcările sunt insecte, dar nu au aripi ca majoritatea celor din această categorie. Ei ajung pentru acest dezavantaj, folosind picioarele lor posterioare puternice pentru a sări de la gazdă la gazdă.

Cum arată puricii?

La fel ca majoritatea insectelor, corpul unei purici este de asemenea împărțit în trei părți: cap, torace și abdomen. Corpurile de corali sunt în general subțiri și plate, ceea ce le permite să se miște rapid și ușor prin părul animalului. Blefurile sunt, de asemenea, acoperite cu un păr mic, care le ajută să le atașeze de blana gazdei lor. Așa cum am explicat mai sus, puricii sunt fără flăcări, dar își folosesc picioarele puternice din spate pentru a sări de la gazdă la gazdă.

Ce mănâncă puricii?

Piesele de piercing ale puricilor îi permit să atragă sânge de la gazdele lor. Blefurile preferă în general animalele cu sânge cald să se hrănească. Acestea sunt echipate cu salivă de coagulare anti-sânge, care le permite să deseneze cu ușurință sânge de la gazdele lor.

De unde provin puricii?

Blefurile sunt capabile de a călători pe corpul animalului de companie de la alte animale de interior și de exterior, îmbrăcămintea oamenilor sau de la organele rozătoarelor, cum ar fi șobolanii și șoarecii. Ele sunt, în general, incapabile să călătorească pe distanțe lungi fără o gazdă.

Ce fel de mediu preferă puricele?Blefurile le place să trăiască în climă caldă și, în general, nu pot suporta condiții extrem de calde sau extreme de frig. Prin urmare, casele noastre sunt ideale pentru ei, deoarece avem întotdeauna tendința de a condiționa aerul, umidifica sau căldură casele noastre pentru a le face confortabile pentru noi. Din nefericire, aceste lucruri fac, de asemenea, confortabil ca puricii să prospere.

Cum arata muscaturile de purici?

La om, o muscatura de purici este in general caracterizata printr-un punct rosu inconjurat de un aura rosie. Mâncatul provoacă multă durere și provoacă o mare disconfort. Inflamarea fulgerului pe animalele de companie apar ca puncte crescute în roșu sau zone mari de roșeață. Zgârierea constantă în zonele mușcate poate duce la dermatită alergică la purici, precum și la pierderea parului în patch-uri și în straturi zdrobite. Verificați secțiunea de imagini cu purici pentru a vedea cum arată mușcăturile.

Cum identificați ouăle de purici?

Ouăle din oase sunt în mod normal incolore, dar pot avea pete negre pe ele. Anumite tipuri de ouă de purici sunt de culoare galbenă sau de culoare verde. Oualele din oase sunt foarte mici și sunt cel mai bine văzute sub o lupă.

Cât timp trăiesc puricii?

Blefurile pot trăi fără gazdă timp de câteva zile (până la 2 săptămâni). Aceștia trăiesc mai mult pe animale cu păr lung și mai scurte (până la o săptămână) pe animale mai mici. Larvele de purici au nevoie de excrementele puricilor adulți pentru a supraviețui. În absența ei, ei încearcă să găsească alte materiale organice, cum ar fi celulele moarte ale pielii, particulele de alimente și pene etc., pentru a se alimenta.

Poate că puricele provoacă boli?

Blefurile nu sunt doar extrem de enervante - ele sunt, de asemenea, o sursă de boli la animale. Extreme infestările cu purici pot provoca afecțiuni nervoase în animalele de companie. Dermatita dermatologică este o reacție alergică care poate determina pierderea părului de păr sau o haină zdrobită. Blefurile care provin de la rozătoare pot provoca, de asemenea, boli precum ciuma și tiful murin la om.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com