ByVaTon.com

16 Lucruri pe care vrei sa le stii despre purici - intrebari si raspunsuri

În ciuda numeroaselor progrese științifice și tehnologice, puricii continuă să reprezinte o provocare pentru proprietarii de animale de companie din întreaga lume. Astăzi, avem numeroase produse de control al puricii existente pe piață, dar trebuie să ne educăm în continuare despre tot ceea ce este acolo să știm despre aceste creaturi evazive. Așa că astăzi compun o listă de întrebări, împreună cu răspunsurile lor despre lucruri comune pe care ar trebui să le știi despre puricii.

1. Cât de mare poate sari un purici?

Păstorul comun de uz casnic este specia Ctenocephalides felis. Numele englezesc pentru acest lucru este puricele de pisici, dar veți găsi și această specie pe câini, păsări și rozătoare etc. Flăcările au o lungime ½ inch și au șase picioare. Ei au picioare posterioare deosebit de puternice, care le permit să sară foarte înalt. Flăcările pot sări până la 200 de ori lungimea lor, aproape până la 13 centimetri!

2. Sunt purici atrași de lumină?

Culorile sunt cunoscute ca fiind atrase de iluminatul cald, moale. Acesta este motivul pentru care puteți face ușor o capcană de purici prin plasarea unui vas de apă cu săpun sub o lumină de noapte. Ele sunt atrase de lumină în timp ce apa le îneacă. Desigur, o astfel de capcană poate fi utilă numai pentru purici în mediul înconjurător, și nu pentru cei care locuiesc pe animalele de companie deoarece, odată ce puricii au făcut o casă pe corpul animalelor de companie, nu este probabil să o părăsească până când condițiile le forțează.

3. Poți să îți îneci puricii?

Da, puricii se pot îneca în apă caldă și săpată. Acesta este principalul motiv pentru care trebuie să șamponați toate covoarele, covoarele și să spălați toate așternuturile animalelor dvs. în apă caldă cu săpun. De asemenea, este foarte important să vă scăldați animalele infestate utilizând șampoane de purici aprobate de veterani. Apa cu săpun ajută la înecarea puricilor care locuiesc pe blana animalelor de companie. Băi de o săptămână pot fi necesare pentru a menține animalele de companie sănătoase și fără purici.

4. Purceii mor în timpul iernii?

Acesta este un mit și adesea conduce la proprietarii de animale de companie care încearcă să salveze câțiva dolari prin faptul că nu utilizează controlul adecvat pentru purici pentru iernile. Mulți proprietari consideră că trebuie doar să utilizeze tratamentul la fața locului împreună cu îngrijirea îngrijită în timpul verii și primăverii. Acest lucru poate duce la infestări masive, deoarece casele noastre sunt, de obicei, calde în ierni cu încălzire centrală oferind un mediu adecvat pentru ca puricii să se reproducă și să prospere. În general, în timpul iernii și în primăvara timpurie, fulgiile încep să ne populeze casele și grădinile. Deci, dacă așteptați până în vară pentru a vă trata animalul, veți fi întârziate cu luni și puricii vor fi deja stabiliți în casa dvs. Prin urmare, este important să țineți pasul cu controlul puricilor pe toată perioada de iarnă, mai ales dacă ați avut o problemă de purici în lunile mai calde.

5. Blue Dawn® ucide purici?

Aproape toate săpunurile sunt eficiente în uciderea puricilor. Sapunul de gatit Dawn® este deosebit de benefic, deoarece reduce tensiunea superficiala a apei si ineca puricii. Mulți proprietari de animale de companie au văzut succesul prin spălarea animalelor de companie cu săpun de gheață Dawn®.

6. Cât durează puricii să moară de foame?

Majoritatea puricilor pot supraviețui timp de aproape 3 luni fără a avea o masă de sânge. Cu toate acestea, puricii au nevoie de sânge pentru a-și îndeplini multe etape din ciclul lor de viață, iar femelele nu pot pune ouă până când nu au avut prima masă când ajung la stadiul adult.

7. Puricii pot ucide oamenii?

Flăcările pot mușca oamenii în absența altor gazde. Cu toate acestea, puricii nu sunt de obicei periculoși pentru oameni (deși au fost cunoscuți pentru a purta boli), dar pot fi extrem de enervant. Ele pot provoca adesea mâncărime severe și, în unele cazuri, dermatită și alergii. Fluturașii pot provoca, de asemenea, anemie severă la pisoi și le pot face rău suficient pentru ai ucide.

