ByVaTon.com

Crăciun

Tort

Te gândești să faci o petrecere de aniversare pentru câinele tău? De ce nu? Gazduirea petreceri de ziua de nastere canin este o noua tendinta in proprietatea cainilor care creste in popularitate.

Sărbătoriți ziua de naștere a câinelui dvs. cu o petrecere

Dacă ați gândit vreodată să aruncați o petrecere de aniversare pentru câinele dvs., nu sunteți la fel de singuri cum credeați. Părțile de naștere Pet sunt în creștere, după cum reiese din numărul tot mai mare de companii, on-line și off, care acum oferă prăjituri pentru ziua de nastere. Acest lucru merge într-adevăr pentru a arăta valoarea pe care oamenii o plasează pentru tovarășii lor de câine, sărbătorească reperele lor atât de mult ca și pentru copiii lor și vorbește direct cu acea legătură specială împărtășită între câini și oamenii lor.

De fapt, prăjiturile pentru ziua de naștere sunt doar o parte din ceea ce este disponibil. Doriți să invitați câțiva dintre companionii câinilor dvs.? Trimiteți o invitație comestibilă în poștă. Aceste invitații sunt făcute din crud subțire, astfel că invitații pot avea un bun mestecaj odată ce proprietarul scrie informațiile. Pur și simplu adăugați data și ora partidului dvs. pe spate cu un marcator netoxic și sunteți gata să vă invitați în plicuri și să le trimiteți prin poștă.

Doriți să vă dați puștilui dvs. un card de ziua de naștere pe care să-l scufunde dinții? Rawhide carduri de ziua de nastere sunt disponibile online, de asemenea.

Dacă doriți să vă aruncați câinele la o petrecere de aniversare, dar nu doriți să vă petreceți timp după ce vânați orașul pentru mărfurile de petrecere perfecte, puteți să comandați online întregul kit de petreceri pentru ziua de naștere. În acest fel veți primi invitații, plăci, decorațiuni, un amestec de tort de câine și o tava în formă de oase pentru coacere. De ce mai ai nevoie?

Reteta de tort pentru ziua de nastere Doar pentru Pooches

Doriți să creați un tort doar pentru animalul dvs. de companie și participanții canini? Iată o rețetă ușoară pe care ați dori să o încercați.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade

Amesteca:

  • 2 cesti de faina, alba sau grau
  • 4 lingurițe de praf de copt

Adăuga:

  • 2 cutii de șase cilindri din hrana preferată a câinelui dvs. pentru câini
  • 1/2 ceașcă de ulei vegetal
  • 1/2 zahăr (opțional)
  • 4 ouă
  • Aproximativ 1 cești de lapte (adăugați încet până când amestecul ajunge la consistența băuturii)

Se toarnă o tigaie unsă de 9 x 13 țoli și se coace timp de treizeci și cinci de minute până se fixează în centru. Se lasă să se răcească în tigaie timp de douăzeci de minute înainte de îndepărtare.

Puteți alege dacă doriți sau nu să vă îngheți tortul de ziua de naștere și să adăugați numele animalului dvs. de companie. În conformitate cu tema, de ce nu înlocuiți Snausages sau Pupperonies pentru lumanari obișnuite?

Sfat pentru siguranța alimentelor de tip canine

Câinii pot mânca aproape orice pot face oamenii fără prea multe perturbări ale sistemelor lor digestive. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de prăjituri de ziua de naștere, există un factor de care să fie conștienți. O prăjitură delicioasă de ciocolată ar putea părea o idee grozavă, mai ales dacă intenționați să vă împărțiți cu pooch-ul dvs., dar ar trebui să știți că ciocolata este puțin toxică pentru câini și probabil vă va face să vă îmbolnăviți animalul dacă utilizați ceva real. Dacă sunteți convins că ziua de naștere își dorește ciocolată, înlocuiți-o în schimb. Prăjiturile de câine de caracatită sunt aproape la fel de bune ca și tortul de ciocolată reală și puteți avea încă o felie pentru a sărbători cu prietenul tău blond.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com