ByVaTon.com

Malteză shih tzu = malshi: cel mai bun câine vreodată!

Un Maltez Shih Tzu (Malshi) se bucură de o plimbare cu mașina!
Un Maltez Shih Tzu (Malshi) se bucură de o plimbare cu mașina! | Sursă

Ce faceți când traversați un maltez cu un Shih Tzu?

Un câine Malshi este o cruce de rase de câini malteză și Shih Tzu. Ambele sunt rase de câini mici, cu adulți maltezi care cântăresc în mod obișnuit între 2 și 8 kilograme și adulți Shih Tzu cântărind de obicei între 8 și 15 de lire sterline.

Cât de mare face Maltezii Shih Tzu (Malshi) câinii?

Când ne avem Catelusul Malshi, Am fost foarte curioasă să văd cât de mare va fi ea. Am citit o mulțime de articole despre câinii maltezi și Shih Tzu, dar în cele din urmă aș putea să ghicesc cât de mare va fi un Malshi. Am primit odată un cățeluș de Aur Retriever, care a devenit enorm și bănuiam că un Malshi ar putea ajunge la dimensiuni mai mult ca un Shih Tzu.

Malshi (crucea malteză și Shih Tzu) la o dimensiune adultă de 1 an
Malshi (crucea malteză și Shih Tzu) la o dimensiune adultă de 1 an | Sursă
Malshi: rasele de câini maltezi și Shih Tzu
Malshi: rase de câini din Malteză și Shih Tzu | Sursă

Catelul nostru Malshi este acum un an în vârstă. Sa dovedit a fi exact mărimea potrivită - nu prea mare și nu prea mică. Ea cântărește 10 kilograme și măsoară 20 de centimetri lungime de la nas la coadă și de 10 centimetri înălțime. Este suficient de mare pentru a juca cu copiii noștri și cu alte animale de companie, și suficient de mic pentru a purta cu ușurință și a vă așeza în poală.

Această dimensiune pune un Malshi la gama de mărimi superioare pentru un maltez și la capătul inferior al gamei de dimensiuni pentru un Shih Tzu.

Câinii Malshi arata mai mult ca maltezii sau Shih Tzu?

Când mă uit la poze cu câini de rasă pură, cred că seamănă mult cu Malshi. Același lucru se întâmplă când mă uit la pozele câinilor de rasă pură Shih Tzu - seamănă și cu Malshi. În ansamblu, cred că Malshi probabil pare mai degrabă ca un maltez, dar are cu siguranță caracteristici puternice din ambele rase părintești.

Dogul maltez Purebred - Crucea Malshi obține blană albă, ochi negri și nas negru de la părintele lor maltez.
Dogul maltez Purebred - Crucea Malshi obține blană albă, ochi negri și nas negru de la părintele lor maltez. | Sursă

De la maltezi, cred că crucea Malshi își are ochii negri, nasul negru și blana albă. Din Shih Tzu, Malshis obține o parte din colorarea lor brună și brună, blana lor mai lungă și forma ochilor și a feței.

Purebred Shih Tzu Dog-Malshi cruci obține unele din colorarea lor și forma de fata lor de la Shih Tzu lor linie
Purebred Shih Tzu Dog-Malshi cruci obține unele din colorarea lor și forma de fata lor de la linia lor Shih Tzu | Sursă

Personalitatea lui Malshi

După aproape un an de experiență cu Malshi, pot încerca să descriu ciudățenii de personalitate ale acestui tip unic de câine.

Malshii sunt ca și copiii mici

În multe privințe, Malsi este ca un copil uman. Ii place rutina. Ii place sa se culce in acelasi timp in fiecare noapte si are un loc special pe care ii place sa doarma - pe pat, desigur. Ea vrea uneori foarte mult să fie ținută și, uneori, foarte mult dorește să fie în jos. Ea crede că este suficient de mare pentru a rezolva orice, dar de fapt are nevoie de ajutor destul de des.

Sortarea comportamentuluiMalshi are câteva comportamente interesante de sortare și interacțiuni cu jucăriile ei. Ea uneori sortează hrana pentru câini uscate în grămezi mici. Am găsit-o sortând hainele de plastic în umerase. Uneori simte nevoia să-și golească complet caseta de jucării pentru câini.

Jucării și posesiuni

Câinele nostru nu poate pierde o jucărie. Dacă o jucărie se duce sub pat sau sub o canapea la indemana, nimeni nu primește pace până când jucăria nu este salvată. Dacă priviți sub canapea întunecată și nu vedeți jucării pentru câini, trebuie să luați o lanternă. Malshi nu a greșit niciodată în legătură cu locația unei jucării pierdute. Dacă spune că există o jucărie prinsă sub pat, atunci este într-adevăr o jucărie prinsă sub pat.

Comunicarea cu oamenii și animalele de companie

Malshisii sunt foarte buni la comunicare. Când vasul de apă este gol, Malshi-ul nostru va sări cu voce tare la castronul metalic și va sta în el până când cineva va observa, ceea ce nu durează mult. Ea are abilitatea de a se simți confortabil în poală, într-un mod care te face să eviți să te ridici, ca să nu o deranjezi. Dacă o pisică se află în locul ei, mârâi în liniște. Dacă unul dintre ceilalți câini se află într-un loc greșit, ea se zbate la ea până se mișcă.

Dar nu e enervantă ...

Aceste comportamente ar putea părea enervante, dar într-adevăr nu sunt. Unele lucruri trebuie să fie experimentate pentru a fi înțelese. Lătratul și mârâitul ei sunt liniștite și plăcute, nu străpungă și dure. Și de obicei este plăcut să o ajuți să-și scoată jucăriile de sub mobilier și să o ajute să aranjeze în mod corespunzător celelalte animale de companie. Cea mai bună parte se întoarce acasă și o izbucnește prin ușă, cu coada vibrată de emoție, clipind ochii și lipindu-și limba ridicându-se și încercând să te lingă când o ridici.

Poți să mergi pe Malshi?

Da, dragostea lui Malshis merge! Am început câteva plimbări scurte la început, dar am realizat rapid că poate umbla uimitor de departe și uimitor de rapid având în vedere dimensiunea ei mică și picioarele scurte. Într-o seară, ne întoarcem dintr-o plimbare de aproximativ o milă și ea voia să meargă repede. Chiar am jogged cu ea mă conduce pentru un timp - apoi am obosit.

Un alt lucru surprinzător despre un câine atât de mic - nu-i pasă de vremea rece și de zapada. Malshi ne place să fugim și să jucăm în zăpadă. Chiar și atunci când este disponibil un trotuar, ea alege de multe ori să meargă în zăpadă în loc. Malshi-ul nostru a fost curățat recent și are păr scurt, așa că am pus o haina de câine pe ea când va fi afară foarte mult.

Deci, asta e ceea ce obții când traversezi un maltez și un Shih Tzu ...

Cred că combinarea maltezilor și Shih Tzu pentru a face un Malshi este ca și cum ați combina ciocolată și unt de arahide pentru a face o Cupă de unt de arahide. Ciocolata și untul de arahide sunt amândouă mari, dar obțineți ceva cu adevărat special când combinați două lucruri grozave în mod corect.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com