ByVaTon.com

Usturoi pentru purici

Mulți oameni vor recomanda usturoi pentru tratamentul puricilor la pisici și câini, dar nu pare să existe o mulțime de dovezi cu privire la eficacitatea acestuia. Alții au auzit de asemenea că poate fi rău pentru pisicile și pisicile lor. Deci, ce este? În acest articol, vom încerca să abordăm fiecare dintre aceste întrebări.

Are usturoiul să-l ucidă?

Usturoiul nu ar trebui să ucidă purici, dar unii au spus că funcționează ca să-i respingă. În afară de aceste dovezi anecdotice de la cei care jură prin ea, nu pare să existe dovezi științifice grele că funcționează.

Este usturoiul sigur pentru pisici și câini?

În timp ce cantități mici sau usturoi pot fi bine pentru pisici și câini, cantități mai mari pot dăuna celulelor roșii din sânge. Atât pisicile, cât și câinii sunt sensibili la usturoi, dar pisicile sunt în mod special susceptibile la deteriorare. Cantitatea de usturoi care poate provoca daune este diferită de cea de la animalele de companie la animalele de companie, deci este imposibil să știm cât de mult este prea mult. Din acest motiv și lipsa dovezilor care susțin eficiența acesteia, nu cred că încercarea de a trata puricii cu usturoi merită riscul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com