ByVaTon.com

Fleas pe pisici 101: 8 pisica de pisica fapte trebuie sa stii

Flăcările pe pisici sunt o durere în fund, dar înarmate cu cunoștințe corecte și arsenalul de instrumente de luptă împotriva puricilor, puteți învinge pe acești bâzâitori care suge sânge.

Primul pas, desigur, este să știm cum funcționează. Iată un ghid rapid la cele mai frecvente întrebări despre purici pe pisici!

Nu, puricii nu zboară dar sunt jumperii olimpici ai lumii insectelor, capabili să sară până la 18 centimetri pe verticală și până la 33 centimetri pe orizontală - adică în jur de 100 de ori înălțimea și lungimea lor , care este ca o ființă umană capabilă să sară peste 300 de metri!

De aceea, toată lumea din casa ta pare să ia mușcături de purici peste tot, creând iluzia că puricii pot zbura. De asemenea, atunci când tratați pentru purici, trebuie să o faceți absolut peste tot. În caz contrar, ei doar vor sări înapoi pe tine sau pe animalul tău de companie când te plimbi pe canapea.

Flăcările nu sunt doar enervante pentru a trăi, acestea pot reprezenta o amenințare reală pentru bunăstarea pisicii dvs. și chiar pentru viața pisicii dvs. Cazurile de purici care ucid o pisica sunt rare, dar daca sunt lăsate necontrolate, o infestare cu purici are potențialul de a deveni fatală pentru pisicile tale prin slăbirea sistemului imunitar și transmiterea bolilor. Iată câteva dintre pericolele puricelui:
    Anemie. Blefurile se reproduc și se înmulțesc ca nebunia, ceea ce înseamnă că câțiva purici se pot escalada rapid la o infestare severă a puricii, cu o întreagă familie extinsă de suplimenți de sânge care fură sângele pisicii și care provoacă pierderi semnificative de sânge, ceea ce duce la anemie care poate fi fatală pisici foarte tinere, vechi sau slabe.Boli. În timp ce luați o masă de sânge de la pisica dvs., puricii pot transmite, de asemenea, boli cum ar fi ciuma, care din păcate nu este istorie antică - puricii, în special în sud-vestul Statelor Unite, încă poartă bacteriile care o provoacă.Paraziți. Boala nu este singurul lucru pe care puricii îl pot "da" pisica ta, ei pot transmite, de asemenea, tapeworm, care de obicei nu este fatal, precum și hemobartonella, un parazit sanguin care provoacă anemie severă și poate fi fatal pentru pisici.

Și asta se referă doar la ceea ce puricii pot face pisicilor - adevărul este că puricii de pisică pot afecta negativ întreaga gospodărie. De exemplu, tifosul murin și bartoneloza (boala de zgârieturi de pisică) pot fi transmise oamenilor de la mușcături de purici de pisică sau bacterii din fecalele puricilor de pisici infectați (brut, corect?). Alte animale de companie din casă, cum ar fi câinii, sunt, de asemenea, predispuse la infecții de la purici de pisici.

În general, cazurile de purici care ucid pisicile sunt rare, dar pericolele cauzate de puricii de pisică sunt foarte, foarte reale. Flăcările sunt mult mai mult decât o simplă provocare și ar trebui tratate rapid și sever.

Răspunsul scurt este: nu. Păcălițele de pisică preferă Trăi pe pisici - la urma urmei, nu aveți un fel de purici de păr de corp cum ar fi să locuiască inch Fleas prospere în întuneric, cald și umed medii și parul corpului uman doar nu-l taie.

Acestea fiind spuse, puricii nu s-ar putea Trăi pe oameni și s-ar putea să nu fim dieta lor preferată ... dar ei vor lua ceea ce pot obține. Blefurile sunt insecte supt de sânge, la urma urmei, și au nevoie de o alimentare constantă pentru a trăi și a depune ouă.

Dacă nu există opțiuni de yummier - să zicem, un câine sau o pisică - puricii se vor sărbători pe oameni din moment ce suntem mamifere cu sânge cald, la fel ca animalele de companie. Blefurile sunt oportuniști când vine vorba de mese, așa că dacă trăiești cu purici, vei cădea victimă căilor lor de mușcătură!

Buna intrebare. Până la urmă, pisicile se îngrijesc în mod constant și se comportă misterios. Deci, cum știți dacă anticul lor ciudat se datorează puricilor sau doar o funcție a pisicilor fiind pisici?

Există două modalități de a ști dacă pisica dvs. are purici:

  • Observați comportamentul pisicii dvs. pentru semne de purici și mușcături de purici, cum ar fi zgârierea excesivă, îngrijirea non-stop, evitarea anumitor zone ale casei (adică zonele acoperite cu covoare, în cazul în care puricii sunt mai predispuși să se ascundă) și schimbările de personalitate.
  • Verifică fizic pisica ta pentru semne de purici și mușcături de purici, cum ar fi murdaria de purici (alias, puricele), precum și pierderea părului și iritarea pielii.

