ByVaTon.com

Cum să ai grijă de un câine gestant pas cu pas

Cum să ai grijă de un câine gravid pas cu pas

Câinele nostru e sarcină este o bucurie pentru toata familia, iar in aceasta etapa a vietii ei are nevoie de animalul nostru de companie îngrijire și atenție cel mai. Există mai multe chestiuni pe care trebuie să le țineți minte după ce le aveți a stabilit că câinele dvs. este gravidă, astfel încât în ​​OneHowTo.com vă explicăm cele mai importante dintre ele, astfel încât să știți cum să aibă grijă de un câine gestant pas cu pas în timpul acestor săptămâni importante.

1

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa ne pasa cand sau cainele nostru este insarcinata este ea hrănire. Animale de companie noastre ar trebui să primească nutrienți pentru a satisface toate nevoile sale nutriționale și nevoile de pui care cresc înăuntru, așa că vă invităm să consultați articolul nostru despre cum să vă hrăniți câinele însărcinat astfel încât să puteți descoperi toate recomandările pe care le oferim.

2

Mulți proprietari consideră că, în timpul sarcinii, animalul se află într-o stare delicată de sănătate care împiedică eforturile, dar realitatea este că este foarte important ca câinele să fie exercitat în această etapă. Dacă de obicei mergeți la o plimbare sau jucați cu ea, puteți menține acest obicei, scăzând intensitatea pe măsură ce progresează sarcina. Dacă nu este bine să începeți puțin în fiecare zi, exercițiul o va ajuta să rămână în formă în timpul sarcinii.

3

Mai ales dacă intenționați ca câinele dvs. să aibă puii la domiciliu, este foarte important ca în timpul sarcinii îi dai o mulțime de afecțiune și evitați să o disciplinați sau, cel puțin, să faceți acest lucru cu mult mai puțină severitate. Astfel, animalul își va aminti că ești protectorul ei și, din momentul în care dă naștere, te va ajuta să ajuți puii.

4


Este esențial ca în această etapă să vizitați medicul veterinar pentru o verificare completă. De asemenea, este necesar să decideți dacă câinele va avea catelusii acasă sau unde o veți duce la un specialist. Urmați recomandările medicului veterinar și nu ezitați să îl consultați dacă aveți îndoieli.

5

Când ajunge mai aproape de timpul ei de a da naștere, adaposteste casa astfel incat are un loc linistit unde poate cuibui si se simte confortabil. Poți să fii o cutie de păr sau să o faci acasă și să o așezi în acea zonă, ca să se obișnuiască cu ea atunci când este timpul. Veți ști că vulva se va umfla, va avea descărcări vaginale și temperatura va scădea.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cum să ai grijă de un câine gravid pas cu pas, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com