ByVaTon.com

De ce sunt niște purici în casa mea?

De ce sunt în casa mea blesteme?

puricii sunt paraziți care se hrănesc cu sânge uman și animal pentru a trăi. Având purici la domiciliu cauzează disconfort pentru întreaga familie, pentru că puricii musca oamenii si animalele de companie. Buteliile de mestecat provoacă mult disperare, deoarece majoritatea oamenilor nu știu cum să scape de ei. S-ar putea să te întrebi "de ce sunt niște purici în casa mea", deoarece probabil că nu ai avut niciodată o astfel de problemă înainte. S-ar putea datora mai multor factori, iar următorul OneHowTo le va explica în detaliu. Continuați să citiți și aflați de ce sunt niște purici în casa mea

1

Problema purici acasă de obicei apare mai frecvent în timpul primăvara și toamna. Sunt anotimpuri ploioase care nu sunt excesiv de calde - ele prezinta temperatura ideala pentru ca puricii sa fie aerisiti si sa ajunga in casa noastra. Însă localizarea casei și a obiceiurilor familiale pot face mai ușor puricii în casă, în pat sau în curte.

2

Dacă vă întrebați "de ce există purici în casa mea", primul lucru pe care trebuie să știți este că puricii acasă tind să fie mai obișnuiți în case de tara mai degrabă decât în ​​oraș. Acest lucru se datorează șanselor sporite pentru ca animalele de companie să se afle în jurul locurilor unde sunt prezente puricii și puricii purici în curtea noastră. Blefurile prosperă în spații deschise, cum ar fi curțile sau grădinile, apoi animalele de companie le poartă.

3

Este mai obișnuit ca puricii să fie în a gospodărie cu animale de companie, chiar și în oraș. Animalele de companie se interacționează unul pe celălalt în stradă și trec prin purici unul altuia. Apoi, este foarte ușor să obțineți puricii la domiciliu, deoarece se agață de diferite lenjerie de uz casnic cum ar fi perdele, foi, prosoape sau covoare. De aceea s-ar putea să vă întrebați "de ce sunt puricii în patul meu". În ciuda faptului că trăiesc pe pielea animalului nostru, ouăle de purici pot cădea și se dezvoltă în liniște în fiecare colț al casei. Dacă "puricii din casa mea" sunt problema dvs., vă sugerăm să citiți articolul nostru despre cum să vă purtați purici în casa dvs.

4

Umiditate este unul dintre principalii factori de luat în considerare dacă doriți să evitați puricii acasă. Umiditatea este responsabilă pentru cuibăritul și răspândirea puricilor la domiciliu, deoarece este cel mai bun mediu pentru acești paraziți să se întâlnească unul cu celălalt și să se reproducă.Dacă casa dvs. are puțină lumină naturală naturală și este umedă, aveți un risc mai mare de a dezvolta purici la domiciliu. De aceea este important să obțineți cât mai mult lumina soarelui posibil și să utilizeze dezumidificatoare pentru a evita puricii în casa mea.

5

Este, de asemenea, mai ușor pentru purice să prospere într-o casă cu Igiena slabă. Cele mai îndepărtate colțuri ale casei, cele mai greu accesibile și curate, pot deveni puncte fierbinți de infecție, în care puricii acasă se dezvoltă și se reproduc. Dacă vă întrebați "de ce am puricii în patul meu" ar trebui să știți asta saltele sunt foarte atractive pentru purici, datorită cantității de murdărie și acarieni. Pentru a evita puricii acasă, întotdeauna trebuie să păstrați salteaua cât mai curată posibil. În următorul articol puteți afla cum să curățați o saltea.

6

Case cu multe Incalzi și un mediu cald (dacă nu este uscat) sunt mai susceptibile de a suferi o infestare cu purici. În același mod în care locuiește covoare sau o mulțime de covoare oferă condiții plăcute și calde pentru puricii de acasă să prospere.

Dacă sunteți interesat să scapi de purici în mod natural, urmați sfatul nostru.

Dacă doriți să citiți articole similare la De ce sunt în casa mea blesteme?, vă recomandăm să navigați în categoria "Întreținere și securitate la domiciliu".

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com