Iată ghidul complet despre cum să vă verificați pisicile pentru purici și semnele pe care să le căutați!E mistică, nu-i așa? Păstrează-ți pisica ascunsă în siguranță acasă, departe de pericolele lumii exterioare și totuși, ea a făcut puricii! Cum a făcut h * ll asta ?!

Adevărul nefericit este că puricele sunt niște bătăuși grei și fac o treabă mare răspândind populația lor. Deci nu este surprinzător faptul că o pisică de 100% din interior poate primi purici - naiba, puteți chiar să obțineți purici fără animale de companie!

Deci, cum a făcut pisica dvs. de interior puricii? S-ar fi putut întâmpla în numeroase moduri:

  • Ai câini care trăiesc cu tine? Dacă aveți în casă alte animale de casă în aer liber, acestea ar fi putut să transmită puricii la pisica dvs. de interior.
  • Lăsați ferestrele deschise? Pisicile plănuiește să urmărească veverițele și alte animale sălbatice din pervazul ferestrei și aceasta ar fi fost ocazia ca puricii să se strecoare din viața sălbatică în aer liber pe pisica ta.
  • Există o problemă mai mare a dăunătorilor? Rozătoarele precum șoarecii și șobolanii care s-au strecurat în casa ta ar fi putut purta purici.
  • Intri în contact cu alte animale când ești afară? S-ar putea să fi purtat fără voie în purici pe îmbrăcăminte și pantofi.
Blefele pot suge, dar ele sunt suficiente pentru sânge, supraviețuitor, care pot ajunge pe pisica dvs. interioară în mai multe moduri. Dar, cu toate acestea, pisica dvs. de interior a luat purici, ceea ce contează cel mai mult este că vă scapi de ele. Repede.

Dacă se pare că familia ta a ieșit brusc dintr-un loc confortabil și plăcut de a trăi într-un habitat insuportabil intolerabil de purici ... asta pentru că așa a făcut.

Vedeți, puricii seamănă nebunesc.

Doar un purice de sex feminin poate pune peste 2.000 de ouă pe parcursul vieții sale, ceea ce este nebun atunci când considerați că durata medie a vieții purice este de numai 3 luni. De aceea, chiar și o mică problemă de purici trebuie să fie tratată sever și imediat.

Primul lucru pe care trebuie să știți despre alegerea celui mai bun tratament pentru purici de pisică este că, bine, există o mulțime de ele și aveți o mulțime de opțiuni, de la gulere la pulberi. Și când vine vorba de alegerea celui mai bun tratament pentru purici de pisici , într-adevăr depinde de nevoile dvs., precum și de sensibilitățile pisicii dumneavoastră. De exemplu, ați prefera un tratament ușor de utilizat, dar care conține pesticide sau sunteți dispus să puneți timpul și efortul suplimentar pentru toate tratamentele naturale? Cel mai bun tratament pentru purici de pisici variază, de asemenea, pe pisică. De exemplu, un tratament care funcționează foarte bine pentru o pisică poate provoca reacții adverse pentru o altă pisică. Pentru a vă ajuta să evaluați cele mai bune opțiuni, iată o listă cu cele mai bune tratamente pentru purici de pisici - citiți-le prin intermediul acestora pentru a afla exact cum funcționează fiecare și avantajele și dezavantajele! Dacă preferați soluții naturale, iată o listă a ucigașilor naturali de purici pentru pisici!

Dacă te lupți cu o infestare cu purici pentru o perioadă lungă de timp, este cel mai probabil pentru că nu vizează problema la rădăcină: ouăle de purici.

Amintiți-vă cum o singură purice de sex feminin poate pune mii de ouă? Aceste ouă sunt așezate pe gazdă în sine - de obicei pisica sau câinele, dar deseori cad, ceea ce poate duce la răspândirea infestării în mediul înconjurător - citiți: casa dumneavoastră.

Chiar mai rau? Pulele pe care le vedeți (și simțiți) sărituri și mușcături reprezintă doar o mică parte a infestării cu purici - totuși acele ouă de purici reprezintă aproximativ 50% dintr-o infestare într-o casă, în timp ce larvele și pupelele purice reprezintă 45% purice de infestare.

Asta inseamna ca puricii adulti pe care il vezi sunt doar 5% din infestarea cu purici. Prin urmare, încercând să eliminați doar puricii de vânătoare și de sărituri - aproape că vărsați apă dintr-o barcă care curge.

Dacă doriți să scăpați de purici o dată pentru totdeauna - trebuie să căutați și să ucideți ouăle de purici, larve și puști peste tot în casă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com