ByVaTon.com

7 Alimente pisica ta nu ar trebui sa manance niciodata

7 alimente pisica ta nu ar trebui să mănânce niciodată sfaturi 

Dacă gestionați pisica ca animalul dvs. de companie, trebuie să aveți grijă suficientă pentru ca acesta să fie partenerul dvs. fericit. Pe lângă furnizarea de alimente și îngrijirea activităților de întreținere obișnuite, ar trebui să știți și lucruri pe care nu ar trebui să le permiteți pisicii tale. Există anumite produse alimentare care nu pot fi luate de pisica ta. Dacă sunteți bine conștient de astfel de elemente, veți putea să profitați la maximum de viața voastră. Pisica va avea condiții de viață sigure și va servi scopului dorit fără nici o dificultate.

Îngrijind pisica ta

Felina ta nu trebuie să treacă prin experiență nefavorabilă. Dacă sunteți bine informat despre diverse produse alimentare care nu vă vor ajuta pisica, veți putea să profitați la maximum de timpul acordat. În calitate de proprietar înțelept de pisică, îl veți lăsa să aibă alimente bune pe care le poate mânca și veți evita alimentele pe care nu le poate mânca. Nevoile nutriționale ale pisicilor diferă de nevoile ființelor umane.

Ar trebui să interziceți unele articole din masa de prânz a pisicilor, care includ ceapa, ardeiul, usturoiul, strugurii și stafidele. Ele nu pot suporta obiecte zaharoase și alimente cu cofeină chiar și în cantități mici.

1. tolerant la lactoză

Dacă aveți o pisică cu intoleranță la lactoză, este dificil să se alimenteze laptele și bioprodusele din lapte. Și tu nu poți da brânză. Dacă dai lapte pentru pisici cu intoleranță la lactoză, ei vor suferi de dureri de stomac deoarece nu pot digera la fel. S-ar putea să existe probleme digestive severe dacă pisicile merg la gustări după ce au trecut prin gustări. Prin urmare, trebuie să aveți grijă corespunzătoare chiar de la început.

2. Pește crud

Când vă hrăniți pisica pe pește crud tot timpul, aceasta va duce la deficiența de vitamina B. În loc să mergeți pentru pește crud care afectează pierderea în greutate a animalului de companie, puteți merge pentru pește gătit.

3. CeapaCând vă hrăniți pisica cu ceapă și usturoi, va duce la ruperea celulelor sanguine. Sa dovedit prin diferite studii. Prin urmare, toate tipurile de ceapă ar trebui evitate. Pe termen lung, aceasta va duce la anemie și scădere în greutate.

4. Produse alimentare cu cofeină

Pisicile nu ar trebui hrănite cu produse cofeină. Chiar dacă dați cantități mici de cafea sub diferite forme, aceasta va duce la diferite tipuri de probleme de sănătate. Acestea ar putea suferi de probleme respiratorii, bătăi neregulate ale inimii și comportament agitat.

5. Alcoolul

Chiar dacă pisica dvs. îi place să savureze alimente și băuturi care sunt preparate cu alcool, nu ar trebui să fie hrănite cu astfel de alimente, deoarece va duce la deteriorarea ficatului. Poate afecta grav și creierul. În cazul în care pisica este hrănită cu două linguri de whisky, va fi periculos pentru sănătate.

6. Tomate

Majoritatea pisicilor pot tolera roșiile coapte. Unele pisici nu pot tolera roșiile verzi. Prin urmare, ar trebui să se acorde suficientă atenție pentru a evita roșiile verzi.

7. Ciuperci

Unele pisici sunt intoxicate după ce consumă ciuperci. Dacă pisica dvs. este intolerantă la ciuperci, aceasta trebuie evitată cu orice preț.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com