ByVaTon.com

Cât timp este sarcina unei pisici

Cât timp este sarcina unei pisici

Dacă doriți să aveți pisici noi la domiciliu sau să planificați îți îmbracă pisica cu siguranță veți dori să știți cât timp va rămâne însărcinată. Pe de altă parte, poate că animalul tău este deja gravidă și trebuie să știți cât timp va aștepta până când puii se vor naște. Sunt pisicile ca oamenii? Sarcina lor durează o anumită perioadă? În OneHowTo clarificăm cât timp este sarcina unei pisici.

1

Primul lucru de știut este că pisicile, la fel ca orice mamifer (inclusiv oamenii), au o perioadă de gestație specifică care, în acest caz, este mai scurtă decât credeți.

2

O pisica sarcină durează între 57 și 63 de zile, adică aproximativ două luni. Dar pentru mulți proprietari pare să dureze mai puțin, deoarece uneori este nevoie de câteva săptămâni pentru a observa că se întâmplă ceva ciudat cu animalul dvs. de companie, deci este important să acordați atenție știți dacă pisica dvs. este gravidă.

3

Dacă suspectați o sarcină, este mai bine să vă luați pisica la veterinar pentru a confirma diagnosticul. Adresați-vă specialistului dvs. pentru a vă spune aproximativ câte săptămâni însărcinată este pisica ta, în acest fel poți calcula timpul de livrare și fii pregătit să-ți ajuți animalul și dă-i tot ce are nevoie pentru a da naștere.

4


Acum că știți că animalul dvs. de companie este gravidă, este important să creșteți îngrijirea, în special la nivel nutrițional, pentru a vă asigura o sănătate maximă a pisicii și a pisicilor ei.

5

Dar ce să facem când au trecut săptămânile și este timpul pentru livrare? Mulți proprietari nu știu cum să facă față acestei situații și ce măsuri trebuie luate pentru a face pisica să se simtă complet în largul ei. Deși există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți, pisica dvs. va ști în mod instinctiv ce să facă și, spre deosebire de oameni, nu are nevoie de asistență în timpul nașterii reale a pisicilor ei.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cât timp este sarcina unei pisici, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com