ByVaTon.com

Cum se hamsteri infestate cu purici?

hamster are purici

Hamsterii sunt foarte susceptibili să se infecteze cu paraziți, inclusiv căpușe, acarieni și purici, ca și alte animale aparținând familiei rozătoarelor. Dacă vă vedeți că hamsterul dvs. de companie se scarpină frecvent, atunci aveți motive să bănuiți că rozătoarele sunt infestate cu purici. Hamsterul tău ocazional, lingându-se, zgâriind spatele sau diferite părți ale corpului te-ar putea face să te întrebi - "hamsterii pot puricii?"

Cum poate un hamster să devină purici?

Există aproape nenumărate moduri în care hamsterul dvs. poate deveni un sanctuar sau un organism gazdă pentru puricii de a se reproduce repede. Cel mai probabil loc de unde hamsterul este capabil să ridice puricii este patul lui. Și puricii preferă să rămână în patul hamsterului și să se atașeze de corpul său când trebuie să se hrănească cu sângele său.

Posibilitatea de a intra în imediata vecinătate cu alte animale care ar putea duce la dezvoltarea rozătoarelor ca loc gazdă pentru purici este îndepărtată. Cu toate acestea, dacă aveți alte animale de companie în casa dvs., cum ar fi pisicile sau câinii care transportă deja purici, atunci probabilitatea ca hamsterul să ridice parazitul să urce.

Hamster simptomele Fleas

hamsterul are puriciHamsterul vărsându-și părul din blană este un semn care arată că el este contaminat cu purici sau acarieni. Umflarea sau umflarea petelor pe corp, care rezultă din zgârierea sau răzuirea constantă, sunt simptome clare ale prezenței puricilor. Dacă observați cu atenție corpul hamsterului dvs. prin direcționarea unei lanterne sau a unei lanterne, veți vedea pete negre microscopice care sunt în mișcare.În plus, dacă îți pui blănura într-o direcție înapoi, vei observa că câțiva dintre acești paraziți se grăbesc în încercarea de a se ascunde. Cea mai simplă modalitate de a detecta prezența puricilor este de a urmări "murdaria pură". Dacă observați murdăria pe blană și se întinde pe piele sub blană, puteți fi siguri că puricii sunt fie prezenți în patul hamsterului, fie în canisa.

Hamster Fleas Tratament

Odată ce aveți motive să credeți că animalul dvs. de companie are purici, ar trebui aproape imediat să vă aruncați patul vechi și să luați măsuri pentru a obține unul nou. Pentru a vă asigura că hamsterul ajunge să trăiască într-un mediu complet lipsit de purici, puteți lua în considerare o nouă cușcă. Înainte de a putea cumpăra o nouă cușcă de hamster, ar trebui să curățați cuștile pentru a scăpa de toate ouăle de purici.

După ce ați terminat cu curățarea mediului de viață al hamsterului, trebuie să programați o întâlnire cu medicul veterinar local. Alternativ, puteți lua hamsterul împreună cu dvs. într-o clinică veterinară din apropiere. Așteptați medicul veterinar să prescrie un pulverizator de aerosol din față sau alte spray-uri de marcă. Magazinele de animale de companie vând o gamă de șampoane de purici care pot fi aplicate pentru a elimina puricii din corpul animalului tău. Utilizați numai produse recomandate de veterinar.

Lucru important de ținut minte pentru puricii sau acarienii de hamster

În concluzie, se poate spune că pentru a preveni paraziții ca purici, căpușe sau acarieni să infecteze hamsterul dvs., ar trebui să vă schimbați în mod regulat așternutul. De asemenea, trebuie să păstrați curatele toate celelalte bunuri și să luați măsurile adecvate pentru a menține animalele de casă din alte familii fără paraziți și dăunători.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com