ByVaTon.com

Cinci rase mari de caini care nu varsa (mult)

În ciuda titlului acestui articol, trebuie să clarific faptul că toate rasele se varsă. Unii dintre ei nu scot foarte mult. Câinii pe care i-am enumerat aici sunt animale de casă minunate și se varsă foarte puțin, mult mai puțin decât unele rase.

Cineva ma întrebat odată dacă ar putea să-i facă un câine care să nu se varsă. Din punct de vedere tehnic, este posibil, dar ar trebui să radeți câinele în fiecare zi. Nu clip, rade! Chiar și un chinez Crested are un păr mic care va cădea în cele din urmă.

Iată câțiva câini cu niveluri reduse de vărsare:

  • Schnauzer
  • Pudel
  • Shih Tzu
  • cadastru
  • maltez

Mai jos mă duc în mai multe detalii despre aceste rase și am o mulțime de poze.

1. Schnauzer

Aceasta este o rasă mare care a fost inițial dezvoltată în Germania pentru a fi folosită ca câine de pază. Deci da, ei coacă. Există acum trei dimensiuni disponibile (enumerate ca rase separate de către AKC), astfel că există cu siguranță ceva care să se potrivească nevoilor familiei dumneavoastră.

Acestea sunt, de obicei, sare și piper sau negru. Indiferent de mărime, totuși, ei sunt cunoscuți ca barieri feroce și câini de pază foarte mari.

Blana Schnauzerului va crește în mod continuu și trebuie tăiată. Dacă păstrați haina tăiată scurt, câinele nu va avea nevoie să se varsă și este mult mai curat pentru a păstra în jurul casei decât majoritatea câinilor. Parul de pe fata si picioare este tinut mult timp si trebuie sa fie tuns si periat, astfel incat sa nu mat.

La fel ca toate rasele de câini, există unele dezavantaje pentru a avea un Schnauzer. Dacă nu aveți nici o problemă cu cheltuielile sau aspectele consumatoare de timp de îngrijire, tot trebuie să vă asigurați că vă petreceți o mulțime de timp exercitând câinele. Ele pot fi distructive dacă nu au suficient exercițiu.

Ele sunt inteligente și vor avea nevoie de mult stimulent pentru a le menține ocupate. Ca parte a personalității lor mari de câine de pază, ei latră foarte mult. Dacă întrebați un proprietar de Schnauzer, cei mai mulți vor menționa lătratul.

Dacă sunteți dispus să vă ocupați de unele dintre aceste dezavantaje, acesta este un câine extraordinar.

Schnauzer miniatural
Miniature Schnauzer Sursă
Giant schnauzer puppies
Pui de schnauzer gigant Sursă
Schnauzer standard
Schnauzer standard Sursă
Giurgiu Schnauzer
Giurgiu Schnauzer | Sursă

2. Pudel

Această mare rasă este unul dintre cei mai deștepți câini din jur. Ele sunt ca Schnauzerul prin faptul că există o dimensiune pentru toată lumea.

Majoritatea oamenilor se gândesc la pudelul alb atunci când iau în considerare acești câini, dar există o varietate variată de a alege și sunt, de asemenea, disponibile în caise, gri sau argint și negru. Ei pot fi instruiți ca câini de vânătoare, retrivers, câini de vânătoare, câini de gardă și, bineînțeles, fac animale de companie minunate.

Haină va crește în mod continuu, astfel încât trebuie să fie tăiat. S-au vărsat chiar mai puțin decât Schnauzerul. Ele sunt într-adevăr despre alegerea cea mai bună dacă sunteți în căutarea unui câine care nu se varsă, dar trebuie să fii pregătit să ai grijă de ei. Dacă este prea mult pentru tine să-ți iei câinele la groomer pentru un clip pentru animale de companie, nu va fi atât de mult mai rău decât alte rase.

Pudlele ar putea să vă dea niște probleme cu urechile, dar ele sunt destul de sănătoase și sunt unul dintre câinii cu rasă lungă de viață. Ei sunt un câine mare de a avea în jur.

Sursă
Sursă
Sursă
Sursă
Sursă

3. Shih Tzu

Primul lucru pe care oamenii il gandesc atunci cand se uita la acesti caini este sa varsa, deoarece au parul lung si de obicei sunt ingrijiti sa arate ca niște "mopuri de praf".

Haină lungă trebuie să fie periat în fiecare zi, astfel încât să nu mat în sus și, desigur, dinții lor aglomerate mici nevoie de periaj zilnic. Mulți dintre ei sufocă din cauza căilor respiratorii contorizate și a fețelor brachycephalice (este definită ca fiind la fel de largă de la o parte la alta, deoarece este în lungime, dar crescătorii câinilor se referă de obicei la aceasta ca la una dintre ramurile smălțuite), dar dacă pot trece peste toate acestea, de obicei au o viață lungă.Chinezii tăi Shih Tzu nu sunt capabili să te provoace în ceea ce privește sarcinile de informații și nici să te poarte departe, cerând exerciții excesive. Tot ce ai nevoie să faci este o grămadă de păr care nu se va vărsa până nu o vei duce la groomer. Dacă doriți să o mențineți scurtă, aveți un câine care nu scade mult și este ușor să aveți grijă de el.

