ByVaTon.com

Puricii

puricii
Flăcările sunt mici, insecte negre de sânge și unul dintre cei mai frecvenți paraziți găsiți pe câini.

Despre câini de câine

Flăcările sunt mici, insecte negre de sânge și unul dintre cei mai frecvenți paraziți găsiți pe câini. Cel mai obișnuit purice găsit pe câini este puricul de câine (Ctenocephalides canis), dar ocazional, purici de iepure și de arici pot fi găsiți pe câini. Păduții adulți trăiesc pe câine, iar femelele pun ouă la o rată de până la 50 de ouă pe zi. Ouăle cad din câine și ajung astfel la pardoseli, mobilier de casă, așternut pentru câini etc. Ouăle apoi se deschid și larvele se dezvoltă apoi în pupa într-un cocon lipicios până când apare o purice adultă. Noua purice se atașează apoi de o gazdă a animalelor și ciclul continuă.

Simptomele de fleasuri

Simptomele puricilor pot varia de la nici un semn vizibil până la mâncărime severă, cu zgârierea sau mestecarea câinelui în sine, de obicei pe spatele inferior sau pe baza cozii. Insectele mici negre pot fi văzute la o inspecție strictă și se pot observa fecalele de purici prin perierea stratului de câine cu un pieptene de purici cu dinți fini și plasarea resturilor colectate pe o hârtie albă umedă. Fecalele din fule sunt alcătuite din sânge uscat, care este maro închis la uscare, dar devine roșu când este umed. În unele cazuri, puricii pot provoca pierderi severe de sânge care pot provoca anemie și chiar ucid un catel.

Tratamentul de fleasuri

Dacă bănuiți că câinele dvs. are purici, există o varietate de tratamente pentru purice, cum ar fi gulere de purici, tratamente la fața locului și spray disponibile de la magazine de animale de companie și veterinari. Cu toate acestea puricii pe câine sunt doar o parte a problemei, așternutul câinelui, în jurul casei ar trebui să fie, de asemenea, tratate cu tratamente purice pentru a ucide orice ouă. Este important să citiți cu atenție și să urmați instrucțiunile privind tratamentele împotriva puricii.

Prevenirea flăcărilor

Prevenirea este cel mai bine realizată prin aplicarea regulată a tratamentelor pentru purici către câine pentru a ucide puricii adulți și, astfel, a preveni depunerea ouălor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com