ByVaTon.com

Poate puricii să locuiască pe oameni?

Poate oamenii să-și ia și puricii?

Dacă vă faceți totul de la purici, s-ar putea să vă întrebați dacă puricii pot trăi pe oameni? Răspunsul științific este da, dar este un anumit tip de purici care trăiește pe gazda umană. Răspunsul general nu este, deoarece principalele tipuri de purici la care suntem expuși sunt puricii de pisică și câine.

Există de fapt trei tipuri principale de purici care tind să muște oamenii. Acestea sunt iritanii Pulex, Ctenocephalides felis și Ctenocephalides canis.

Pulex irritani este, de asemenea, numit purice uman și a fost o mare problemă - în secolul al XVI-lea. De atunci, igiena noastra sa imbunatatit foarte mult si astfel are si expunerea la acest mic dăunător. Cu toate acestea, ei doresc să se hrănească și cu porci, astfel încât acest lucru poate deveni o problemă în unele părți ale lumii. Pulex irritani cum ar fi să se hrănească pe sânge uman și de porc și sunt construite astfel încât să poată rămâne pe gazde relativ fără păr.

Puricii care suntem cei mai familiarizați cu aceste zile sunt Ctenocephalides felis si Ctenocephalides canis. Ctenocephalides felis se numește flea de pisici, deși le place să trăiască și să hrănească pe câini la fel de bine ca și pisicile. Ctenocephalides canis este numit puricele de câine, și la fel ca puricele pisica, este într-adevăr mai degrabă fără discernământ dacă ei trăiesc și se hrănesc în afara de câini sau pisici.

Cu toate acestea, puricii câini și pisici nu pot trăi pe oameni - se pot hrăni cu ei, dar nu pot trăi. Ele sunt construite pentru a trăi și a se ascunde în blană. Tăblițele de pe picioare le permit să se țină pe blană în timp ce gazda este în mișcare. Din moment ce oamenii nu au părul atât de mare, puricii nu au locuri bune pentru a se ascunde și nu se pot agăța.

Poate casa ta să fie infestată cu fleasuri dacă nu ai nici un animal de casă?Există de obicei două motive pentru care oamenii vor să știe dacă puricii pot trăi pe oameni. În primul rând, dacă o casă este infestată și are animale de casă și sunt îngrijorați dacă și ei vor deveni gazdă. În al doilea rând, dacă o casă este infestată cu purici care nu au casă, atunci sunt acele tipuri de purici care trăiesc pe oameni?

Așa cum am arătat mai sus, puricii de câini și pisici ne vor musca și ne vor hrăni cu sângele, dar ei nu pot trăi pe noi - ei nu au fost construiți. Cu toate acestea, multe locuri în casele noastre sunt la fel de invitative să le trăiască ca blana câinelui tău. De aceea, atunci când folosiți un tratament pentru purici pentru câini, ar trebui să vă tratați și casa. Borax pentru purici este unul dintre cele mai populare căi de atac pentru puricii din casă. În timp ce bombe de purici sunt o altă modalitate de a scăpa de purici în casa ta.

Faptul că casa ta este la fel de primitoare explică modul în care casa ta poate fi infestată fără animale de companie. Puricii place să se ascundă în covor și țesături și dragoste faptul că multe case sunt ținute cald și există mai multe locuri întunecate pentru a ascunde în animalele de companie Vecine pot transporta puricii care sări să vă așteptați în ierburi înalte de hamei pe o altă gazdă. - tu sau altcineva. Acest lucru poate fi dus în casa ta. Odată ajuns în interior, atâta timp cât are sânge (a ta și a familiei tale), poate să trăiască. Dacă nu poate obține nici un sânge, în cele din urmă va muri.

În cazul în care casa sau câinele este infestat cu purici, se referă la modul de a scăpa de purici în mod natural pentru opțiuni naturale, mai puțin dăunătoare, mai degrabă decât toxine sintetice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com