ByVaTon.com

Methoprene purici

Methoprene Fleas

Când puricii devin o problemă pentru animalul dvs. de companie, sunt șanse să fiți stimulat la acțiune. Există multe metode de tratament și pași pe care îi puteți lua pentru a reduce și elimina prezența acestor dăunători.

Una dintre metodele cele mai populare de tratament este utilizarea methoprenei. Acesta este un medicament care poate fi folosit pe pisici și câini, de obicei pe o bază lunară sau semi-lunară, pentru a împiedica capacitățile de reproducere ale puricilor. Cu toate acestea, nu este un "cura tuturor", ceea ce înseamnă că alte metode de tratament trebuie, de asemenea, folosite pentru a eradica complet problema puricii.

Methoprene este un tip de medicament care este util pentru multe tipuri diferite de dăunători, inclusiv puricii. Acestea pot fi unul dintre cele mai frustrante și enervante dăunători la luptă când vine vorba de animalul tău de companie. Acest medicament ajută la oprirea completă a procesului de reproducere, ceea ce înseamnă că puricii nu vor reuși niciodată să ajungă la maturitate, creând mai puțini purici.Nu există nicio îndoială că atunci când vine vorba de purici, prevenirea va fi cea mai eficientă opțiune de tratament. Un tratament pentru animalul dvs. poate dura între 30 și 60 de zile, în funcție de doza furnizată. Rețineți că aceste numere se bazează pe animalele de companie care își petrec cea mai mare parte a timpului în casă. Pentru animalele de companie în aer liber, este posibil ca tratamentul să trebuiască să fie mai des pentru a controla în mod eficient infestația.

Unele sfaturi cu privire la methoprene și purici includ:

  • Când cumpărați tratament pentru animalele dvs. care conțin methoprene pentru a vă scuza casa și animalul de companie de purici, trebuie să urmați instrucțiunile furnizate de medicul veterinar;
  • Dacă selectați un produs considerat otrava sau alt tip de tratament care conține metopren, nu trebuie să aplicați acest lucru direct animalului dvs., deoarece ar putea avea consecințe grave;
  • Utilizarea metoprenului nu este destinată sau capabilă să omoare puricii adulți, ci va ajuta doar la oprirea reproducerii. Pentru a controla pe deplin populația de purici din casa sau curtea dumneavoastră, trebuie să utilizați și un insecticid cu IGR.

Faptul este că poți controla puricii. Utilizarea unui produs cu Methoprene este o modalitate foarte bună de a face acest lucru. Fiți sigur că urmați instrucțiunile furnizate pentru a obține cele mai bune rezultate. Fleasurile se pot multiplica rapid, motiv pentru care este esențial să aveți un plan în loc să le împiedicați să apară în primul rând.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com