ByVaTon.com

Salvarea de dachshund miniatural

Aflați mai multe despre Mini Dachshunds

Pentru iubitorii de Dachshund miniatural, organizațiile de salvare joacă un rol important și important în susținerea acestei rase încântătoare. Aceste grupuri oferă un refugiu sigur pentru "mini Doxies" abandonați sau abandonați și găsesc case noi, iubitoare pentru cei aflați în îngrijire.

Despre Dachshundul miniatural

Descriere

Clubul Kennel American (AKC) clasifică Dachshund-ul în Top 10 în popularitate prin înregistrările de rase. Acești "caini wiener" sunt celebri în cultura populară pentru picioarele foarte scurte și corpul lor lung. Au un nas lung, urechi picioare și ochi calzi. Ele vin în trei variante de haina - netedă, cu fir sau cu păr lung. Culoarea pielii variază foarte mult, de la cremă la roșu și negru. Dachshund-urile sunt recunoscute de AKC în două dimensiuni, standard și miniatural. Minisul cântărește mai puțin de 11 lire sterline la 12 luni, spre deosebire de standardele care cântăresc, de obicei, între 16 și 32 de lire sterline.

originile

Acești câini dulci au o istorie feroce. Rasa a fost dezvoltată în secolul al XVII-lea în Germania ca vânători de bursuc. Denumirea Dachshund înseamnă "câine bursuc" în germană. Corpul lung și inferior era perfect pentru a se împrăștia prin pământ pentru a lupta cu un vițel în casa lui. De-a lungul secolelor, cu toate acestea, acest câine neînfricat a mellowed la un animal de companie iubitor și devotat.

Personalitate

Atât versiunile miniaturale, cât și standardele Dachshund-ului au o natură plină de viață și curiozitate. În timp ce este puțin în statură, rasa este curajoasă și face un bun paznic. Ele sunt independente și curioase, și se bucură în aer liber ca cele mai multe rase de vânătoare. Dachshundul se bucură, de asemenea, de viața interioară - mulți preferă acum să se hrănească sub paturi în loc de găuri de bursuc. Sunt tovarăși iubitori și foarte jucăuși.

Probleme de sănătate și comportament

În timp ce o rasă robustă, există probleme care se confruntă cu o Doxie. Rasa este supusă unor probleme de spate, în special la câinii supraponderali. Problemele cu discul sunt frecvente datorită lungimii spatelui. Multe dintre aceste probleme ale discurilor pot fi remediate, în special dacă se găsesc în stadii incipiente.

Dachshund-urile sunt, de asemenea, supuse epilepsiei și convulsiilor. Patelele de lux, sau genunchii care devin dislocați, sunt obișnuiți în Doxie. Bolile oculare se găsesc la câțiva câini, în special la cei cu un strat daplu.

Rasa este cunoscută și pentru coaja tare, mai ales în comparație cu statura mică. Formarea timpurie poate ajuta la prevenirea lăcrimării câinelui. Dachshund-urile pot fi, de asemenea, dificil de a găzdui trenul, dar cu consistență și răbdare, pot fi instruiți în casă.

Miniatura de salvare a dachshund-uluiÎn timp ce Mini Doxie este o rasă amabilă, mulți dintre acești câini se găsesc fără o casă, fie prin abuz, abandon, fie prin schimbarea circumstanțelor proprietarului. Iubitorii rasei au stabilit organizații de salvare pentru a încuraja un Dachshund nevoiaș și pentru a-l găsi o nouă casă veșnică. Aceste organizații sunt implicate atât în ​​dimensiunea standard, cât și în cele miniatură a câinelui.

Găsirea unei organizații de salvare

Dacă sunteți în căutarea unei organizații de salvare pentru miniatură Dachshund, mai multe organizații vă pot ajuta să găsiți un grup în apropierea dvs.

Clubul Dachshund al Americii are un program de salvare pentru Statele Unite. Au adrese, e-mailuri și numere de telefon pentru cluburile de salvare locale și regionale.

Dachshund Rescue din America de Nord este o organizație non-profit care operează în Statele Unite și Canada. Ei promovează, evaluează, tratează și re-acasă dăunători de rasă pură și mixtă. Ei au o listă de contacte de e-mail postate pe site-ul web.

Adoptarea unei măsuri de salvare

Pentru a adopta de la o organizație de salvare, trimiteți un e-mail celui mai apropiat coordonator și întrebați procesul organizației. Vi se va cere să completați o cerere și să includeți referințe. Multe grupuri de salvare vor efectua un studiu la domiciliu. De asemenea, aceștia pot să vă întâlnească cu câini disponibili pentru a găsi câinele potrivit pentru situația dvs. Toate grupurile vor percepe o taxă de adopție. Această taxă ajută la acoperirea tratamentelor medicale, de la vaccinări până la spay sau castrare, pe care câinele le-a primit în timpul salvării.

Predarea unui câine

Dacă este necesar să renunțați la Dachshund, contactați o organizație de salvare din apropierea dvs. Explicați-vă situația în mod sincer. Includeți o descriere a câinelui, atât fizic, cum ar fi înălțimea și greutatea, cât și personalitatea sa. Fii sincer cu privire la orice probleme de comportament pe care le poate avea câinele. Grupul de salvare vă va contacta în legătură cu predarea câinelui.

Rețineți că numai proprietarul legal al câinelui îl poate preda în salvare. Dacă câinele dvs. este acceptat în salvare, înțelegeți că acesta este un act legal obligatoriu și că nu veți mai avea nici un drept asupra câinelui. Cu toate acestea, luați inima că grupul va lucra din greu pentru a găsi o nouă casă iubitoare pentru Dachshund dvs. miniatural.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com