8. Usturoiul respinge puricii?

Usturoiul respinge puricii. Cu toate acestea, hranirea usturoiului în exces cu câinii și pisicile poate fi periculoasă deoarece ar putea provoca anemie hemolitică. Cu toate acestea, puteți adăuga un pic de usturoi zdrobit și oțet pe blana animalului pentru a respinge puricii. Unii oameni adaugă un pic de usturoi zdrobit la hrana pentru câini / pisici și care este cunoscut pentru a ajuta la respingerea puricilor, dar această metodă nu ar trebui să fie singura metodă de control al puricilor pe care o practicați. Pe lângă cumpărarea de produse pentru prevenirea puricilor, puteți să încercați și să vă faceți propriul respingător împotriva puricii.

9. Când este sezonul de purici?În Statele Unite, puricii încep să devină activi în lunile mai calde, începând cu începutul lunii martie. În lunile de iarnă, puricii în aer liber, larvele și ouăle pot să moară din cauza nivelurilor scăzute de umiditate, dar cele din interior pot supraviețui și rămân latente. Prin urmare, este recomandat tot timpul anului controlul puricilor.

10. Care state au cei mai multi purici?

Locurile mai calde, cum ar fi Florida, au cel mai mult purici pe tot parcursul anului, în timp ce statele mai reci ca Chicago văd o scădere a populațiilor de purici în timpul lunilor de iarnă de vârf datorită umidității scăzute. În alte state uscate cu niveluri scăzute de umiditate, populațiile purice se scad în funcție de condițiile meteorologice.

11. Ce este IGR și cum funcționează?

IGR reprezintă regulatori de creștere a insectelor. Acestea sunt produse de control al puricii sau insecticide care sunt cel mai puțin toxice pentru oameni și animale de companie, dar lucrează pe toate etapele ciclurilor de viață ale puricii pentru a elimina ouăle, larvele și adulții. IGR-urile sunt disponibile sub formă de gulere pentru purici, tratamente la fața locului și spray-uri, bombe de purici, șampoane, pulberi și fogger etc.

12. Puteți obține purici dacă împărțiți patul cu animalul dvs. de companie?

Oamenii nu sunt dieta preferată a puricilor. Fulgi preferă și alte mamifere, cum ar fi câinii și pisicile, pentru a-și lua mesele de sânge și pentru a-și completa etapele ciclului de viață. Asta a spus - dacă vă permiteți animalele de companie în patul dvs., șansele sunt că puricii vă vor mușca. Blefurile care stau pe corpurile animalelor de companie vor rămâne probabil cu ele, dar dacă ați folosit pulberi de purice sau sprayuri, acestea vor sări și vor ateriza pe piele. Copiii tind să fie mușcați mai frecvent decât adulții, deci cel mai bine este să descurajați animalele de companie să nu ajungă în pat cu tine. Iată un ghid care te poate ajuta să scapi de puricii din pat.

13. Puricii preferă unii oameni în fața altora?

Blefurile folosesc mirosul și gazele de dioxid de carbon emise de persoanele care dorm, atunci când găsesc gazdele lor pentru mese de sânge. Fiecare dintre noi are un miros diferit datorită machiajului nostru chimic unic. Acesta este motivul pentru care unii oameni au mai multe șanse de a fi mușcați decât alții. De asemenea, unele victime sunt în mod natural mai sensibile la mușcăturile de purici. Atunci când puricei musca oamenii, ei injecta compuși anti-coagulatori pentru a preveni coagularea sângelui. Acest lucru permite puricii să suge sângele cu ușurință. Unii oameni sunt mai sensibili la această enzimă de salivă de purici și în contracararea ei, corpul lor secretă histamina cauzând roșeață, umflături și bulverse etc. Deci, oricine din familie poate fi mușcat de purici - doar câțiva oameni ar putea să arate semne reale fiind mușcat.

14. Spălarea rufelor ucide purici?

Este foarte important să spălați toate obiectele infestate cum ar fi lenjeria de pat, covoarele, covoarele, foile de pat, hainele etc., pe cea mai tare posibilă setare a mașinii de spălat și a uscătorului. Aceasta ajută la înecarea puricilor, iar căldura ucide și ouăle și larvele.

15. Cât de repede se răspândesc puricii?

Flăcările se răspândesc rapid, deoarece un purice de sex feminin poate stabili aproape 25 până la 50 de ouă pe zi. Aceste ouă se maturizează în puricii adulți în decurs de 3-4 săptămâni, creând noi populații, iar înainte de ao ști, aveți o infestare cu purici în casa dumneavoastră. Prin urmare, este foarte important să luați măsurile necesare pentru a elimina puricele de îndată ce ați observat prima.

16. Ce este fumigația de purici?

Fumigația furiei este o formă de control al puricii. Este cel mai bine făcut de către exterminatorii profesioniști de purici. Aveți nevoie să vă pregătiți casa pentru fumigație de purici, mutând mobilul departe de pereți și covoare pliabile, astfel încât produsele de fumigație să poată fi aplicate în toate zonele. În afară de fumigația de purici, trebuie să vă spălați animalele infestate și să le spălați și să le spălați. Aceasta este singura metodă sigură de eliminare a tuturor puricilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com