ByVaTon.com

Cât durează ultima sarcină a unui câine

Cât durează un câine

Dacă aceasta este prima dată când câinele dvs. este în perioada de gestatie probabil că vă întrebați cât va dura dezvoltarea puiilor, astfel încât să puteți face toate pregătirile pentru livrare și să calculați data aproximativă.

Există o convingere care spune că fiecare câine trebuie să fie o mamă cel puțin o dată în viață, dar acest lucru nu este adevărat, deoarece depinde de instinctul maternal al câinelui, pe care niciodată nu îl poate arăta. Dacă vrei să știi cât durează sarcina unui câine, citiți acest articol OneHowTo.com.

1

După cum indică medicii veterinari, este recomandabil să așteptați până când câinele a suferit cel puțin trei perioade de căldură pentru a permite împerecherea să aibă loc și să survină sarcina ulterioară. Făcând-o în prima perioadă când câinele este în căldură este expunerea câinelui, care tocmai a ajuns la vârsta adultă și, prin urmare, la maturitate, la un proces care poate provoca anxietate sau depresie. Citiți articolul nostru cum să știu dacă câinele meu este în căldură pentru a afla mai multe.

2

perioada de gestație a unei cățea durează de obicei aproximativ între 58 și 68 de zile. Desigur, aceasta nu este o știință exactă și poate ajunge chiar la 70 de zile de sarcină. Cu toate acestea, ar trebui să fiți pregătiți în ziua 58, deoarece puii pot ajunge în orice moment de atunci.

3

Dacă țineți cont de data exactă a împerecherii, puteți calcula cu exactitate, deoarece timpul aproximativ este de două luni. Deci, pe baza asta și etapele de gestație puteți ajunge la data scadentă. Biticolele trec prin fiecare etapă a sarcinii, dar mai rapid decât la om. În general, sarcina este împărțită în două jumătăți.

4

prima jumătate a sarcinii unui câine constă în fertilizarea, implantarea embrionilor pe peretele uterin și formarea organelor, mușchilor și oaselor cățelului - aceasta durează aproximativ șase săptămâni. Numărul de câini va depinde de rasa părinților, de la opt sau nouă și jumătate pe care un Retriever de Aur are de obicei la una sau două din Chihuahua.

Este cea mai bună practică de realizat monitorizarea veterinară a sarcinii. Prima vizită trebuie să apară din ziua 22 de concepție. . În această jumătate a sarcinii este abia vizibilă.

5

Pe parcursul a doua jumătate a sarcinii, de la a șasea la a noua săptămână, puii se dezvoltă foarte repede. În acest timp, vei face asta observați că câinele dvs. este gravidă, dacă nu ați fi observat înainte, trebuie să știți că sunteți la aproximativ o lună de la livrare.

6


Veți ști că munca a sosit atunci când târfa ta ia zile pregătirea "cuibul" care poate fi patul ei sau locul preferat acasă, nu o mișcați de acolo, așa cum ați putea face nervoasă, neliniștită.

În special rasele mici și jucăriile pot suferi livrări complicate, este recomandabil ca medic veterinar livrează puii.

7

Apoi, este esențial ca, atunci când câinele dvs. a dat naștere, îl ajutați în orice mod posibil să aibă grijă de pui. Astfel, veți obține legături mai strânse cu animalul dvs. de companie și veți face viața nouă ca o mamă plină și satisfăcătoare.

Poti ajutați câinele dacă vedeți că nu se confruntă cu puii, prin furnizarea de nutrienți din ziua 12 după naștere. De asemenea, trebuie să știți că câinele dvs. ar trebui să mănânce mai bine ca niciodată în timpul perioadei de lactație, deoarece își petrece o mulțime de calorii, alimentând pe cei tineri. Un alt mod de a vă ajuta câinele cu puii tineri este să-i curățați cu ajutorul unei bile de bumbac atunci când vedeți că mama nu mai este capabilă.

8

Momentul în care puteți separa mama de puii ei depinde de mai mulți factori și trebuie să fiți atenți să nu provocați nici un membru al familiei. Nu trebuie să separați niciodată puii de la mama lor în primele 7 săptămâni - timpul ideal pentru asta de la 7 săptămâni până la 8 săptămâni, când catelul știe deja cum să mănânce singur.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cât durează ultima sarcină a unui câine?, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com