ByVaTon.com

Unde trăiesc puricii din afară?

Când vine vorba de a câștiga o luptă împotriva puricilor, trebuie să-ți tratezi animalul, casa și, cel mai important, curtea. Adevărul este că atâta timp cât puricii trăiesc în curtea ta, există o șansă bună ca animalele tale să devină constant afectate de purici. Prin urmare, atunci când încercați să împiedicați sau să eliminați puricii, trebuie să începeți cu curtea și mobila exterioară. Cu alte cuvinte, vrei sa scapi de paraziti atat in interior, cat si in afara!

Când vine vorba de zonele în aer liber, puricii prosperă în multe climate. Fleasul preferă o zonă umbroasă, umedă și umedă în care pot fi găsite animale de companie sau alte materiale organice. Singurul lucru pe care trebuie să-l țineți cont de gazonul dvs. este că larvele de purici nu pot supraviețui dacă sunt inundate cu apă. Astfel, o cale ușoară de a scăpa de puricii din curtea dvs. este de a inunda iarba ocazional. Făcând acest lucru nu numai că va ajuta la reducerea populației de purici, ci și la spălarea puricilor adulți curățiți de fecalele pe care le hrănesc larvele.

Casa câinilor

Imagine CC datorită annainaustin pe Flickr

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de găsirea populației de purici în curtea dvs., veți dori să priviți în jurul buruienilor, iarba înaltă, moloz, grămezi de lemn sau alte locuri întunecate și umede unde ar dori să se reproducă. În plus, dacă țineți un câine în aer liber, asigurați-vă că tratați zona din jurul acestuia, deoarece acestea ar frecventa această zonă în cazul în care câinele are.

În cele din urmă, cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți atunci când vine vorba de tratarea exteriorului casei dvs. pentru purici este că acestea vor fi în locurile pe care animalul dvs. le vizitează cel mai mult. De exemplu, în apropierea casei, garajului, terasei, sub verandă și nu uitați mobilierul de gazon. Atunci când aplicați insecticide, asigurați-vă că le folosiți numai în zonele în care acestea sunt necesare. Cu alte cuvinte, dacă există o zonă a curții unde nimeni nu merge, nu vă faceți griji cu privire la tratarea acesteia - nu numai că vă veți economisi bani, dar veți ușura mediul înconjurător. Un ultim lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este că, dacă este posibil, tratați toate cele trei locuri importante (acasă, animale de companie și curte) în aceeași zi - acest lucru vă va oferi o liniște totală pe care nu o veți avea vreodată purici!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com