ByVaTon.com

Câinele prezintă semne de constipație

250px

Câinele acestui vizitator prezintă semne de constipație? Vedeți ce are de spus Expertul în câini.

Problema: Este câine care prezintă semne de constipație?

Bună,

Aseară, maltezii mei au fost foarte ciudați. În mod normal, el doarme pe patul mamei, dar noaptea trecută se ciocăise și se plimba înainte și înapoi, la capătul patului. L-am lăsat afară, dar el ar merge doar înapoi înăuntru. A făcut asta toată noaptea și pare încă puțin diferit în această dimineață.

Avem un sistem de alarmă și toate ușile noastre au fost închise, așa că nu cred că cineva era în casa noastră. În cele din urmă, când m-am dus să-l iau noaptea trecută, stomacul era foarte tensionat și, dacă încercam să-l fac să meargă, el urma să meargă câteva picioare și apoi să se așeze. Vreau doar să știu dacă ar trebui să-l duc la veterinar sau dacă ar trebui să ne așteptăm mai multe nopți ca asta.

Multumesc pentru ajutor! -Katie

Expert Răspuns

Bună Katie,

Este posibil ca câinele dvs. să audă ceva în afara casei dvs., dar cred că aceasta este o problemă fizică. Când luăm în considerare principalele simptome ale unei burtă neobișnuit de ferme, dificultăți de mers și de whimpering, mă determină să cred că câinele dvs. poate avea un blocaj de-a lungul tractului intestinal. Blocul ar putea fi în traseul intestinal superior, ceea ce ar explica de ce câinele dvs. nu merge deloc sau ar putea fi un caz simplu de constipație.

În orice caz, cred că merită o excursie la medicul veterinar. Veterinarul dvs. ar trebui să poată diagnostica rapid problema și să vă ajute câinele de acolo.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. și sper că toată lumea va avea din nou vise dulci.

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com