ByVaTon.com

Distracție cu puricii - 11 fascinante și surprinzătoare fapte de purici

Distracție cu fleasuri - 11 fascinante și surprinzătoare Flea FaptePisica de pisică sau Ctenocephalides felis este cel mai frecvent parazit al animalelor domestice, inclusiv câini și pisici. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor știu foarte puțin despre purici în general. Acest lucru creează confuzie și dezamăgire atunci când descoperă o infestare. Odată ce oamenii au aflat că ar fi putut împiedica o infestare, doresc ca ei să fi fost informați despre aceste lucruri. Ooh și aah cum ar putea cu privire la urâțenia lor - va trebui în continuare să vină cu un plan diabolic pentru a elimina puricii.

În acest ghid, prezint câteva fapte fascinante, surprinzătoare și amuzante despre purici, pregătiți-vă să fiți uimiți.

Fapte uimitoare de purici care vă vor arunca în minte

1. Blefele au fost menționate în Biblie

Da, puricii au găsit un loc în Biblie. În Samuel 24:14, regele Saul a luat 1000 de oameni pentru a vedea pe David care a spus: "După ce a ieșit împăratul lui Israel? Pe cine urmărești? Un câine mort? Sau o singură purice? "De asemenea, în Samuel 26:20:" Acum, să nu lăsați sângele meu să cadă la pământ departe de prezența Domnului - căci împăratul lui Israel a ieșit să caute o singură purici, la fel cum cineva vânează un turtur în munți. "

2. Au o minge de substanță numită Resilin deasupra picioarelor din spate

Resilina este substanța cea mai elastică cunoscută omului. Aruncați o minge făcută din rezilină de la 100 de picioare și aceasta va reveni înapoi aproape 97 de picioare. Asta face ca puricele să fie buni atât de buni.

3. Lapdogii au fost de fapt crescuți pentru purici

Un alt fapt interesant despre purici este că, în trecut, oamenii de fapt păstrau lapdog-uri pentru un singur scop care nu avea nimic de-a face cu loialitatea sau iubirea necondiționată. Ei au fost tineri pentru a distrage purici, astfel incat sa nu muste proprietarii si ar musca catelul in schimb. Aspru!

4. Poate un salt uman la 1000 ft? Nu, dar o purice ar putea dacă ar avea dimensiunea ta

1000 picioare este de aproape 150 de ori mai mare decât dimensiunea normală a omului mediu. Un purice poate realiza cu ușurință acest lucru datorită rezistenței sale. De fapt: puricii pot sări de 30.000 de ori fără să se oprească!

5. Blefurile sunt mai rapide decât o navetă spațială!

Când un puricător sare, poate accelera de 50 de ori mai repede decât o navetă spațială.

6. Sensul lor de auz și vedere nu este bine dezvoltat

Flăcările sunt practic orbi și nu au urechi, dar simt schimbări în lumină.

7. Neplăcerea fulgerului este mult mai bună acum decât în ​​trecutAcest lucru este adevărat - strămoșii noștri aveau mult mai multă umiditate în casele lor decât oamenii moderni. Larvele de larve necesită umiditate pentru a se hrăni și a crește. Prin urmare, purtătorii noștri au suferit mult mai mult decât noi de la puricii.

8. Puricea Antarctica poate supravietui sub gheata si zapada

Evoluția a determinat această specie de purici să reziste la friguri extreme. Poate aștepta până la 9 luni sub gheață și zăpadă pentru ca gazda să se întoarcă în cuib.

9. Flăcările au găsit un loc în Muzeul de istorie naturală din Londra

Da! Micile suveniruri din Mexic din secolul al XIX-lea au fost de fapt "îmbrăcate" ca un tăietor de lemn, un băiat baterist și chiar un cuplu de nuntă! Rochiile sunt făcute cu hârtie și cârpă, iar figurinele mici au chipuri mici de purici în locul celor umane.

10. Infestarea cu purici nu poate fi eliminată în câteva zile

Poate dura 3 până la 8 săptămâni odată ce începeți tratamentul potrivit pentru ca puricii să fie eliminați complet. Amintiți-vă: puricii pe care îi vedeți astăzi la câinele dvs. au venit din ouă de purici care au eclozat acum 3-8 săptămâni!

11. Ei pot trage o mulțime de greutate

Literalmente! Flăcările pot trage de 106.000 de ori greutatea proprie și este ca și cum ar fi tras 2679 autobuze dublu, ceea ce este aproape de ceea ce trage Chuck Norris.

Permiteți-mi să vă arăt câteva greșeli comune făcute de proprietarii de animale de companie atunci când vine vorba de infestări cu purici.

10 greșeli pe care proprietarii de animale de companie le fac atunci când luptă împotriva infestărilor cu purici

  1. Așteaptă până când văd de fapt un purici pe animalele de companie înainte de a începe tratamentul.
  2. Gândindu-se că nu pot puricii, deoarece câinele sau pisica lor este întotdeauna în interior.
  3. Tratarea unui singur câine sau a unei pisici care are purici și care nu tratează toate animalele de companie. Trebuie să tratați toate animalele de companie, chiar dacă nu vedeți purici pe ele.
  4. Nu tratează mediul animalului.
  5. Crezând că orice guler de purici sau un produs adus de la magazin va menține puricii departe - cele mai ieftine produse așa-numite sigure sunt de fapt nocive pentru animalele de companie și, de asemenea, ineficiente.
  6. Blamarea puricilor de animale de companie pe câini fără stăpân, sau chiar pe clinica vetului. Cele mai multe infestări cu purici încep atunci când puricele sări pe animalul de companie din zona cuibului direct pe animalul de companie. Odată ce este pe animalul tău de companie, rămâne pe animalul tău de companie. De asemenea, înseamnă că animalul dvs. de companie a intrat în contact cu o zonă în care purcelurile au fost incubate. Animalul dvs. de companie nu poate și nu obține purici de la clinica veterinară sau de la animalul din cuștile sale adiacente la centrul de îngrijire a câinilor.
  7. Crezând că puricii sunt doar obișnuiți în timpul verii. În multe părți ale Statelor Unite, puricii sunt agresivi în toamnă.
  8. Crezând că nu poți puricii purici doar pentru că nu există covoare în casa ta. Blefurile tind să se ascundă în crăpături și crăpături de mobilier și plăci de pardoseală.
  9. Nu se utilizează produse de purici la intervale regulate. Este foarte important să faceți o notă în calendar pentru a utiliza produsul de purici la intervale specificate.
  10. Aplicarea incorectă a produselor. Asigurați-vă că aflați căile potrivite de administrare a produselor și cereți medicului veterinar să vă arate din nou, în caz de îndoială.

Este mai ușor să preveniți puricii, decât să faceți față unei infestări. Sper că aceste fapte de purici vă ajută să luați purici mai serios și, de asemenea, să vă ajutați să evitați greșelile comune pe care ceilalți proprietari de animale de companie le-au făcut în trecut.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com