ByVaTon.com

Malshi: rasele maltese și shih-tzu

Cum n-ai putea să-ți placă un câine Malshi?
Cum n-ai putea să-ți placă un câine Malshi? | Sursă

Malshi: o nouă rasă de câini

În vremurile vechi, câinii au fost crescuți pentru a servi scopuri practice, cum ar fi vânătoarea sau protejarea proprietății. O nouă cruce de câine, Malshi, pare a fi la fel de practică ca un ursuleț de pluș viu. Malshi este o cruce de malteză și Shih-Tzu rase și ajunge la o dimensiune adult de aproximativ 10 cm înălțime și greutate de 10 de lire sterline. E greu de imaginat cât de mic este acest câine până când îl ridici. Seamănă și se comportă ca un câine de dimensiuni mari, care a fost micșorat până la o dimensiune ridicol de mică.

Atributele cheie ale câinilor de rasă Malshi

mărimea

Uimitor de mic! Un Malshi este ca un câine care a fost redus la dimensiunea unui ursuleț de pluș, cu o greutate pentru adulți de aproximativ 10 kilograme. Mărimea mică face foarte ușor să iei un Malshi cu tine în mașină. Un Malshi s-ar potrivi cu ușurință într-un transportator mic de animale de companie care să poarte un avion.

Blană

O haină lungă a lui Malshi va necesita periere în mod regulat. Veste bună: câinii Malshi sunt atât de mici încât perierea nu durează mult.

Rezistența la rece

Malshi nu-i deranjează vremea rece - a ieșit în condiții de viscol în timpul spargerii. Ea iubește să joace în zăpadă. Bănuiesc că rezistența rece vine în principal din rasa chineză Shih-Tzu.

Malshi: Creste rasele malteze si Shih-Tzu
Malshi câine: Crucea malteză și rasele de câini Shih-Tzu | Sursă

Mashi Temperament și personalitate

AtitudineMalshi nu arată nici o teamă de alte animale - chiar și câini mult mai mari. Malshi ne va juca cu pisici cu gheare care sunt de peste două ori mai mari decât greutatea sa. Spre deosebire de celelalte animale de companie, ea nu se teme de aspirator. Cu toate acestea, ea este speriată de câteva lucruri în casa noastră: ventilatoare de tavan și camere de luat vederi.

Cu alte animale de companie?

Da, dar ea este oarecum enervantă pentru alte animale. Ea are o mulțime de energie și sare în sus și încearcă să se joace cu orice animal care este în apropiere. Fără lupte serioase.

Ne cere atenție!

Malshi ne place să fim în jurul oamenilor și solicită o atenție aproape constantă în timp ce este trează. Este ușor să o luați și să o așezați pe canapeaua de lângă tine pe care o iubește - dar dacă plecați, nu se poate lăsa pe cont propriu și va începe să ceară să vă ajute să o faceți jos.

Câinii Malshi au o blană lungă, caldă
Câinii Malshi au o blană lungă, caldă Sursă

Este un Malshi potrivit pentru tine?

Aceasta descrie preferințele dvs. pentru un câine?

  • Într-adevăr, foarte mic
  • Energie mare, activă și alertă
  • Jucăuș și distractiv
  • Vrea multă atenție de la tine
  • Se comportă ca un câine de dimensiuni mari, într-un corp foarte mic

Dacă da, un Malshi poate fi rasa potrivită pentru tine.

Actualizați: Citiți despre primul meu an care deține un Malshi. Acest articol descrie personajele personale ale câinilor Malshi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com