ByVaTon.com

Blef fără animale - de ce nu am purici când nu am animale de companie?

Fleas fără animale de companie - De ce am fleasuri când nu am nici un animal de casă?Aceasta este o întrebare frecvent adresată tuturor forumurilor legate de curățenia casei: de ce am o infestare cu purici când nu am animale de casă? Faptul este că "puricii fără animale de casă" nu sunt un mit, ci o realitate. Infestările cu inflamație sunt frecvente, în special în cazul unor case noi, doar pentru că proprietarul casei anterioare sau un vecin a avut animale de casă. Uneori, dăunătorii de uz casnic, cum ar fi șobolani și șoareci sau creaturi sălbatice, cum ar fi opossums, ratoni, veverițe și skunks pot aduce, de asemenea, purici fără infestări de animale de companie. În cele mai frecvente cazuri - infestările cu purici se întâmplă pur și simplu pentru că pisicile sau câinii vecini se bucură să se relaxeze lângă casele dvs. sau ați cumpărat o bucată de mobilier dintr-o vânzare în curte.

În general, puricii fără animale de companie pot fi enervant și scăparea lor de multe ori se dovedește a fi mult mai dificil.

Blef fără animale de casă: Identificarea dacă aveți într-adevăr o infestare cu purici

Identificarea puricilor fără animale de companie se dovedește un pic mai dificil, deoarece nu există animale de companie care scarpină greu, care este adesea primul semn al infestării cu purici. Descrierea fizică a puricilor vă poate ajuta în identificarea lor: Flăcările au o lungime de aproximativ 2,5 mm, nu au aripi, dar pot sări foarte mult. Flăcările au șase picioare lungi și corpuri de culoare maro. Ouăle, larvele și pupa sunt, de asemenea, susceptibile de a fi prezente în gospodăriile unde există purici fără animale de companie. Larvele sunt de culoare albă palidă și au o lungime de aproximativ 3 mm.

Flăcările cu fulgi pe oameni sunt alte metode de identificare a puricilor fără animale de companie. Mocurile de pește se prezintă ca pete roșii și îngroșate pe piele, de obicei cu un halou roșu care înconjoară locul mușcăturii. Bites sunt, în general, prezente în grupuri mici de trei din patru mușcături și zonele care ar putea fi pic includ brațele, picioarele și picioarele.

Tratarea puricilor fără infestații cu animale de companieTratarea infestărilor cu purici în cazul puricilor fără animale de casă sfârșește adesea fiind mult mai dificilă, deoarece identificarea puricilor trece neobservată pentru o vreme. În această perioadă, puricii se pot multiplica foarte rapid. În plus, în cazul în care puricii fără infestări de animale domestice se întâmplă datorită câinelui sau pisicii vecinului tău, tratarea pur și simplu a casei tale o dată sau de două ori ar putea să nu fie suficientă: puricii pur și simplu se vor întoarce și se vor ascunde în crăpături, crăpături și alte ascunzători în casa ta. Mulți oameni au trebuit, de asemenea, să-și trateze în aer liber programe integrate de exterminare a puricilor, deoarece puricii pot apărea de la ratonii și alte animale sălbatice care se ascund sub pridvor.

Există câteva lucruri care pot fi făcute pentru a împiedica puricii fără animale de companie.

  1. Puricele urăsc soluții naturale antimicrobiene cum ar fi ulei de arbore de ceai, spray-uri de usturoi, pudră de pământ de diatomee și borax etc. Puteți folosi aceste ingrediente pentru a trata toate zonele de uz casnic.
  2. Câteva picături de ulei de arbore de ceai pot fi adăugate la săpunuri de baie, loțiuni de corp și șampoane pentru a fi utilizate de toți membrii familiei. Alternativ, îl puteți utiliza sub formă de spray-uri pentru a trata așternuturile, dulapurile, tapițeria și covoarele etc.
  3. De asemenea, puteți folosi un amestec de bicarbonat de sodiu și sare pentru a trata zonele cu mochetă și podele din lemn.
  4. Puteți trata șantierele cu pământ de diatomee și cu bombe de purici disponibile pe piață.
  5. De asemenea, pulverulele de respingere a puricii și pulberile organice de purici pot fi folosite și în aer liber pentru a descuraja puricii să vină în casa ta.
  6. Lentilele de usturoi lichide pot fi folosite pentru tratarea ferestrelor si usilor pentru a elimina si a preveni puricii.

Fleurile sunt o problemă comună astăzi, cu milioane de gospodării din SUA afectate în fiecare an. Folosirea acestor soluții naturale menționate mai sus vă poate ajuta să controlați această problemă într-o manieră naturală și netoxică. Cu toate acestea, dacă aceste metode nu reușesc, este mai bine să optați pentru servicii profesionale de exterminare pentru a scăpa permanent de purici fără animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com