ByVaTon.com

Puricii mor pe vreme rece

Efectele vremii rece asupra blănurilor

Nu există nici o îndoială că puricii sunt dăunători enervanți. Acestea vă pot provoca pe dumneavoastră, animalele de companie și orice altă persoană sau animal gazdă să vă mâncați și să zgâriați și, în unele cazuri, să cauți o boală semnificativă. Există mulți proprietari de animale de companie care speră că vremea se apropie de vreme rece, va elimina unii purici. În timp ce vremea rece poate ucide niște purici, nu va eradica complet problema.

În unele cazuri, un purice adult va muri dacă este expus la temperaturi care ajung sub 40 grade Fahrenheit. Cu toate acestea, dacă puricii sunt adăpostiți de frig, nu vor fi uciși. În plus, o purice care este un pupa, larva sau într-un cocon poate supraviețui oricărei etape de iarnă și vreme rece, ceea ce înseamnă că veți avea mai mulți purici, veni primăvara. Nu trebuie să utilizați temperaturile scăzute ca o metodă de control a puricii de purici, deoarece nu este un lucru sigur.

Lunile active

Cele mai multe probleme de purici și infestări sunt văzute în primăvara și toamna. Pădurile prosperă în climă care este umedă și care are temperaturi de la 65 până la 80 de grade. Un puricător adult va muri în mod obișnuit la temperaturi mai scăzute sau mai înghețate, iar descendenții acestor purici vor rămâne în stare de inactivitate până când va sosi vremea mai caldă. Orice vreme prea uscata, calda sau rece va face ca puricii sa fie mai putin activi, ceea ce adesea induce in eroare indivizii in a crede ca puricii au parasit zona sau ca sunt morti. Atunci când un purice este în interior, acesta poate supraviețui pe tot parcursul anului, deoarece este protejat de temperaturile extreme.

Soluția

Deoarece puricii pot supraviețui în interior datorită mediului înconjurător, ar trebui să tratați puricii ca o problemă pe tot parcursul anului. Un studiu recent a arătat că, pur și simplu prin aspirație, puteți elimina până la 90% din puricii adulți care se află în casa dumneavoastră. Rețineți că, atunci când aspirați o zonă în care sunt prezenți purici, trebuie să goliți imediat vidul, deoarece ouăle pot să urce în interiorul aparatului. De asemenea, pentru a supraviețui puricii trebuie să aibă o sursă de umiditate. Când aplicați un desicant pe covoare, acesta va deshidrata toți puricii prezenți. Acest lucru va ucide de fapt purici, precum și alți dăunători care se află în casa dvs. și elimină problema pe tot parcursul anului în interiorul casei dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com