Acesti baieti au partea lor de dureri de cap dar sunt una dintre cele mai lungi rase vii si sunt mici insotitori.

Puii Shih Tzu sunt ușor de mire.
Puii Shih Tzu sunt ușor de mire. | Sursă
Sursă

4. Terrierul Yorkshire

"Yorkii" sunt terieri mici care au fost inițial crescuți pentru a prinde șobolani. Totuși, Yorkii pe care îi avem astăzi nu mai funcționează, iar cea mai importantă caracteristică a rasei este o pălărie lungă și matasoasă de păr care nu scade mult.

Sunt activi, latră foarte mult și fac doar lista "de câine mare" din cauza straturilor lor excelente. Acești băieți mici au totul, de la dinți frunți păstrați până la genunchi răi, inimi rele și căi respiratorii slabe.

Dacă nu le dați copiii și vă asigurați că mănâncă, pot suferi atacuri de scăderea a zahărului din sânge (cu leziuni cerebrale secundare) și dacă le-ați lega părul din ochii lor, pot suferi de chelie.

Acum mă întreb dacă este cu adevărat un câine grozav?

Puiul Yorkie
Puiul Yorkie Sursă
Sursă

5. Malteză

Ultima rasă mare este una dintre cele mai bune. Ele sunt mici, ușor de făcut, iar maltezii sunt aproape întotdeauna ușor de a lucra cu, deoarece acestea sunt atât de inteligente. Ei iau comenzi destul de ușor, în ciuda faptului că au fost clasate pe locul 59 din cele 69 de rase clasate în testele de inteligență ale dr. Stanley Coren.

Maltezii sunt una dintre rasele sugerate pentru un prim proprietar de câini. Ei nu au un substrat si au parul fin, astfel incat sa fie usor de ingrijit daca vreti un caine care sa nu varieze prea mult.

Fotografiile arată, de obicei, o malteză cu păr lung tăiat, astfel încât să poată concura în spectacole de câine. Câinii de acasă sunt de obicei în "tăieturi de catelus" și nu sunt greu de îngrijit.

Nu numai că este pe malteză pe lista de rase care nu scapă prea mult, dar a obținut și onoarea dubioasă de a face lista "Top Five Dogs for Slackers". Maltezul a reușit să realizeze această performanță uimitoare prin faptul că era moale și puțin probabil să vărs pe noua canapea.

Asta face singur maltezul un câine mare.

Catelusii maltezi nu au părul prea mare pentru pieptene.
Catelusii maltezi nu au părul prea mare pentru pieptene. | Sursă
Adulții maltezi pot fi pieptoși cu ușurință. Poate că nu le place.
Adulții maltezi pot fi pieptoși cu ușurință. Poate că nu le place. | Sursă
Un maltez cu o haină lungă, în inelul de spectacol.
Un maltez cu o haină lungă, în inelul de spectacol. | Sursă
Majoritatea oamenilor nu sunt în măsură să păstreze un maltez ca acesta, și preferă o
Majoritatea oamenilor nu sunt capabili să păstreze un maltez ca acesta și preferă o "tăiere a căței", care este mai ușor de periat.
Maltezii nu au prea multă muncă, chiar și atunci când sunt ținute mult timp. Dacă nu vă place să vă periați, tăiați scurt.
Maltezii nu au prea multă muncă, chiar și atunci când sunt ținute mult timp. Dacă nu vă place să vă periați, tăiați scurt. | Sursă

Mutturi vs. rase

După ce am publicat anterior un articol despre mutte, și fiind un mare fan al mutts și capacitatea lor relativă de a rezista bolii, aș putea să observ multe comentarii negative despre acest articol. Motivul pentru care o persoană ar putea dori să cumpere una dintre aceste rase de câine în loc să adopte dintr-un adăpost, totuși, este să se asigure că noul lor câine nu are o problemă de vărsare.

Un nivel scăzut de vărsare, totuși, nu înseamnă nici o frământare și nici o alergie. Acești câini sunt relativ ușor de curățat după ce nu părăsesc părul în jurul casei, dar pot provoca în continuare reacții alergice la cineva care este hipersensibil.

Dacă sunteți sensibil și îngrijorat de obținerea unui câine, cel mai bun lucru pentru dvs. este să vizitați un ameliorator și să petreceți ceva timp în jurul rasei care nu scutură prea mult. Câinii de mai sus sunt niște alegeri grozave.

Există o mare selecție de câini acolo și acest articol oferă o mulțime de a alege de la. Dacă doriți să obțineți un câine vă îndemn să cercetați, să citiți cât mai mult posibil și apoi să continuați și să vă alegeți.

Veți fi bucuros să vă găsiți noul membru al familiei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com